Vprašanja
Posted 20 December 2009 - 12:47 AM
Samo me plašite!
Saj na plašč ga mam namen nosit, ja. Zdaj možno, da bo izpadlo čist čudno v real,
v moji glavi dobro izpade.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 December 2009 - 02:02 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 December 2009 - 02:28 AM
Po moje se spredaj nekak zapne (ježki?), ker če bi se samo z vrvjo, bi nekak štlel ven, če veš, kaj mislim.
Neprisebnost, povezano z insomnio, pa poznam. Taka neprisebnost me obdaja skoraj skos. -)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 December 2009 - 11:48 AM
FTSE, v točno to dolgo kapucarco sem se jst tut zapičla. Ful rada nosim take stvari. Dej prosim poročaj kako bo s številko.

Posted 20 December 2009 - 12:16 PM
Po moje se spredaj nekak zapne (ježki?), ker če bi se samo z vrvjo, bi nekak štlel ven, če veš, kaj mislim.
Neprisebnost, povezano z insomnio, pa poznam. Taka neprisebnost me obdaja skoraj skos. -)
Ja, pomoje tut. Mogoče na nete.
So I feel you and you feel me.˘-˘
― V. Van Gogh
Posted 20 December 2009 - 10:29 PM
Mati se je zapičila v tole S.Oliver torbo, jo je videla v eni reviji. Jo je katera videla kje pri nas? V CP je nimajo.

― V. Van Gogh
Posted 20 December 2009 - 10:46 PM
Flafi, MNG pas odmisli, ker ne pošiljajo v Slovenijo, tisto zadevščino pa, če želiš met bolj na komot vzami eno številko večje kot drugače nosiš, ker so ASOS številke precej mahjne.

MNG pas, v katerega se je zagledala Fluffy, sem ze pred leti kupila v nasem MNG (ko je bil se v centru), moj je bež barve, ravno vceraj sem po doolgem casu iz omare privlekla hlace, h katerim ga nosim.

Evribadi lajkzz uggz, except ju

And me!

Uggs = Ugly ˘-˘
Domiseln "slogan".

Ne pustite se motit. Please carry on ˇ-ˇ
..forever carry on..

Posted 21 December 2009 - 01:33 AM
Ja, pomoje tut. Mogoče na nete.
So I feel you and you feel me.˘-˘
Upam, da je na nete.
Sem pa dobila obvestilo, da je pošiljka že šla naprej, tako da upam, da jo KMALU dobim.
Kakšne so kaj tvoje izkušnje? Kako hitro si dobila paket?
Ou yes, deep. ˘-˘

In predvsem zelo realen. ˘-˘
Posted 21 December 2009 - 08:07 AM
Upam, da je na nete.
Sem pa dobila obvestilo, da je pošiljka že šla naprej, tako da upam, da jo KMALU dobim.
Kakšne so kaj tvoje izkušnje? Kako hitro si dobila paket?
Ou yes, deep. ˘-˘
Zelo različno, večinoma sem čakala en teden, enkrat pa tri.:S Načeloma naj bi prišlo v osmih del. dneh, če ne, jim pošlji mail.

― V. Van Gogh
Posted 21 December 2009 - 02:04 PM
Posted 21 December 2009 - 03:40 PM

― V. Van Gogh
Posted 21 December 2009 - 04:18 PM
Najlepše je videt blatne in mokre, pa tako pošvedrane, da polplat visi par cm v eno stran.

ja sm vidla u soboto k jih je mela ena punca. une svetlo rjave. prou zagadle so se mi. ma raj si kupm ene usnjene škorne čist take u izi,lepe, sam d me grejejo
kej takga, brez unga zavihka gor

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 21 December 2009 - 04:22 PM
Najlepše je videt blatne in mokre, pa tako pošvedrane, da polplat visi par cm v eno stran.

Če so ženske neumne pa ne dojamejo, da je to za popolnoma suho, ampak mrzlo vreme. Neza dež, ne za sneg, ne za plundro. Tut če je napovedan dež, se jih ne obuje. Vsaj jst vem da jih 1000% ne bi, pa mam lahko original al pa fejk. To je pa res neki najbolj ogabnega.

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 04:29 PM
ja sj. sam pomoje bojo fejk prej razpadl ko pa original. ma je sošolka rekla d če niso original, niso šmeksi

a do 1. letnika nism poznala druge obutve ko allstark

Najbolje je, da kupiš v Italiji v Pittarellotu ene za 15, ker zgledajo bolj original kot une z masa, pa če ti niso všeč, jih brez problema flikneš v smeti! Mislim, da je PJ pisala o tem, da ma original in so se ji ravno tako ful hitro zrabli

Posted 21 December 2009 - 04:32 PM
Posted 21 December 2009 - 04:35 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 04:37 PM

Posted 21 December 2009 - 04:41 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 04:45 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users