Obdarovanje
Posted 20 April 2021 - 03:41 PM
Posted 21 April 2021 - 10:45 AM
Posted 21 April 2021 - 03:37 PM
Sem pa mislila izkoristit in it k Jezeršku, Vilo Podvin in Atelje. Kako je v teh fensi restavracijah (ene imajo zdaj še Michelinovo zvezdico) z boni. A dobiš samo okrnjeno ponudbo in si kot študent na bone tam ali se splača?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 July 2021 - 09:23 AM
Spet ne vem kaj naj kupim svaku za roj. dan. Alkohola ne pije, kakih posebnih hobijev nima, bonov je pa že dobil ogromno (tudi za večerje, zip line ipd.) Help!
Posted 15 July 2021 - 09:34 AM
Knjigo? Tečaj za žar mojstra?
Posted 15 July 2021 - 09:39 AM
Razmišljala sem o knjigi, sam ne vem katera ravno sede moškim Sicer smo mu že kupli Webrovo knjigo za žar in pripomočke, ki jih potrebuje. Pa ravno mi sestra piše, da on ne mara preveč leposlovnega branja.
Posted 15 July 2021 - 09:58 AM
- Dva različna kolega sta bila navdušena nad tečajem plavanja. Menda je krasna vadba in sta oba še podaljšala tečaj.
- Knjiga Kratka zgodovina skoraj vsega (moški se po navadi radi hvalijo s podatki in razglednostjo
- Če ima rad avtomobile - Jeremy Clarkson ima kar nekaj knjig, zraven pa komentira še marsikaj drugega
- Kakšno potopisno knjigo okoli sveta ali na specifičen konec sveta - mene je ta zelo pozitivno presenetila: https://www.bukla.si...ni-oceanov.html(nisem je še do konca prebrala, ampak je pisatelj, ki piše dnevnik)
- https://mladipodjetn...ne-business-waynisem brala, ampak je menda dobra
- jaz sem dobila priporočilo za to knjigo: https://www.bookdepo...=Order-dispatchsem si jo naročila, nisem je pa še uspela prebrat
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 July 2021 - 02:15 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 August 2021 - 08:57 AM
Kolegica je rodila in za jutri nas je ata povabil na pijačo. Med kolegi imamo navado na to praznovanje prinesemo bolj kakšno malenkost, pozornost za spomin, saj ''darilo'' nesemo ko gremo na obisk gledat dojenčka.
Kake ideje kaj bi lahko nesla zdaj?
[Napoleon]
Posted 06 August 2021 - 09:12 AM
Tako osebno darilo, malenkost, ki mi je veliko pomenila.
Put A Kilt On It!
Posted 06 August 2021 - 09:14 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 August 2021 - 09:16 AM
Hehe, dobra ideja Kami.
Malo sem brskala po netu pa sem našla ene kartice za odtis stopala naredit, to mi je simpatično in se mi zdi, da bi jima bilo všeč. Kolegica je rekla, da kako grizalo nabavim, da je to vedno uporabno.
[Napoleon]
Posted 06 August 2021 - 09:45 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 06 August 2021 - 02:56 PM

Mi smo nabavile kolegici skupno darilo - zimsko vreco za v vozicek + eno lepo girlando luck/lampijoncke za ambientalno osvetlitev sobice. Je bila taka v bistvu njena zelja (je kr specificna, ko pride do daril.) Ena druga znanka ji je zasila nekaj figur za mobile za nad zibelko.
Potem sem ji pa se ilustracijo narisala in na zadnjo stran posvetilo, ki je v bistvu time-capsule, ker dokler ne bo dala slike iz okvirja ne bo videla sporocila. Upam, da ga sploh kdaj vidi, haha

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 August 2021 - 04:47 PM
Malo sem brskala po netu pa sem našla ene kartice za odtis stopala naredit, to mi je simpatično in se mi zdi, da bi jima bilo všeč. Kolegica je rekla, da kako grizalo nabavim, da je to vedno uporabno.
Jaz sem dobila ta komplet za odtis stopala in sem ga bila ful vesela ker si ga sama nikoli ne bi kupila, zdaj pa visi njen odtis na steni v sobici res lep spomin
Posted 07 August 2021 - 07:54 PM
Posted 09 September 2021 - 09:41 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 September 2021 - 10:28 PM
O, kul!
Posted 08 October 2021 - 10:39 AM
Kaj ste svojim partnerjem podarile ali pripravile za 30ko?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 October 2021 - 10:56 AM
Za 30 mislim, da sem mu naredila uokvirjen kolaž slik z vsemi prijatelji, s katerimi smo se veliko družili.
Za 40 pa kolaž slik zadnjih 20 let (kao najpomembnejše dogodke v njegovem življenju - od pijanskih, potovalnih, rojstvo otrok ... ) tak zabaven izbor. Torta je bila v smisu upokojenca, pa še par neumnosti
Zraven pa veliko različnih steklenic piva (takrat so se šele odprla trgovine Pivoljub in podobne), da so degustirali in razpravljali
Put A Kilt On It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users