Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

• Guests

Posted 27 March 2008 - 07:06 PM

Mogoče je še socialno zraven štel, pa zaslužek od časopisa, pa nafehtan denar. Sicer pa, kokar jaz vem, je številko 600 našla Damjana, ne Marko. Tko da je to bolj nepreverjena informacija.
Kakorkoli, najbrž se mu že "splača" bit brezdomec, ker vsak človek ima vsaj malo vpliva na to, kaj se mu dogaja z življenjem (ok, eni ga res nimajo, ampak that's not the case here...predvidevam). Hočem rečt, da mi je glupo, če nekdo jamra nad svojo situacijo, katero bi z malo truda lahko izboljšal. Nič pa ne zamerim tistim klošarjem, ki priznavajo, da rajši živijo tako življenje, kot pa da bi delali in imeli tisoč skrbi.
Najbolj me pa pogreje, ko nekdo reče..."kaj jim pa fali...saj dobijo po 600 evrov na mesec bla bla bla, pa nimajo skrbi bla bla bla". Jah, vsak je lahko klošar,ane. Izvoli tudi ti pustit službo in it na ulico, da boš dobival 600 evrov na mesec. rolleyes.gif
  • 0

#1522 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 March 2008 - 07:08 PM

UF, js sm misnla da morjo vs tist puding pojest tongue.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 27 March 2008 - 07:11 PM

Looool, to bi blo pa že nečloveško. Tudi za BB. laugh.gif
  • 0

#1524 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 27 March 2008 - 10:24 PM

QUOTE(koki @ 27. 3. 2008 - 20:01) View Post

Zakaj ima Marko povito roko?

Mislim, da si je prst zaprl med vrata al nekaj podobnega.

Torej, kdo bo šel jutri ven? Najrajši bi videla letet Tamaro, ampak kaj ko bo potem tako dolgočasno notri laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 March 2008 - 10:54 PM

Meni pa Žanin ni tako napačna. Poleg ElTyeba je edina, ki premore nekaj sočutja in empatije. Upam, da ne bo ona izpadla.

Kar se tiče Marka, pa upam, da se kmalu poslovi.
  • 0

#1526 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15788 posts

Posted 27 March 2008 - 11:03 PM

Dans malo poškilila. Se strinjam Ciara, men sta tut El T. pa Žanin najbl všeč. Sandi pa podn od podna.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1527 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 March 2008 - 12:40 AM

Sandi se mi je izkazal za čistega psihiča!
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1528 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 28 March 2008 - 06:52 AM

Em, jaz to ne gledam, pa me zanima, kaj je naredu oops.gif ?
  • 0

#1529 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 March 2008 - 07:29 AM

Pokazalo se je kako pohlepen je in nima čuta do sočloveka. Pač skoz se nažira,recmo jaz kadarkoli vklopim v živo ma sandi hrano v rokah...Ko je eltyeb predlagal,da bi dali hrano podložnikom,ker jim je večina hrane zgnila in splesnila in praktično nimajo za jest,se s tem ni strinjal,ker je rekel da že njim primanjkuje! V glavnem,bolj ko mu je eltyeb razlagal da bodo tud oni še na uni strani,bolj je paničaru,ni več zabaven,ratal je živčen čist pa samo še o seksu govori,se vidi kako je potreben.... Jaz mislim,da se bo jutri naredila menjava.Ker je tko kot je povedal dejan, gospodarji niso bili dobri ampak slabi,še proizvodnje niso nadzorovali.

Drugače pa moram povedat,da v teh večernih oddajah lepo pokažejo realno stanje v hiši. In z markotom je tako kot pravijo.
Negativno me je presenetla tud Dada,ki je sama dala pobudo zato,da je Dejan spet na kruhu in vodi.
U glavnem,kar se gospodarjev tiče sem za izselitev Sandija in Dade pa seveda tudi Markota. Ostali so bolj kot ne ostali taki kot so,in se ob prihodu na drugo stran niso spremenili.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1530 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 March 2008 - 07:34 AM

Hvala Sally da nas obveščaš o vsem. thumbup.gif

Jaz sem ujela samo neke zelo primtivne fore Sandija nekaj dni nazaj, se razume da je bilo govora o sexu, se je hvalil, da je dal dol že 25 žensk.

Verjamem.

