Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1521 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 27 October 2008 - 12:24 PM

QUOTE(Plain Jane @ 27. 10. 2008 - 1:34) View Post

Pozabila sem povedat, da nimam lih talenta za kite (jih mam pa ful rada, indeed!) in podobne podvige. laugh.gif
Mami zna samo uno navadno, te ob glavi pa ne. ermm.gif Sej bi mela navadno, samo nimam vseh las enako dolgih, pol pa nekje ven lezejo.

ja no saj jaz sem si jo prvič delala v avtu za v šolo. probat ni greh. sej pogledaš kakšen filmček na youtubu.

drugač pa lahko še tist natupiran čop delaš. da na zadnjem delu glave lase natupiraš pa potem daš lepo lase čez spneš z elastiko pa trakec čez. upam da veš kaj mislim.
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1522 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 October 2008 - 03:49 AM

Moji lasje so ratal ful bogi, pa sj to ni zdj neki novga, recimo že slabo leto je tako.
Samo mi je visel dol zdj bi pa rada nekak končala s tem, ker so lasje ful manj gosti, taki lomljivega videza, no, ne vem drugače povedat, pač bolj bogi so, enostavno.
Bolj suhi tudi, a ne mislm uporabljat nege proti suhim lasem, ker se mi obenem normalno do hitro zmastijo in ne želim prat glave vsak dan.

Vem, da je blo govora o kapsulah pa šamponih & ampulah za 1 pomoč lasem, in me zanima ke rje bil najbolj učinkovit.
Tiste ki ste dale čez kakršnekoli kure, mi lahko poveste prosm?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1523 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 28 October 2008 - 11:21 AM

QUOTE(sade @ 25. 9. 2008 - 13:22) View Post

Ti si pa res polna (dobrih) nasvetov. Se vidi, da se spoznaš na "lepotne" stvari. Če malo pomisliš je res, kar si napisala glede rdečice in toplih tonov. Zdaj vem, zakaj jaz zgledam mozoljasta biggrin.gif Se splača upoštevat. Pa mladoletni si tudi dobro svetovala glede senčk.

o, ful hvala kiss1.gif sej veš kako je, če nekaj delaš s srcem... oops.gif

QUOTE(Huda Nina @ 14. 10. 2008 - 18:44) View Post

Približno takšno barvo imam. Bi morala slikat na dnevni svetlobi, da bi se videla realna barva.

IPB Image

IPB Image

iz tako rdeče barve ne moreš na blond niti v pol leta, če hočeš ohraniti svoje lase. Svetujem ti tudi, da si jih ne umivaš z blanžem, ker si jih boš totalno skurila.
Če prav razberem iz slike si se ti najprej zblanžirala potem pa dala neko rdečo barvo/preliv gor? No v bodoče se rdeči izogibaj in rajši izberi kak rjavkast preliv, ker boš imela potem vsakič težavo pri razbarvanju, ker boš nagrmadila ogromno rdečega pigmenta.

QUOTE(*Slončica* @ 22. 10. 2008 - 16:50) View Post

Ma katera kkšno idejo zame rolleyes.gif
Ubistvu mam lase dolge do sredine hrbta. So pa kr nekak košati in valoviti... skratka zgledajo zelo neurejeni )sploh kadar se že malo začnejo mastit)
Poleti še nekak zgleda pozimi pa je obup.
In zdj bi rada nardila neki, kar bi zgledal urejeno ampak da ne bi mela vsak dan velik dela z njimi.
tle je pa ena slika mene in mojih las verymad.gif

IPB Image (desna sm jst- računite s tem, da je to eden boljših izgledov moji las (ponavad nimam tok ravnih oops.gif oops.gif )

help!! thumbup.gif

take imam jaz in bi imela brez prave nege pravo košaro na glavi blink.gif rabiš kakovostne maske za lase, nežen - neizsušujoč šampon in silikonsko olje. To troje meni pomaga v taki meri, da sem povsem odpravila problem žimastih, košatih in neurejenih las. Sicer si na pa slikci pravi curk in jaz se glede na videno čupco ne bi nič sekirala oops.gif

