Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1521 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 August 2007 - 08:36 PM

Waaay preveč zapravljam za bedarije, ki jih sploh ne potrebujem. rolleyes.gif
  • 0

#1522 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 20 August 2007 - 08:42 PM

(to sm tud js opazila) laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1523 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 August 2007 - 10:47 PM

QUOTE(155 @ 20. 8. 2007 - 18:58) View Post

Gremo, akcija. tongue.gif

bom kr rajš sam gledala tongue.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1524 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 21 August 2007 - 09:03 AM

QUOTE(laLa° @ 20. 8. 2007 - 21:36) View Post

Waaay preveč zapravljam za bedarije, ki jih sploh ne potrebujem. rolleyes.gif

Same here rolleyes.gif
  • 0

#1525 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26165 posts

Posted 21 August 2007 - 12:37 PM

Tik je uničil očetov izvijač nono.gif wallbash.gif

not good at all. že tko al tko zadnje čase skos nekej pi*zdi, pol mu pa Tik še en razlog zrihta ... great. se grem zakopat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1526 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 21 August 2007 - 01:25 PM

me ne in ne izuči verymad.gif
imam še zadnji pogoj za naret in se ne učim rolleyes.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1527 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46270 posts

Posted 21 August 2007 - 02:08 PM

Mojemu dragemu bi najraje kol na glavi zlomila. Kak je na trenutke trmast in smotan. Kaj naj mu jaz, če so ga v službi razpizdli.
  • 0

#1528 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5221 posts

Posted 21 August 2007 - 07:52 PM

Najrajš bi sama seb vrat zavila, ker sm si spet dovolila upat, da mogoče bo pa tokrat le drugač - ne vem zakaj se ne morm sprjaznt, da z mami pač nikol ne bova mele pristnga in iskrenga odnosa, ker z njene strani to pač ni možno. wallbash.gif
Sami hinavci so okol mene.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1529 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 August 2007 - 07:57 PM

Princeskica, tudi od mene ful čestitk in vrjamm, da ti bo super uspelo thumbup.gif biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1530 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26165 posts

Posted 21 August 2007 - 08:22 PM

QUOTE(Buggy @ 21. 8. 2007 - 20:52) View Post

Najrajš bi sama seb vrat zavila, ker sm si spet dovolila upat, da mogoče bo pa tokrat le drugač - ne vem zakaj se ne morm sprjaznt, da z mami pač nikol ne bova mele pristnga in iskrenga odnosa, ker z njene strani to pač ni možno. wallbash.gif
Sami hinavci so okol mene.

Buggy console.gif

ful maš lep podpis smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1531 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30131 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 August 2007 - 08:50 PM

QUOTE(Kalypso @ 21. 8. 2007 - 15:08) View Post

Mojemu dragemu bi najraje kol na glavi zlomila. Kak je na trenutke trmast in smotan. Kaj naj mu jaz, če so ga v službi razpizdli.

laugh.gif taka sem jaz vsak dan - še dobro, da ga zdej ni v LJ, da mu samo po telefonu tečnarim, kok sm js boga. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1532 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 22 August 2007 - 05:59 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 11. 8. 2007 - 20:08) View Post

jaz ne znam vozit po omejitvah...grem cca 10 nad omejitvijo...in 110 po dunajski ni nikakršna umetnost...že na navaden dan vsi vozijo tam cca 90km/h

Evo, točno to! Pol me pa gledajo ko divjaka ki je z Lune padel in se fino delajo kako 60km/h peljejo ... verjetno ne opazijo, da gredo itak že same slabih 80, niti ne opazijo, da jih vse prehiteva twisted.gif
  • 0

#1533 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 22 August 2007 - 06:03 PM

Tečna sem kot drek. In svojo tečnobo stresam nad fanta, butasta sem down.gif
Jutri imam popravca, umrla bom od strahu in živčnosti. Upam da bom lahko sploh kaj spala. cry.gif cry.gif
  • 0

#1534 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2007 - 09:06 PM

Opažam, da večina bab ful rada poudarja velikost sklede, ko pride do prehranjevanja s solatkami (aja, naj še omenim na tem mestu, da ljubim pomanjševalnice). Naredila si bom VELIKO skledo solatke... danes bom pojedla samo VELIKO skledo solatke... za kosilo sem imela OGROMNO skledo solatke, za kosilo je bil en mini zrezek, čisto malo krompirja in VELIKA skleda solate, itd. Bruh. Zakaj še nisem nikjer zasledila - imela bom OGROMEN krožnik, na katerem bo mini zrezek in mini krompir (seveda, za sodobno in vredno kakršnega koli spoštovanja in ne posmeha punco se ne spodobi, da se nažira (kar bi pomenilo normalno porcijo) s čemerkoli pravzaprav, razen z ogrooomno solatkami kot zavec), ter solata?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1535 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 22 August 2007 - 09:16 PM

LOL. laugh.gif

Če jst napišem, da jem solato iz velike sklede, je to verjetno zato, kr solato ljubim v karseda enormnih količinah, ki jim potem pač prilagodim velikost sklede. biggrin.gif Hrano pa vedno jem z istih krožnikov, ki so normalnih dimenzij, pa na njih nabašem tolko hrane kot se mi zazdi. Solata pa obvezno zvrhana skleda polmetrskega premera, njama.

P.S.: Nardila si mi gušte in sm si šla po eno skledo solate - majhno, kr je ni več dosti ostalo. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1536 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 22 August 2007 - 09:16 PM

Jenna, podpis!

Poln ku*ac mam bab, ki mislijo, da so moderne, če nč ne požrejo (razen solatke, seveda), zlasti ko vsi vemo, da so požrešne kot psi. Ampak so pa (pre)suhe in čudovito lepe, ko jim kosti štrlijo blink.gif ...
  • 0

#1537 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33082 posts

Posted 22 August 2007 - 09:25 PM

men je pa solata ful ogabna...v življenju ne bi poskusila okisane zelen ali katerekoli solate, bljek, s emi obrača, ko sam vonjam ali gledam to zmes zelenjave, kisa in olja itd...
  • 0

#1538 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 22 August 2007 - 09:28 PM

QUOTE(_M_ @ 22. 8. 2007 - 22:25) View Post

men je pa solata ful ogabna...v življenju ne bi poskusila okisane zelen ali katerekoli solate, bljek, s emi obrača, ko sam vonjam ali gledam to zmes zelenjave, kisa in olja itd...

Njama twisted.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1539 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 22 August 2007 - 09:32 PM

Meni je solata sicer dobra, ampak da je pa kr ena moda ratala sam solato jest, mi je pa čist mim...Zakaj se noben(a) ne pohval, da je pojedla celo skledo krompirja?

...ker je moderno jest solatko...in bit shiran....eh, nima smisla...
  • 0

#1540 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 22 August 2007 - 09:37 PM

Mogoče ker je skledo krompirja dosti težje spravit vase kot skledo solate biggrin.gif Pri nas bi se iz tiste sklede, iz katere jaz konzumiram solato, krompirja lahko najedla cela družina, pa nas je šest. laugh.gif Sicer pa je razlika, če človek je solato al pa samo solato.

Sicer pa sm danes poleg velike sklede solate za kosilo pojedla še kopico polpetov (sojinih in zelenjavnih, če te zanima biggrin.gif )
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users