Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1521 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 April 2011 - 10:32 PM

QUOTE(Frčica @ 9. 2. 2011 - 15:47) View Post

Jaz sem pa sanjala Coco, je živela blizu moje babice. Neki sva se pogovarjale, vem da sem jo vprašala za eno prof. na faksu pa pol sva se o hribu ki je tam pogovarjale in sva se zmenile da bova šli kdaj skupaj gor laugh.gif pa mi je rekla, da bova šli kdaj pa kdaj gor, ne vsak dan laugh.gif

thumbup.gif Hahah, odkod pa je babica? laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1522 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 April 2011 - 10:59 PM

QUOTE(Jinadaze @ 19. 4. 2011 - 22:36) View Post

Me too. cry.gif Včasih je kakšno pametno vrgel ven. laugh.gif

Moski glas razuma from above. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1523 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 24 April 2011 - 09:39 AM

Ne spomnem se natanko; študirala sem na Dunaju, prav se spomenm, kako sem se v sanjah čudila temu, da sem tako dobro naštudirala tetino ulico v tako kratkem času in se naučila priti do faksa, potem pa mi je tam neka asistentka al študentka iz višjega letnika govorila, da je bila na Finskem, in da so meni itak spremenili datum in da moram iti čez dva dni, ali pa propade vse skupaj; letalsko karto pa imam že kupljeno za julij, in za naslednji dan je itak ne bi dobila, če že, pa bi bila pošastno draga, + zaradi obveznosti na faksu ne bi mogla it. Kr neki. butl.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1524 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 02 May 2011 - 11:21 AM

Fak, kire grozne sanje. Bila sem žena Rdečega Khmera in sva bila v neki čakalnici nekega urada in je on spet izsiljeval ljudi. Ker sem vedela, da bo na odstopil šele leta 2007 (pisalo se je leto 2005), sem iz torbe privlekla ogromen nož in ga v upanju, da bo umrl, nekajkrat zabodla v vrat in hrbet.
Naslednja scena: jaz, starka z dolgimi črnimi lasmi in z nekimi presušenimi črvi namesto rok ležim na domačem balkonu in iz hrbta mi mezi gosta črna kri. Možu namreč ni bilo NIČ, niti ene bratgotine ni imel na telesu, zato je pohabil mene in mi poškodoval hrbtenico. cry.gif

• 0
Pablo Picasso

#1525 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 May 2011 - 11:24 AM

Jaz sem sanjala, da sem noseča, in sem čakala v savni na neke preiskave, v rokah sem imela zapičene igle in blo mi je ful slabo, od zunaj pa je skozi stekleno steno gledal nek čuden človek. Potem sem hotela it v drugo sobo in sem kar padla po tleh, in je prišla medicinska sestra in mi rekla, da fejkam, ker bi sicer morala še bruhat zraven.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1526 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 05 May 2011 - 09:25 PM

Coco : O
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1527 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16957 posts

Posted 08 May 2011 - 01:30 PM

Sanjalo se mi je da sem otroka mela, brez da bi sploh bla noseča ali pa da bi dejansko rodila. Samo vedla sem da imam otroka. Ni mi bilo jasno kdo je foter, sm neke preračunavala nazaj 9 mesecev od domnevnega datuma poroda, in ni nikakor šlo skupaj, ker takrat sploh nisem bila z nobenim dečkom. Pa ful mi je začelo morit, kak da nism opazla da sm noseča prej, in stvari porihtala, preden je bilo prepozno. Sploh ni ni blo nič jasno, edino da ful nočem otroka in da ne vem kaj naj si začnem z njim. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1528 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 13 May 2011 - 08:29 AM

Vsi ti pogovori o nosečnosti, ki jih berem tukaj na forumu in še novica, da je kolegica noseča je pripeljalo do tega, da sem danes v sanjah tudi jaz bila noseča. Kar me je presenetilo v sanjah je bilo to, da sem bila čisto mirna in brez panike sprejela novico o tem. V resničnem življenju bi bilo malo drugače.
  • 0

#1529 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 15 May 2011 - 08:54 AM

QUOTE(bellini @ 13. 5. 2011 - 9:29) View Post

Vsi ti pogovori o nosečnosti, ki jih berem tukaj na forumu in še novica, da je kolegica noseča je pripeljalo do tega, da sem danes v sanjah tudi jaz bila noseča. Kar me je presenetilo v sanjah je bilo to, da sem bila čisto mirna in brez panike sprejela novico o tem. V resničnem življenju bi bilo malo drugače.

smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1530 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 May 2011 - 11:31 AM

