^
Tudi nama, ja. Ampak ga je ze zmanjkalo, sedaj gledava Touch, ki mi pa ni prevec vsec, kar neke divje zgodbe in nakljucja napletajo.
Posted 17 March 2013 - 08:32 AM
^
Tudi nama, ja. Ampak ga je ze zmanjkalo, sedaj gledava Touch, ki mi pa ni prevec vsec, kar neke divje zgodbe in nakljucja napletajo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 March 2013 - 10:31 AM
Jaz nisem obupala pri Touch in se mi zdi druga sezona veliko boljša, tudi razjasne se kar veliko stvari, tako da se mogoče splača še malo počakat Homeland pa tudi midva čakava novo sezono, nama je tudi fajn.
Posted 17 March 2013 - 11:00 AM
Midva gledava White Collar n TBBT, ampak nama je zdaj zmanjkalo materiala :/ Moram kaj drugega najt, drugac se bo zacel kak Star Trek vrtet.
Posted 17 March 2013 - 12:51 PM
Suits, The Newsroom, Boss - vse TOPLO priporocam!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 March 2013 - 01:33 PM
Suits gledam, ampak trenutno tudi ni novih epizod na obzorju. K sreci vsaj Good Wife prihaja ven redno. Hvala za predloge!
Posted 17 March 2013 - 05:21 PM
Homeland je ZAKON. Obema s fantom.
Posted 18 March 2013 - 10:11 AM
Zmanjkalo mi je komedij, in sem začela Coupling od začetka. Full so smešni, res.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 March 2013 - 10:19 AM
ko Jeff odide, priporočam, da končaš.
Ostane samo par delov, ampak nisem mogla verjet, da so se tako čez noč poslabšali.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 March 2013 - 10:20 AM
A res? To je pa štala, bom najbrž pogledala vse, imam namreč box set.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 March 2013 - 10:45 AM
Suits, The Newsroom, Boss - vse TOPLO priporocam!
So že začeli z novo sezono???
Posted 18 March 2013 - 11:05 AM
Ne vem, jaz sem se pri 1. sezoni.
Posted 18 March 2013 - 12:05 PM
Aja
ful je kratka...ene 10 delov samo
Posted 21 March 2013 - 11:13 AM
Just for the record...moj Revenge bi moral imet svoj topic
Se spravljam gledat Homeland, po mojem mi bo zelo všeč.
Posted 21 March 2013 - 11:22 AM
Jaooo, baksuz en!
Kalypso, hvala
Posted 21 March 2013 - 11:26 AM
Posted 04 April 2013 - 12:16 PM
Tole je več kot obetavno: miniserija v 2h delih:Labyrinth
http://www.youtube.c...v=tzBdoNeAzHw#!
Z Lady Sybill iz Downton Abbey v eni glavnih vlog.
Posted 09 April 2013 - 08:23 AM
Včeraj na TV spet ujela Coupling in umirala zraven.
Sally: You really don't have enough blood for both ends of your body, do you?
Patrick: And that's a guarantee.
Jane: I really though I'd gone to his house, you know, to heal our spiritual divide, but it tuned out I was just gagging for a shag! Those two are so similar.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users