Jaz sem zadnjič naredila celo raziskavo, ker imajo dobrega v Londonu, pomoje ga bom vsak dan jedla. Če ima še kdo kakšen predlog, kar na dan z njim. Do zdaj sem to področje tam zanemarjala. ˆ-ˆ

Sladoledi
Posted 19 May 2015 - 06:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 May 2015 - 06:56 PM
OMG
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 May 2015 - 06:58 PM
V Lidlu imajo zdaj grški frozen yogurt z orehi in medom.
― V. Van Gogh
Posted 19 May 2015 - 07:02 PM
Sram te je lahko, Jinadaze. To je prvo, kar preverim na Tripadvisor-ju.
LlaoLlao frozen yogurt v CityParku je že katera probala?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 May 2015 - 07:04 PM
V Lidlu imajo zdaj grški frozen yogurt z orehi in medom.
I know, glej temo "kaj ste nazadnje kupili .
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 May 2015 - 07:11 PM
― V. Van Gogh
Posted 19 May 2015 - 07:32 PM
Jina, če boš kaj v Camden hodla, tega absolutno poskusi: Chin Chin Laboratorists
Posted 19 May 2015 - 07:50 PM
Hvala!
― V. Van Gogh
Posted 19 May 2015 - 07:51 PM
Jaz v Ldn žrem izključno BJ, pač okuse, ki se jih pri nas ne dobi, in tega je precej.
OOOOOOOO, zdaj sem se spomnila, moraš na Angela na Samba Swirl froyo, res ful, ful, ful dober.
Pablo Picasso
Posted 19 May 2015 - 08:25 PM

― V. Van Gogh
Posted 19 May 2015 - 08:47 PM
Jaz v Ldn žrem izključno BJ, pač okuse, ki se jih pri nas ne dobi, in tega je precej.
Jaz enako.
Posted 19 May 2015 - 09:20 PM
OK, sem dala na seznam.
Vecina teh, ki jih priporocajo, je v Covent Gardnu in blizini. V Godivi si ga probala?
Nope, nekako mi je anti, ne vem zakaj.
Pablo Picasso
Posted 20 May 2015 - 06:08 AM
LlaoLlao frozen yogurt v CityParku je že katera probala?
Ja, jaz sem obsedena. Zapolnjujem ze drugo kartico, kjer stempiljke zbiras in mas po desetem enega zastonj.

After all this time?
Always.
Posted 20 May 2015 - 08:23 AM
a Roma: sladoled mi ni bil ravno presežek, mangov občutno boljši kot limona z baziliko, samo to je pač stvar okusa. Customer service jim pa šepa na veliko, punca, ki streže, je čist zmedena in se ne znajde. Pa en tip, verejtno vodja, se je nekaj za nama po ulici drl, v smislu, če lahko potrdiva, da je to najboljši sladoled. Wtf?! Ni glih neka reklama, no. Pa ne, da me to iber moti, sam pač ne zdi se mi glih dober marketinški pristop.
Trenutno sem obsedena z Cacao-tovim okusom "temna čokolada z malinami", so mi rekli, da je brez mleka, božaaanski okus.
Uuuuuu, hvala za tole, grem nujno probat!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 May 2015 - 08:35 AM
a Roma: sladoled mi ni bil ravno presežek, mangov občutno boljši kot limona z baziliko, samo to je pač stvar okusa. Customer service jim pa šepa na veliko, punca, ki streže, je čist zmedena in se ne znajde. Pa en tip, verejtno vodja, se je nekaj za nama po ulici drl, v smislu, če lahko potrdiva, da je to najboljši sladoled. Wtf?!
Ni glih neka reklama, no. Pa ne, da me to iber moti, sam pač ne zdi se mi glih dober marketinški pristop.
Uuuuuu, hvala za tole, grem nujno probat!
Tista punca, ki streze, se pa res se ful lovi, lahko bi prej malo vec potreniral, kako se s tistim "spohtlckom" kepice naredi.
Posted 20 May 2015 - 09:47 AM
Ma, to, kako kepica izgleda, je meni najmanjši problem. Ni poslušala drugega najinega naročila in je nabasala kr en sladoled v lonček, potem pa čist zmrznila, ko sva povedala, da ni taprav. In je hotla potem iz lončka sladoled nazaj v hladilnik basat pa vmes enega tipa komandirat, kaj naj ji prinese iz hladilnika, na konc je pa še kar držala tisti nesrečni lonček v roki in sm popizdila in rekla, naj nama da še to in poračuna.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 May 2015 - 11:51 AM
Od Leone sladoledov mi je dober tudi tisti s čokolado in pomarančo.
Tega Švarcvald bo tudi treba probat.
Od Magnumov mi je všeč tudi nek nov zdaj, okus tiramisu. Mi je bilo všeč, da vseeno nima ful okusa po kavi.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 May 2015 - 02:48 PM
Danes so v Sparu Carte'dori, Vienette in Magnumi na 40% off, jaz sem že nakupila, kolikor je šlo, ker ko rabim, je skrinja vedno polna, itak
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 May 2015 - 02:49 PM
Ja, jaz sem obsedena. Zapolnjujem ze drugo kartico, kjer stempiljke zbiras in mas po desetem enega zastonj.
![]()
Najboljsa stvar na svetu, meni se noben frozen yogurt do zdaj ne more primerjat. Stane pa Sanum 4€ tko da tut ni poceni zajebancija.
Jaz sem ga jedla v Spaniji in tukaj na Port in me je vsakic razocaral. Res zanic.
Posted 20 May 2015 - 02:59 PM
Meni so pa vsi Magnumi zanič. Čudno sladki in velikokrat me kar slabi proti koncu. Ta tiramisu je sploh obupen, mi kavni niso ok. Imam pa celo skrinjo Magnumov, tudi v lončkih. Pa vedno imam slabo vest, ko kaj drugega kupim, ker je doma tega na pretek.
Jinadaze, tisti roza šampanjec Magnum je žal pošel. Sem potem od tasta za tolažbo dobila škatlo tiramisujevih
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users