QUOTE(sade @ 25. 9. 2008 - 13:22)

Ti si pa res polna (dobrih) nasvetov. Se vidi, da se spoznaš na "lepotne" stvari. Če malo pomisliš je res, kar si napisala glede rdečice in toplih tonov. Zdaj vem, zakaj jaz zgledam mozoljasta
Se splača upoštevat. Pa mladoletni si tudi dobro svetovala glede senčk. o, ful hvala

sej veš kako je, če nekaj delaš s srcem...
QUOTE(Huda Nina @ 14. 10. 2008 - 18:44)

Približno takšno barvo imam. Bi morala slikat na dnevni svetlobi, da bi se videla realna barva.

iz tako rdeče barve ne moreš na blond niti v pol leta, če hočeš ohraniti svoje lase. Svetujem ti tudi, da si jih ne umivaš z blanžem, ker si jih boš totalno skurila.
Če prav razberem iz slike si se ti najprej zblanžirala potem pa dala neko rdečo barvo/preliv gor? No v bodoče se rdeči izogibaj in rajši izberi kak rjavkast preliv, ker boš imela potem vsakič težavo pri razbarvanju, ker boš nagrmadila ogromno rdečega pigmenta.
QUOTE(*Slončica* @ 22. 10. 2008 - 16:50)

Ma katera kkšno idejo zame
Ubistvu mam lase dolge do sredine hrbta. So pa kr nekak
košati in valoviti... skratka zgledajo zelo neurejeni )sploh kadar se že malo začnejo mastit)
Poleti še nekak zgleda pozimi pa je obup.
In zdj bi rada nardila neki, kar bi zgledal urejeno ampak da ne bi mela vsak dan velik dela z njimi.
tle je pa ena slika mene in mojih las

(desna sm jst- računite s tem, da je to eden boljših izgledov moji las (ponavad nimam tok ravnih

)
help!!

take imam jaz in bi imela brez prave nege pravo košaro na glavi

rabiš kakovostne maske za lase, nežen - neizsušujoč šampon in silikonsko olje. To troje meni pomaga v taki meri, da sem povsem odpravila problem žimastih, košatih in neurejenih las. Sicer si na pa slikci pravi curk in jaz se glede na videno čupco ne bi nič sekirala

QUOTE(rea @ 28. 10. 2008 - 3:49)

Moji lasje so ratal ful bogi, pa sj to ni zdj neki novga, recimo že slabo leto je tako.
Samo mi je visel dol zdj bi pa rada nekak končala s tem, ker so lasje ful manj gosti, taki lomljivega videza, no, ne vem drugače povedat, pač bolj bogi so, enostavno.
Bolj suhi tudi, a ne mislm uporabljat nege proti suhim lasem, ker se mi obenem normalno do hitro zmastijo in ne želim prat glave vsak dan.
Vem, da je blo govora o kapsulah pa šamponih & ampulah za 1 pomoč lasem, in me zanima ke rje bil najbolj učinkovit.
Tiste ki ste dale čez kakršnekoli kure, mi lahko poveste prosm?
*Jaz jem ene kapsule za lase, kožo in nohte in so ful super. Rezultat se pokaže šele čez dva meseca, ampak se splača!
*Ob vsakem pranju uporabljam tudi koncentrirane kapsule proti lomljenju (trenutno Gliss kur silk)
*Na lase dajem veliko olj (če se ti lasišče masti, mogoče probaj z jojoba oljem, ki ti lasišča ne bo mastil, tudi če ga naneseš nanj, temveč ti bo uravnaval delovanje lojnic; sicer pa ga nanesi le na suhe dele las)
*Šampon uporabljaj nežen, ne agresiven, tako bo tvoje lasišče v idealnem ravnotežju.