Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1541 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 July 2009 - 08:13 PM

Well, we're no longer friends -- . Pač je bil del ene širše družbe, ne pa lih neki osebni/tesnejši prijatelj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1542 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 17 July 2009 - 09:54 AM

Na živce mi gre ko fantu pošljem sms s npr. 3 pomembnimi vpraqšanji, poklicat ga ne morem, ker se ne more javit. In uganite kaj?! ohmy.gif Stalno in res stalno odgovori zgolj na eno. In pol moram še vsaj pol ure se matrat, da dobim vse odgovore, ker nevem kaj, so bila ostala vprašanja zraven zaradi lepšega?!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1543 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 17 July 2009 - 10:39 AM

Eli, moski mozgani, ne znese, res! smile.gif Ce bi vmes pocakala na odgovor, preden posljes novega, bi morda se slo. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1544 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 17 July 2009 - 10:47 AM

pošlji 3 smse - v vsakem novo vprašanje. po vsakem pošiljanju počakaj na odgovor predhodnjega biggrin.gif
  • 0

#1545 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 17 July 2009 - 08:36 PM

QUOTE(Eli @ 17. 7. 2009 - 10:54) View Post

Na živce mi gre ko fantu pošljem sms s npr. 3 pomembnimi vpraqšanji, poklicat ga ne morem, ker se ne more javit. In uganite kaj?! ohmy.gif Stalno in res stalno odgovori zgolj na eno. In pol moram še vsaj pol ure se matrat, da dobim vse odgovore, ker nevem kaj, so bila ostala vprašanja zraven zaradi lepšega?!

Ma ja. Tudi, če sta vprašanja le dva verymad.gif . Res je treba tko delat, kot Ančka prav.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1546 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 July 2009 - 02:03 AM

tud jz mam tak problem... opažam da ne sam pr fantu
običajn rešm zadevo tko, da napišem na konc smsa, nujno odgovori na vsa vprašanja!!!
sm pa opazla, da mi braunkopf vedno odgovori na vsa vprašanja, tko da pr njej še niti ni na vrsto pršlo opozarjanje, ker sprašujem pa se mi zdi res dost, hehe.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1547 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 18 July 2009 - 09:01 AM

na živce mi gre da je folk brez energije. recmo na koncertih al pa če se kej dogaja, vsi uživajo, prejemajo, k je pa treba kej nazaj dat, energijo, aplavz whatever je pa vse pretežko! pa to je uglavnem v Lj pa na Gorenjskem problem. Čeprov smo na splošno slovenci bedni, brez zamere
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1548 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 July 2009 - 10:11 AM

sahara, Primorci nismo. biggrin.gif Resno, iz svojih izkušenj govorim, pa sem bila na koncertih že od Maribora do Kopra, in povsod vmes.

Drugače gre pa tudi meni to zelo na živce - ravnodušnost, ko se nobenemu ne da pokazati NIČ navdušenja, na metalu je malo drugače, ker je res malo bolj zavzeta publika.

Pač eni pridejo na koncert s kolom v riti, njihov problem. ermm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1549 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 18 July 2009 - 10:22 AM

ja, Primorci ste večinoma zakon! se vid vpliv sonca tongue.gif čeprov mam s Štajarci pa Dolenjci tut dobre izkušnje! najboljše pa seveda z Latinoameričani - to je topu, vesel, energičn folk!

ja sam ko jih toook pride s kolom v rit! pa k je res dobra stvar, dober nastop, ampak sam uživajo, gledajo, nič pa ne pokažejo! :mad:
včer sm bla v centru lj in je bil breakdance na prešercu kao street vrjenta, poj zvečer pa fire performance, NORO, folk pa bedn, redko kdo je pokazal navdušenje, večinoma turisti, dnarja nevem če so dobl za en pir. beda, res, ni čudn da nč ne dogaja!!!
  • 0

IPB Image

#1550 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 July 2009 - 10:28 AM

Ja, njihova izgiba, v bistvu, a ne? Mi že znamo uživati, jaz hodim po vseh možnih koncertih - no, ko me je Freya spomnila na Dubiozo Kolektiv biggrin.gif , sem bila mesec nazaj na enem festivalu v Ajdovščini, in smo vsi plesali, sodelovali, pa čeprav benda nismo poznali. Le kakšen občutek dobi band, ko vidijo vse te zategnjene frise? blink.gif

Žalostno, res. Še ko se kaj dogaja, folku nič ni prav. down.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1551 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 18 July 2009 - 10:39 AM

ja sj to mene moti, kako se počutijo nastopajoči... bogi...
bo treba kdaj it skupi žurat ;)
  • 0

IPB Image

#1552 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 July 2009 - 10:14 PM

QUOTE(rea @ 18. 7. 2009 - 3:03) View Post

sm pa opazla, da mi braunkopf vedno odgovori na vsa vprašanja, tko da pr njej še niti ni na vrsto pršlo opozarjanje, ker sprašujem pa se mi zdi res dost, hehe.

