GSM aparati
Posted 05 April 2017 - 12:55 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 April 2017 - 02:28 PM
Posted 05 April 2017 - 02:37 PM
Ker se mi ne da prerekat o tehnologiji se bom umaknila iz debate na tej točki, vam pa svetujem, da malce pokukate na kak tehnološki blog in preberete primerjavo ali dve.
Brez skrbi, sem pred meseci dobro naštudirala kateri telefon kupiti, kakšne so karakteristike, kaj dobim za kak denar, ipd. in verjela ali ne - pri tem prebrala ogromno tehnoloških blogov, recenzij in primerjav.
Sarah, še par mesecev nazaj so držali nižjo ceno, nisem vedela, da so dvignili.
Edini minus pri P9 mi je ta, da je meni osebno prevelik in predragocen za v fitness (sem navajena športat s starim Samsungom s4 mini, ki me je žal prejšnji teden po dobrih treh letih pustil na cedilu).
Pablo Picasso
Posted 05 April 2017 - 02:47 PM
Verjetno bom šla kar po tega Honor, ker se mi mudi. Podgana, kaj imaš za zaščito?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 April 2017 - 02:49 PM
Sarah, še par mesecev nazaj so držali nižjo ceno, nisem vedela, da so dvignili.
Ne vem, možno. Sicer fant za svojega plačuje enako kot jaz, pa priblizno isti cas sva ga vzela - lani spomladi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 April 2017 - 04:57 PM
Jaz bi se tudi skoraj sigurno odločila za Huawei, če bi menjala in če ne bi več hotela iphona. Edino Samsunga ne bi nikoli več. Mož ima novega S7 Edge, ki ima precej boljše specifikacije od iphona, je tudi dražji, ampak je vedno bolj nezadovoljen z njim. Že par mesecev mu skos po malem šteka, fingerprint slabo dela, baterija je pa sploh katastrofa. Sicer sumim, da je nekaj narobe z njo, ker se je drastično poslabšala v zadnjem času. Je rekel, da vedno bolj razmišlja, da bi šel spet na iphone, ampak so vsi razen 6S Plus premajhni za njegove lopataste roke. Malo je res velikih telefonov.
― V. Van Gogh
Posted 05 April 2017 - 05:09 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 July 2017 - 09:42 PM
Posted 21 July 2017 - 03:49 PM
Tudi jaz bom res nujno morala zamenjat tale moj telefon ker kljub popravilu še vedno šteka adijo pamet (windows phone), gledam huawei ali je to ok telefon, ga katera ima? Naj poudarim da jaz telefon uporabljam bolj kot ne za klice, sms-e in da grem na net in res ne rabim telefona za 500€....
Posted 21 July 2017 - 04:02 PM
^Par postov nazaj smo komentirale Huaweie.
Če ga uporabljaš samo za to, potem imaš itak lahko nekaj strejšega in posledično cenejšega, pol ti je že nek Samsung s4 mini več kot dovolj.
Pablo Picasso
Posted 22 July 2017 - 08:08 AM
Jaz sem s svojim Huawei Honorjem zaenkrat zelo zadovoljna. Ampak za svoje potrebe si poglej mogoče še kaj za nižjo ceno.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 July 2017 - 10:19 AM
Mož ima zdaj Samsunga Galaxy S8+. Clean in lep za umret.
Trenutni iphone je pa pomoje moj zadnji. Kupila sem ga dobro leto nazaj, ko so ga lansirali in je trenutni iOS update že zadnji možen.
Nekje je meja podjebavanja kupcev.
― V. Van Gogh
Posted 28 July 2017 - 11:18 AM
Trenutni iphone je pa pomoje moj zadnji. Kupila sem ga dobro leto nazaj, ko so ga lansirali in je trenutni iOS update že zadnji možen.
Nekje je meja podjebavanja kupcev.
?
Pri meni izgleda obratno. Da je to moj zadnji android, ker že v drugem letu zadeva deluje počasi in tudi na update po enem letu lahko nehaš računati pri androidih, še posebej Samsungovi. Googlovi Nexusi so vsaj dlje časa dobivali nadgradnje.
Anyway, svakinja ima 5c iz leta 2013 (oz. takrat je bil predstavljen) in pred kakim tednom ga je nadgradila na zadnji iOS. A ti imaš SE? Od kod ti informacija, da je sedanja verzija zadnja podprta?
Evo: https://www.macrumor...ad-ipod-models/
iOS 11 pride jeseni ven in od 5s naprej bo vse podprto še.
Posted 28 July 2017 - 11:49 AM
SE, ja. Na gsmarena: PLATFORM OS iOS 9.3.2, upgradable to iOS 10.3.3.
Ko pri Androidu ni več updejtov, mož itak sheka telefon, mojega bi pa tudi. Je pač veliko bolj odprt sistem, kot iOS.
― V. Van Gogh
Posted 28 July 2017 - 12:21 PM
Moj je tudi SE. Nisem vedela
Drugače sem pa jaz tudi imela Samsung galaxy 8 v roki (ne sicer +) in potrjujem, hud je. res noro lep ekran in tudi operacijski sistem je deloval dosti fluiden in uporabniku prijazen.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 July 2017 - 01:02 PM
Bill Bullard
Posted 28 July 2017 - 01:47 PM
Ja, en čas se mu je ful hitro praznila baterija, ampak se je potem spet normaliziralo. Je tudi on razmišljal, da bi šel na iphone (do zdaj je imel samo prvega) ali še raje Huawei.
― V. Van Gogh
Posted 28 July 2017 - 07:14 PM
Em ... seveda piše, da je "upgradable to 10.3.3", ker česa novejšega pač še ni zunaj, vsaj za javnost ne. Saj gsmarena se ne ukvarja s tem, koliko v prihodnost bo nekaj podprto, napišejo lahko samo za obstoječe verzije. :-DSE, ja. Na gsmarena: PLATFORM OS iOS 9.3.2, upgradable to iOS 10.3.3.
Jeseni dobiš iOS 11, itak.
Posted 28 July 2017 - 07:32 PM
Aja, potem pa super! Res nisem tako razumela, sploh ker mi je zadnjič nekdo vneto zatrjeval, da SE vsak čas ne bo več upgradable in da ga sam iz tega razloga ni vzel. Nisem pa gledala, kaj piše pri novejših modelih, da bi mi kapnilo.
― V. Van Gogh
Posted 29 July 2017 - 12:05 AM
Meni iPhone 4S (konec leta bo star 6 let) še vedno dobri služi (net, klici, SMSi, maili, foto; minimalno aplikacij, ker jih ne rabim).
Postaja počasen, ampak za en čas bo še.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users