NOT. tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 28 March 2008 - 08:43 AM

Pa sej 25 pa ja ni veliko, če taku pogledaš. Za takega frajera. laugh.gif laugh.gif

Meni se je zameril, ko je to o hrani rekel. Rekel je: "moti me, da dajemo hrano čez ograjo njim". In mu Sara odvrne:" dajemo, ker so lačni". On pa:" pa kaj, če so lačni" ohmy.gif

Imam občutek, da Žanin in ElT. prav trpita, ko gledata podložnike. Žanin je že večkrat rekla kaj na to temo in se vidi, da ji ni vseeno. ElT. prav tako.

Jaz v bistvu sploh nisem vedela, da jim oni lahko dajo hrano. Zakaj, hudiča, potem ne kuhajo kar gospodarji za vse??? Lahko bi si delili, ane.

Srčno upam, da bo revolucija uspelo, da vidimo, kako se bo izkazala druga stran.
  • 0

#1532 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 28 March 2008 - 09:22 AM

Vsaj Sandi si zasluži malo kruha in vode. A gre lahko samo eden na drugi stran al morajo vsi?
  • 0

#1533 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 28 March 2008 - 10:47 AM

Puding disaster:
IPB Image
blink.gif slap.gif

• 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

• Guests

Posted 28 March 2008 - 11:02 AM

Kaj je to sploh? Niti ne vem, kako nalogo so imeli. A tale puding stoji na tleh...mislim, je tolk velik, da stoji tam v centru, kjer so kuhali?
A jim ni poratalo?
  • 0

#1535 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 March 2008 - 11:04 AM

Sploh si ne vem predstavljat, kaj je to na sliki. Podstavek in puding gor? Zakaj pa je na podstavku?

Kaj je narobe z njim? Grudast je? Slabo razločim.

Sally, hvala za informacije biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1536 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 March 2008 - 11:13 AM

Mogli so naredit ful velik puding, vrjetno je tisto rozasto kakšen okrasek na pudingu. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1537 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 28 March 2008 - 11:48 AM

Tisto okoli je posoda, puding bi moral biti v njej, pa je zavrel in se skisal ;) Verjetno bi moral biti zunaj na hladnem, pa so ga imeli notri lepo na toplem... veliko mleka in voila! skisan puding smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 28 March 2008 - 12:44 PM

In naloga ne bo narejena zaradi tega, al kaj? Kako pa je BB pričakoval, da bodo takšno posodo odnesli ven? Al je mislu, da bi oni nosil ven puding pa ga tam filali v posodo?
Mam občutek, da tale BB včasih niti sam nima vse preštuderano. hmm.gif
  • 0

#1539 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 March 2008 - 01:26 PM

Ma zadnje tri dni so morali narediti orjaški puding.Prvi dan čokolado,drugi dan vanilijo in tretji dan malino. Vsako od teh stvari so stresali tja not v tisto posodo. Mislim da je napaka gospodarjev,da so pač "neumni" in niso dali navodil naj se posoda prestavi ven,ker se drugače puding ne bo sploh hladil...Naloga podložnikov je samo ta,da delajo kar jim gospodarji rečejo. poleg tega ne vem,mogoče je big brother že vse skup zafural,ker to da daš eno zadihtano posodo pa not skoz neki vročga čez neki hladnega stresaš,še posebi če je to mleko,ni nič čudnega da je zavrelo. Big brother jim je še za vse pudinge rekel,da jih morjo dat v hladilnico,za tega pa ne,hm bi človek pričakoval da bodo tok pametni,da se bodo sami spomnili ampak očitno ne....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1540 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 28 March 2008 - 02:03 PM

ma meni se zdi škoda tolk mleka in vsega, zdej se je pa vse pokvarilo. tale naloga je bla za moje pojme zlo butasta. velik ljudi po svetu, no pa tudi v sloveniji se najdejo taki ki tudi toliko denarja nimajo da bi si kupili liter mleka tukej pa so ga ne vem koliko litrov vrgli stran. mislim to je čist smotano. saj ne rečem za unih 900 pudingov pa tisti mozaik ki so ga meli za narest, ampak tole da so morali 3 dni delati puding pa da je bil stalno na vročini je pa kr nekaj.

sandi je pa zlo egoističen ja. sem gledala včeraj ko sta se z el tajbom nekej zgovarjala in je biu sandi čist paničen pa ne vem kaj še. sej res upam da se zdej zamenjajo in bo sandi vidu kako je ko se vsa hrana pokvari.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users