Midva sva zdaj začela nekaj učit najino Sisi, ampak ne deluje baš pametna
Koš za mačje iztrebke o katerem sem pisala sva kupila in sva ful zadovoljna. Nič vonja ne spušča skozi.
Posted 02 June 2015 - 09:01 PM
Midva sva zdaj začela nekaj učit najino Sisi, ampak ne deluje baš pametna
Koš za mačje iztrebke o katerem sem pisala sva kupila in sva ful zadovoljna. Nič vonja ne spušča skozi.
Posted 10 August 2015 - 03:26 PM
Zdajle vsi trepetamo zaradi psičke od fantovih. Na morju je postala zelo čudna, brez moči, energije in brez apetita. Včeraj so se zaradi tega vrnili z morja in poklicali veterinarja, ki je pomislil na reakcijo na zdravila, ki jih prejema in jih je pripravil na najhujše, da mogoče sploh ne bo preživela noči. Fant je bil seveda čist na tleh, šla sva jo obiskat z mislimi, da jo mogoče vidiva zadnjič. Zjutraj, ko jo je veterinar dejansko pregledal, je ugotovil da gre za težave z vranico in je takoj šla na operacijo, na odstranitev. Dokler je ni operiral ni mogel sploh povedati, kako hudo je stanje in ali jo bo moral kar uspavati. Uspavanje ni bilo potrebno, operacijo je v redu prestala, se je že zbudila iz kome, je pa trenutno še na transfuziji. Razlog za težave z vranico je lahko tumor, še čakajo da prejmejo rezultate preiskav. Skratka, ni lahko, tudi jaz sem se v vseh teh letih na psičko zelo navezala in si sploh ne predstavljam, kako je šele fantu in njegovim, ko se pa že meni zarosijo oči ob misli, da je ne bi bilo več med nami
Posted 07 September 2015 - 07:00 AM
Katere tablete dajete mačkam proti notranjim zajedavcem? Jaz sem do zdaj dajala Minki Pratel ali pa Zantel, ampak nimajo nobene glazure in smrdijo po kemiji, zato imam z njo velike borbe.
Posted 07 September 2015 - 07:01 AM
Posted 07 September 2015 - 07:08 AM
A mu daš v goltanec? Jaz moram tako, ampak mi je muka. Tud pasto ful težko poliže.
Posted 07 September 2015 - 07:17 AM
Posted 07 September 2015 - 07:20 AM
Že vidim, da bo moja pljunila ven in je potem tri ure ne bo na spregled...
Posted 07 September 2015 - 07:24 AM
Posted 07 September 2015 - 08:05 AM
Ne bo šlo, ker secira vsak košček in bo zavohala.
Bom šla na veterinarsko postajo, vem da sem enkrat dobila eno mini tableto rdeče barve z vonjem po mesu in je blo ful lažje. Pa še pasto bom kupila, čeprav jo pljuva ven in je pol pasta povsod, sam v njenem gobčku ne.
Posted 07 September 2015 - 08:10 AM
Moj maček je oboževal sirne namaze (npr. Tamar, ABC...) in sem mu v tisto zdrobila, dala po žlički in je dobesedno požrl.
Drugače ima pa Krka tablete z okusom (sicer piše za pse, ampak je tudi za mačke):
http://www.krka.si/s...te-za-pse/9386/
Posted 07 September 2015 - 08:14 AM
Blagor vam, moja tega ne poje pa da se na glavo postavim.
Ja Ančka, te sem tud zasledila na netu. Bom te kupila v lekarni. Zadnjič so me na kliniki tako oskubili, ful navijajo cene.
Posted 10 November 2015 - 09:23 PM
Maco sem peljala na čiščenje zob in sem za domov dobila protibolečinske šprice za v gobček in antibiotike za 5 dni. Zakaj bi mogla mačka jest 5 dni antibiotike? Nobenega zoba ji niso izpulili, vse je ok, itd itd.
Posted 10 November 2015 - 09:35 PM
Ai ima kakšno vnetje pri zob ali dlesni? Drugače so antibiotiki res nesmiselni.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 November 2015 - 09:41 PM
Ne. Prvič sem jo peljala pred tremi leti, takrat so ji dali dva ven in nisem dobila antibiotikov zraven. Zdaj je pa rekla, da je imela sicer veliko kamna, ampak da ima super zobke in da zaradi zob ne rabim nikoli več prit. Tudi protibolečinskih ji ne bi dajala, ker se ji vidi, da je ne boli, nič se ne slini, normalno je (tudi brikete grize), smrček je mrzel in vlažen... ne vem no.
Posted 10 November 2015 - 09:47 PM
Jaz ji ne bi dala. Brez veze obremenjuješ ledvica (pa ni ravno mladič, ne?).
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 November 2015 - 09:54 PM
So mi rekli, da so ji dali včeraj tako dozo, da bo držala do jutri zvečer, ko naj bi ji začela jaz dajat.
Ma ne bom ji dala ne. Ima pa 12,5 let.
Posted 10 November 2015 - 09:56 PM
Krasna!
Posted 10 November 2015 - 09:58 PM
Posted 10 November 2015 - 10:00 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 November 2015 - 10:03 PM
Jaz ji ne bi dala. Brez veze obremenjuješ ledvica (pa ni ravno mladič, ne?).
LedvicE. Ali pa ledvici, če že.
Jaz bi vsaj poklicala, pa vprašala. Kar tako, na lastno pest, se ne bi odločala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users