Meni se pa je danes sanjalo o Ani, Ninchi in Aninem fantu biggrin.gif . Da je Nincha povabila Ano na večejo, ampak je Ani bilo nerodno it, ker se še nista nikoli videli. Jaz sem pa Ano spodbujala, da naj gre in naj ne bo tak sramežljiva, da ji bo ziher vreji in da bom jaz šla, če ne bo ona šla. laugh.gif Aja, fant pa ni imel večje vloge, nekaj se je samo smukal okoli biggrin.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1531 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 16 May 2011 - 06:26 PM

Hahahaha, zakon thumbup.gif Upam, da nisem jaz kuhala večerje. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1532 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 June 2011 - 08:50 AM

Sanjala sem, da je Jina prišla tja, kjer delam, ravno ko smo zapirali. Jaz sem ji dala še en sladoled, potem sva se pa odločile, da greva kao v nek gothic bar. Imele sva vsaka eno potovalko in Jina je nosila še eno tisto vrečo za obleke. Potem sva hodili po Trubarjevi in srečali otroški vrtec, ki nam je zapel himno od društva ljubiteljev praženega krompirja laugh.gif S Trubarjeve smo zavile v eno mini ulico in prišle ven pred tistim gotik barom, ki je bil v bistvu bolj podoben neki tržnici. Malo sva ble noter, potem sva šle pa ven na vrt pred eno hišo. Tam je bil en ful lep in prijazen pes (zlati prinašalec), ki nama je nosil cel kup stvari, najprej neke rože, pa kanglo za zalivanje, potem pa je privlekel okostje od največjega dinozavra - pleziozavra (ne vem, če je resnajvečji biggrin.gif ) Potem smo se tam nekaj zajebavale in naenkrat sem ugotovila, da nas gleda lastnik hiše skozi okno, kako mu mi uničujemo vrt. Jina se je ful ustrašla, pustila vso prtljago in se šla skrit v tisti bar, mene je bilo pa zelo sram, sem se opravičila lastniku in potem sem stekla in se vrgla v jezero, ki ga je imel sredi vrta. V jezeru me je pobrala neka podmornica, s katero sem se še nekaj časa vozila, nakar nas je naenkrat napadel pleziozaver, ki ga je upravljal pes.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1533 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 01 June 2011 - 08:56 AM

lol1.gif Hevea.... kjera carica!
  • 0

#1534 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 01 June 2011 - 09:21 AM

QUOTE(Coco* @ 19. 4. 2011 - 23:32) View Post

thumbup.gif Hahah, odkod pa je babica? laugh.gif

Iz podpeči, če veš kje je to. Blizu Iga, Brezovice,...

Hevea, kakšne nore sanje biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1535 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 01 June 2011 - 10:36 AM

QUOTE(Hevea @ 1. 6. 2011 - 9:50) View Post

Jina se je ful ustrašla, pustila vso prtljago in se šla skrit v tisti bar, mene je bilo pa zelo sram, sem se opravičila lastniku in potem sem stekla in se vrgla v jezero, ki ga je imel sredi vrta.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1536 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 01 June 2011 - 11:00 AM

lol1.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1537 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2011 - 12:07 PM

Uau, to so pa res pestre sanje. XD
Pa ful zanimivo, da se tak podrobno spomniš ... jaz večino sanj pozabim ali pa se jih bežno spominjam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1538 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 June 2011 - 12:10 PM

Hahaha, Hevea, meni kar solze tečejo! lol1.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1539 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 June 2011 - 09:14 AM

Sanjalo se mi je, da sem se nekega lepega sončnega dne sprehajala po cvetočem travniku ob gozdu. Nenadoma pa sem nedaleč stran zagledala v travi Revlonovo šminko, ki je izgledala čisto nova. Ko sem jo pobrala, sem ugotovila, da je na tleh vse polno ličil - od senčil, do črtal, šmink, glossov, lakov za nohte... vse je bilo postavljeno tako, kot da bi nekdo nalašč delal "sled" za sabo iz teh stvari.
Mogoče bi morala iti po tej sledi, a sem si namesto tega nagrabila najboljše stvari in si jih stlačila v žepe in torbo. Potem sem se zbudila. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1540 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 June 2011 - 10:14 AM

Jaz sem sanjala, da sem naredila en izpit. Ko sem se zbudila, sem hotla v indeks pogledat. cry.gif Pa pri meni je tako, da ponavadi naredim, če sanjam da NE naredim.
Pol pa še neki od GG, da sem bila jaz kao S. pa zaljubljena v Chucka (čeprov je pol Chuck spoznal, da je Blair njegova prava ljubezen). laugh.gif Pol je prišel pa en turški morilec pa jih je začel pobijat, med drugim tud Serenino babico. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users