Ej ti maš tok vprašanj da se čist komot spusti kako, trust me. Pa dostkrat zmanjka placa vse odgovore napisat, razen če hočeš dobit 10 smsjev naenkrat nazaj. biggrin.gif

Trenutno mi gre najbolj na kurac starši, ker se ne spokajo spat da bi se lahko učila. Pa stalno nekaj govorijo, k petletni otroci so, mouth diarrhea all the time. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1553 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 July 2009 - 11:01 PM

Se pridružujem nerganju par strani nazaj...tudi mene moti prehitra vožnja, sploh pri fantu, ki se mu zdi to čist običajno. Sej jst mu zaupam, je res ful dobr voznik in vse, sam včasih me pa kr skrbi, ker pretirava v skrajnost... prov skrbi me, kako vozi, ko je sam, ker še mene vozi prehitro. No ornk prehitro. Dostkrat tudi 200 in malo prek na avtocesti. Sploh če ne gledam na števec ali pa če zaspim. In me živcira, ker nikoli ne morm normalno spat, ko pomislim, da bo spet kje divjal sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1554 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 July 2009 - 10:36 AM

Meni gre predvsem na živce to, da vsi ki divjajo, so milijardo procentni, da ne more it njim nič narobe in da so oh in sploh super. Mislim, cut the crap. Ko da nesreče se dogajajo samo takrat, ko gre voznik na cesto in že takrat čuti, da bo enga fental. rolleyes.gif Večina nesreč je zaradi pijancev, ali pa zaradi voznikov, ki idiotsko precenjujejo svoje zmožnosti in se jim potem zalomi, ko pridejo v situacijo, ki je ne morejo obvladat. Moj fant tudi misli, da je bog in batina, pa tudi za njega lahko rečem, da je izredno dober voznik in tudi uživa v vožnji, samo zna ful pretiravat. On sicer nima veselja furat hitro po avtocesti, ker se že v osnovi ne fura rad po avtocesti ker pravi, da je dolgocajtno in ga uspava (skos naravnost), zelo rad pa divja po ovinkih in to zelo konkretno. Ko greva na vikend in je na delu ceste omejitev 90 (pa večina fura ene 70), se on pele ene 120 in kdorkoli ga pri tem ovira, je treba nujno živčno prehitevat, blabla. Pa recimo moj ati je tud hiter voznik, rad divja isto tko po razgibanih cestah, res velikokrat nenormalno hitr vozi, ampak je star 60 let, v življenju ni povzroču ene prometne nesreče in je zanesljiv u nulo, svoj avto res obvlada ko noben drug, da ne omenim njegovega parkiranja, ki je res impresivno in še nobenga drugega nikol nisem vidla tak parkirat. Samo on ima res tumač kilometrine za sabo, moj fant pa ima izpit 5 let in se tak hvali češ a sm že kdaj komu kej naredu z avtom. Ne, nisi, samo tud izpita še nimaš tak zlo dolg in čeprav velik voziš, še vseen ne pomeni, da če je blo zdej 5 let super, bo pa naprej tud. Na take stvari se res ni za zanašat ...

Itak je na cestah vedno največji problem to, da se folk precenjuje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1555 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 20 July 2009 - 10:53 AM

Po mojih opažanjih pa se več nesreč zgodi predvsem zarad počasnih voznikov. Nimam sicer dolgoletnih izkušenj sem pa zelo velik na cesti in to v različnih prevoznih sredstvih. Ljudje največje bedarije delajo, ko se spravlajo prehitevat počasneža, ki pač vozi 60 tam kjer je omejitev 90. Jaz zase vem da ratam ful živčna, ker se po cestah kot je recimo Arja vas najdejo 3je taki in folk potem enostavno rata živčen, delajo se kolone, prehitevajo za las, skačejo na nasprotni pas itd. Zaenkrat me prehitri voznik še ni oviral, sam treba je spremljat promet, jaz se mu umaknem in zaradi mene nej 200 šiba mim. Po mojih opažanjih so prehitri vozniki manj nevarni od tistih počasnežev in 80 let starih dedkov za volanom.

• 0

#1556 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 July 2009 - 02:09 PM

Itak, obe skrajnosti sta fucked up. Mene živcirajo tisti, ki med zavijanjem upočasnijo na 10km/h.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1557 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 20 July 2009 - 02:39 PM

Ena reklama po radiu, očitno ne znajo pravilno izgovorit Creina :S
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1558 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 20 July 2009 - 08:41 PM

ja Asha, se strinjam! pa ta tip k govori, mi gre toook na živce, pa v največih reklamah je, jz ne vem, jz ga nikol ne bi hotla v svoji reklami, zmer preklopm radio ko ga slišm. pa prov vem, ta isti tip posoja glas v risankam kakšnim zlobnežem biggrin.gif
  • 0

IPB Image

#1559 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 July 2009 - 08:45 PM

fakin' KOMARJI!!!!!!!! spet so me vso požrli, prasci nemarni debeli blesavi!!!!!! rpg.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1560 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 20 July 2009 - 08:57 PM

Se podpisem pod Špelo. Samo na levi nogi imam 12 spraskanih komarac pikov.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users