vprašanja (zanima me, ...)
Posted 16 December 2009 - 09:10 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 16 December 2009 - 09:19 PM
Posted 16 December 2009 - 11:44 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 December 2009 - 09:30 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2009 - 10:05 AM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 17 December 2009 - 11:25 AM
A ima morda katera kalkulator sharp el 531wh? Nujno bi rabila zvedeti kako se uporablja spomin (ko daš nekaj v spomin in potem med računanjem potegneš ven) pa mi zdaj nikakor noče pobrat navodil iz interneta, rabim pa še kar nujno.

shraniš lahko le cifre, ki jih dobiš z neko računsko operacijo (pred tisto cifro moreš met =). ko enkrat cifro maš gor, pritisneš tipko STO (kot Storage - shrani) in potem eno izmed mest, kamor jo želiš shranit (A, B, C, D, E, F) - so na topkah yˇx, koren, x^2, x^3 ...
za priklic pritisneš RCL (recall) in nato mesto, kamor si cifro shranila (A, B ...).
Posted 17 December 2009 - 09:56 PM
Katero knjigo priporočate?
Posted 18 December 2009 - 10:15 AM
zdi se mi razumljivo, da izrečem tistim, ki jim je bil dedk bližje od mene, se pravi ženi- moji babici in tetam in stricem. Kaj pa možu od tete tudi?
Posted 18 December 2009 - 10:42 AM
Posted 18 December 2009 - 11:05 AM
A morda katera ve koliko stane knjiga Tomaža Humarja Ni Nemogočih poti? Bi jo nekomu vzela za darilo, sem malo pogooglala in cena ki sem jo našla (sicer zelo skope info) je bila nad 40€, a je res tak draga?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 December 2009 - 12:44 PM
Kje imajo najboljše torte v centru Lj.? Poleg Zvezde, mogoče Cacao?
Lani sem jih peljala v Maxijevo slaščičarno, never again.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2009 - 12:46 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 December 2009 - 12:54 PM
Sem mislila, da je tam samo ta Maxijeva, očitno sem slepa. Bom poiskala
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2009 - 04:08 PM
Posted 18 December 2009 - 08:42 PM
somnm se da majo ful okusne torte in kr normalne kose
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 December 2009 - 10:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 December 2009 - 10:35 PM
Posted 19 December 2009 - 01:58 AM
Mi si med sabo nismo izrekali sožalja, je pa res, da družina ni velika. Sožalje sva si izrekli jaz (kot vnukinja) in dedkova sestra. Je pa imel dedek dva sina (eden je moj oče) in sestro. Babici jaz nisem, sva itak nekako samo obstali objeti in jokali. Ah težke zadeve so in odvisno je tudi d tega v kakšnih odnosih si.
Ko je moja babica umrla se mi je zdelo nenavadno, da bi vsem svojim sorodnikom izrekala sozalje, izrekla sem ga dedku, kot njenemu mozu, pa teti kot njeni hceri, nisem ga pa recimo svoji sestricni, ker je ravno tako njena vnukinja, kot sem jaz in se mi je zdelo malo smesno/neumno njej izrekati sozalje. Na splosno se mi zdi v ozji druzini cudno izrekati sozalje, nimam pojma, kako se temu streze po protokolu.
Na splosno se mi zdijo taksni protokoli tako ali tako brezvezni. Kot je rekla Ora, raje nekoga objamem in se skupaj zjoceva kot, da sipam naokoli zame brezosebne in zguljene fraze. Sem pa seveda potrebovala kar nekaj casa, da sem ljudi okoli sebe navadila na tovrstno obnasanje in, da mi ga ne zamerijo (recimo nikomur ne recem dober tek, se posebej ne, ce ga vidim, da ze je, ker se mi zdi bolj smiselno, da ga v duhu dobrega teka pustim pri miru a ne...vljudnost gor ali dol...). Ce mi nekdo ni blizu in vem, da bi lahko mojo gesto neizrekanja sozalja narobe razumel pac stopi do njega in mu ga izrecem, ceprav tega niti slucajno ne naredim s srcem, ampak, ker vem, da se spodobi. I hate it.
Posted 19 December 2009 - 10:24 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 December 2009 - 10:33 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users