Pa Duo Platin!!!
Meni Plan B/Mr. Nobody ni tako slab
Posted 25 February 2015 - 01:06 PM
Pa Duo Platin!!!
Meni Plan B/Mr. Nobody ni tako slab
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 February 2015 - 08:12 PM
Posted 28 February 2015 - 08:23 PM
Ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 February 2015 - 08:55 PM
Posted 28 February 2015 - 09:23 PM
Jah, med Raayem in Rudijem Bučarjem se izbira, sem pravkar videla.
Posted 28 February 2015 - 10:08 PM
Pri Marjetki je bilo videti, kot da se zmage ni prav nič razveselila. Seveda je bilo z Rayem povsem drugače .
Posted 28 February 2015 - 10:44 PM
Pri tem izboru je bilo prav očitno, da želijo poslati na ESC Maarayo. Lahko bi naredili malce manj očitno, če že nimajo na rtv-ju jajc sami izbrat pesmi in stat za svojim izborom.
Meni je sicer pesem všeč (priznam, da mi je celo zelo všeč) ampak nastop pa je bil katastrofalen. Od stylinga, slušalk, da plesalke z navidezno violino sploh ne omenjam. Ponesrečeni koti kamere tudi niso pripomogli, da bi ves nastop kaj bolje izgledal.
Posted 28 February 2015 - 10:55 PM
Tudi meni je pesem ok, nastop pa taka katastrofa, da ne vem kje začet.
Upam da za Evrosong naredijo boljši nastop, mogoče nam celo rata prit v finale, čeprav malo dvomim.
Posted 01 March 2015 - 10:29 AM
Pesem je ok, nastop sem videla samo delno, ni se mi zdelo nič posebnega. Zakaj Marjetka nosi te slušalke, ni mi všeč.
Posted 01 March 2015 - 11:22 AM
Prej po radiu sem slišala, da zato, ker ji predstavljajo varnost .
Posted 01 March 2015 - 02:59 PM
Jaz nisem gledala, šele zdaj sem šla na net pogledat, kdo je sploh zmagal. Tudi nobene pesmi še nisem poslušala. Tole s slušalkami na glavi je pa res WTF?? Upam, da jih na Eurosongu ne bo imela, ker izgleda res obupno.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 March 2015 - 07:28 PM
Pesem mi je ok, itak sem vedela, da bo zmagala, samo wtf je bila tista plesalka?!
Posted 01 March 2015 - 08:26 PM
Meni je pesem ful všeč in dobro je odpela. Ne vem zakaj mora bit Raay tam gor. Lahko bi bila samo ona in potem kakšni ful hudi plesalci.
Ful me na Duffy spominja drugače. Mogoče me malo to "moti".
Posted 02 March 2015 - 09:23 AM
Meni tudi pesem začuda ni tako slaba, ampak sem potem šla poiskat še Rudija Bučarja, pa mi je bistveno boljši. Ampak to je pač osnovna preferenca zvrsti glasbe ...
Posted 03 March 2015 - 01:55 PM
Meni je bila pesem na prvo poslušanje brezvezna, po parih poslušanjih pa se mi je ful prikupila.
Prenosa Eme nisem gledala, po slikah sodeč pa je bil nastop res katastrofa, pa ta obleka ji prav nič ne paše.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 March 2015 - 02:03 PM
Meni pa po sliki sodec ni napacna oprava, ne stekam pa slusalk in raztrgane kvazi violinistke.
Pesem je pa ena tistih, ki se ti - hoces noces - zatakne v glavi za par dni.
V cem je hec, da strokovna zirija izbere 12 ljudi+pesmi, potem pa od teh izbere 2, za katere lahko folk glasuje? Verjetno itak ze vnaprej vejo, kaj bodo dalje poslali?
Posted 03 March 2015 - 09:33 PM
V cem je hec, da strokovna zirija izbere 12 ljudi+pesmi, potem pa od teh izbere 2, za katere lahko folk glasuje? Verjetno itak ze vnaprej vejo, kaj bodo dalje poslali?
Sam res ...
Posted 04 March 2015 - 02:42 PM
Meni je šele,ko sem videla prijavljene na Emo usekalo kdo je ta Maraaya. Pesem Lovin me ,ki se vrti po radiu mi je bila precej všeč,prav tako ženskin glas,nisem pa imela pojma kdo je sploh to. Zame ima ona precej všečen glas in res ne vem kaj je delala pr TurboAngels.
Posted 04 March 2015 - 04:05 PM
Ogromno kvalitetnih glasbenikov gre v narodnozabavne vode, ker se tam daleč najlažje služi :/
Posted 05 March 2015 - 05:26 PM
WTF, no.
Se vam ne zdi, da bi bil nastop še nekoliko bolj privlačen, če bi pokazala vsaj malce gole kože?
Kdo vama je med nastopom čuval otroka?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users