QUOTE(rea @ 28. 10. 2008 - 3:49) View Post

Moji lasje so ratal ful bogi, pa sj to ni zdj neki novga, recimo že slabo leto je tako.
Samo mi je visel dol zdj bi pa rada nekak končala s tem, ker so lasje ful manj gosti, taki lomljivega videza, no, ne vem drugače povedat, pač bolj bogi so, enostavno.
Bolj suhi tudi, a ne mislm uporabljat nege proti suhim lasem, ker se mi obenem normalno do hitro zmastijo in ne želim prat glave vsak dan.

Vem, da je blo govora o kapsulah pa šamponih & ampulah za 1 pomoč lasem, in me zanima ke rje bil najbolj učinkovit.
Tiste ki ste dale čez kakršnekoli kure, mi lahko poveste prosm?

*Jaz jem ene kapsule za lase, kožo in nohte in so ful super. Rezultat se pokaže šele čez dva meseca, ampak se splača!
*Ob vsakem pranju uporabljam tudi koncentrirane kapsule proti lomljenju (trenutno Gliss kur silk)
*Na lase dajem veliko olj (če se ti lasišče masti, mogoče probaj z jojoba oljem, ki ti lasišča ne bo mastil, tudi če ga naneseš nanj, temveč ti bo uravnaval delovanje lojnic; sicer pa ga nanesi le na suhe dele las)
*Šampon uporabljaj nežen, ne agresiven, tako bo tvoje lasišče v idealnem ravnotežju.

• 0

#1524 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 29 October 2008 - 07:58 PM

Rea: mogoče zato, ker si jih skoz likaš? Kolikor sem brala neke starejše teme, si jih ful pogosto, ne? Jaz sem si jih v zadnjem mescu samo dvakrat zlikala po dolgem času, uprabila zaščito in imam ful pohvaljen likalnik, pa so se takoj poznale skrepane konice in nekaj belih pikic na konicah. Pač nimam las za likalnik - ne pritaknem se ga več. Ne vem, zakaj enim bolj, drugim nič ne škodi, ampak meni jih ful skrepa nečakinji ki se pa lika vsak drug dan, pa se skoraj nič ne pozna pa ima enak likalnik pa enak način likanja - no saj tu itak ni neke umetnosti.
  • 0

#1525 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 October 2008 - 07:59 PM

Rea mislim da ne uporablja likalnika wink.gif . Meni se tudi radi krepajo, bo treba strič počasi rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1526 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 October 2008 - 08:28 PM

Uf redish ančka, jz se likalnika krepko nism dotaknla kake 2 leti ... no, sploh se ne spomnm kdaj sm ga nazadnje veš.
Pa še ko sme ga, sme ga samo v obdobju september-maj, kasnej in prej pa zarad toplega vremena nisem, ker bi delala sizifovo delo.
In tud, ko sem ga mi ni las skuru, ni to problem.
Drgač sm mela pa namen se jutr lih polikat:)
  • 0

#1527 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 29 October 2008 - 08:33 PM

No, ok biggrin.gif sorči za pomoto. Ampak glede proizvodov pa res ne vem, kaj bi ti predlagala ... Sama uporabljam same hranljive zadeve, ki bi tebi zmastile ...
  • 0

#1528 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 29 October 2008 - 08:52 PM

Ma ful so ratal taki frizi no, res, tko nč leska ni v njih, nobenga življenja, razn un dan k si jih operm.Pa še to mogoče prvih neki ur.
Zdj edin kar je možn, da so to pač taki moji lasje, taka struktura, in vse, in da drgaččnih nikol ne morm met.
Samo jaz vseen ne vrjamm, ker so bli včasih 100x bolj lepi, gladki, gosti, manj svojeglavi itd.
Tud bolj mam ravne kot sem jih mela.
Čeprou k sm se šla 4.10 ta mesc postriž (pred tem s enism 1 let) so se mi lasje ob naslednm pranju dobesedno iiibr skodral, pred tem pa ravni k špageti- sj itak daljši lasje bl so ravni, sam vseen.
  • 0

• Guests

Posted 29 October 2008 - 09:10 PM

Če prav razberem iz slike si se ti najprej zblanžirala potem pa dala neko rdečo barvo/preliv gor?

