Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1521 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 20 April 2021 - 03:41 PM

Imela sem welness knjizico. Ko sem jo dobila sem jo registrirala na spletu, potem pa poklicala izbranega izvajalca (Terme Vivat) in se narocila na masazo. Tam sem jim potem sam stevilko paketa povedala (ne spomnim se vec najbolje). Jaz tega obcutka, kot Ora, nisem imela. Vse je bilo korektno.
  • 0

#1522 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 21 April 2021 - 10:45 AM

Hvala za odgovore😁
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1523 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 April 2021 - 03:37 PM

Jaz ga imam tudi, pa dva Zvezdarja, nič še nisem porabila. Imam pa za hrano. Ker je itak vse zaprto že od jeseni, niti nisva uspela it, sem se uspela vsaj zmenit za podaljšanje.

Sem pa mislila izkoristit in it k Jezeršku, Vilo Podvin in Atelje. Kako je v teh fensi restavracijah (ene imajo zdaj še Michelinovo zvezdico) z boni. A dobiš samo okrnjeno ponudbo in si kot študent na bone tam ali se splača?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1524 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 15 July 2021 - 09:23 AM

Spet ne vem kaj naj kupim svaku za roj. dan. Alkohola ne pije, kakih posebnih hobijev nima, bonov je pa že dobil ogromno (tudi za večerje, zip line ipd.) Help!

• 0

#1525 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 15 July 2021 - 09:34 AM

Knjigo? Tečaj za žar mojstra? 

• 0

#1526 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 15 July 2021 - 09:39 AM

Razmišljala sem o knjigi, sam ne vem katera ravno sede moškim :D Sicer smo mu že kupli Webrovo knjigo za žar in pripomočke, ki jih potrebuje. Pa ravno mi sestra piše, da on ne mara preveč leposlovnega branja.

• 0

#1527 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24560 posts

Posted 15 July 2021 - 09:58 AM

• Dva različna kolega sta bila navdušena nad tečajem plavanja. Menda je krasna vadba in sta oba še podaljšala tečaj.
  • Knjiga Kratka zgodovina skoraj vsega (moški se po navadi radi hvalijo s podatki in razglednostjo :)
  • Če ima rad avtomobile - Jeremy Clarkson ima kar nekaj knjig, zraven pa komentira še marsikaj drugega
  • Kakšno potopisno knjigo okoli sveta ali na specifičen konec sveta - mene je ta zelo pozitivno presenetila: https://www.bukla.si...ni-oceanov.html(nisem je še do konca prebrala, ampak je pisatelj, ki piše dnevnik)
  • https://mladipodjetn...ne-business-waynisem brala, ampak je menda dobra
  • jaz sem dobila priporočilo za to knjigo: https://www.bookdepo...=Order-dispatchsem si jo naročila, nisem je pa še uspela prebrat :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1528 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 15 July 2021 - 02:15 PM

Bourdainova je dobra.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1529 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 06 August 2021 - 08:57 AM

Kolegica je rodila in za jutri nas je ata povabil na pijačo. Med kolegi imamo navado na to praznovanje prinesemo bolj kakšno malenkost, pozornost za spomin, saj ''darilo'' nesemo ko gremo na obisk gledat dojenčka. 

Kake ideje kaj bi lahko nesla zdaj?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1530 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24560 posts

Posted 06 August 2021 - 09:12 AM

Meni je bilo krasno, ko so dali v okvir sliko otrok, na zadnjo stran pa spesnili nagajivo pesmico kaj naju caka.

Tako osebno darilo, malenkost, ki mi je veliko pomenila.
  • 0

Put A Kilt On It!

#1531 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17620 posts

Posted 06 August 2021 - 09:14 AM

Jaz imam podobno dilemo 😊
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1532 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 06 August 2021 - 09:16 AM

Hehe, dobra ideja Kami. 

Malo sem brskala po netu pa sem našla ene kartice za odtis stopala naredit, to mi je simpatično in se mi zdi, da bi jima bilo všeč. Kolegica je rekla, da kako grizalo nabavim, da je to vedno uporabno. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1533 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 August 2021 - 09:45 AM

Slinčki in tetra plenice!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1534 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 August 2021 - 02:56 PM

:lol:

Mi smo nabavile kolegici skupno darilo - zimsko vreco za v vozicek + eno lepo girlando luck/lampijoncke za ambientalno osvetlitev sobice. Je bila taka v bistvu njena zelja (je kr specificna, ko pride do daril.) Ena druga znanka ji je zasila nekaj figur za mobile za nad zibelko.
Potem sem ji pa se ilustracijo narisala in na zadnjo stran posvetilo, ki je v bistvu time-capsule, ker dokler ne bo dala slike iz okvirja ne bo videla sporocila. Upam, da ga sploh kdaj vidi, haha :)) ko se bodo selili/bo mali tolk zrasel, da bo prerastel otroski motiv, ji bom povedala, ce se bom spomnila :D
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1535 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 06 August 2021 - 04:47 PM

Malo sem brskala po netu pa sem našla ene kartice za odtis stopala naredit, to mi je simpatično in se mi zdi, da bi jima bilo všeč. Kolegica je rekla, da kako grizalo nabavim, da je to vedno uporabno. 

Jaz sem dobila ta komplet za odtis stopala in sem ga bila ful vesela ker si ga sama nikoli ne bi kupila, zdaj pa visi njen odtis na steni v sobici res lep spomin
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1536 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 07 August 2021 - 07:54 PM

Jaz ponavadi nesem atu kakšno steklenico. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1537 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2021 - 09:41 AM

Ideja za rojstne dneve:

https://www.nuk.uni-...ocanje-casnikov

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1538 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 23 September 2021 - 10:28 PM

^^
O, kul!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1539 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17620 posts

Posted 08 October 2021 - 10:39 AM

Kaj ste svojim partnerjem podarile ali pripravile za 30ko?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1540 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24560 posts

Posted 08 October 2021 - 10:56 AM

Za 30 mislim, da sem mu naredila uokvirjen kolaž slik z vsemi prijatelji, s katerimi smo se veliko družili.

Za 40 pa kolaž slik zadnjih 20 let (kao najpomembnejše dogodke v njegovem življenju - od pijanskih, potovalnih, rojstvo otrok ... ) tak zabaven izbor. Torta je bila v smisu upokojenca, pa še par neumnosti

Zraven pa veliko različnih steklenic piva (takrat so se šele odprla trgovine  Pivoljub in podobne), da so degustirali in razpravljali

• 0

Put A Kilt On It!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users