Nisem nič zblanžirala. Sem bila prej pobarvana na temno rjavo pa je barva kljub temu zelo dobro prijela. smile.gif

Sem se pa zdaj odločila, da grem nazaj na rjavo, ker drugače se mi bo zmešalo. Barva se fuul izpira in je že po dveh pranjih grozna. evil.gif
  • 0

#1530 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 29 October 2008 - 09:11 PM

Rea kaj pa prehrana? Ker lasje ponavadi zgubijo lesk tud zarad neustrezne prehrane, premal vode, sadja in zelenjave, kakih oreščkov...
  • 0
Why so serious?

#1531 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 30 October 2008 - 01:37 AM

QUOTE(fire-fly @ 29. 10. 2008 - 21:11) View Post

Rea kaj pa prehrana? Ker lasje ponavadi zgubijo lesk tud zarad neustrezne prehrane, premal vode, sadja in zelenjave, kakih oreščkov...

Ja, itak!
Sj vem- čeprou jz tega dost jem, ker skor sam to jem, sam zdj nekak spreminjam prehrano, več kuhanga.
Pa sj pol je razlog tud moje ne-spanje pa totalno na glavo obrnen lajf, sj vse to vem, sam predn se bo to pošlihtal bo neki časa trajal, sj že delam na vsem tem velike spremembe, pa tud bolš se počutm.

Sam doklr bo telo dojeu da je kej drgač bi rada si še s čem drugim pomagala a veš.
  • 0

#1532 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 30 October 2008 - 09:16 AM

QUOTE(Huda Nina @ 29. 10. 2008 - 21:10) View Post

Nisem nič zblanžirala. Sem bila prej pobarvana na temno rjavo pa je barva kljub temu zelo dobro prijela. smile.gif

Sem se pa zdaj odločila, da grem nazaj na rjavo, ker drugače se mi bo zmešalo. undefined evil.gif

Ravno ta problem z rdečo sem vseskozi imela jaz, zato sem se skoz barvala po celi dolžini in ni čudno, da se lasje niso mogli popravit ter bli slamnati... Rdeča je pač umetna barva in umetni pigmenti se ne zadržijo dobro.. Zdaj pa sem pobarvana na eno toplo svetlo rjavo in je barva enaka kot pred 2 mescema, ko sem se pobarvala, po celi dolžini se najbrž še dooolgo ne bom pobarvala, sam narastek mogoče čez ene 3 mesce. V glavnem ni mi žal, da sem šla na to, ki jo mam zdaj. Imam mir pred barvanjem še za dolgo časa, pa še laski bojo malo zadihali.

Sama bom pa spet začela jemat Fidival retard in Fidibiotin tablete, jih že nekaj časa nisem.
  • 0

#1533 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 30 October 2008 - 10:58 AM

Men pa te tabletke niso čist nič pomagale, pa sem jih jemala več k 2 meseca.
  • 0
Why so serious?

• Guests

Posted 31 October 2008 - 06:46 PM

Pobarvala sem se cry.gif

• 0

#1535 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 31 October 2008 - 06:49 PM

Ajd' pokaž da se mal zgravžamo. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 31 October 2008 - 07:00 PM

Barvala sem se s to barvo in res nevem kaj je šlo narobe. To da se še ponekod rdeče sveti to čisto razumem. Ampak, da sem skoraj črna tega pa ne razumem.
IPB Image

Takšna pa sem zdaj

IPB Image
  • 0

#1537 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 01 November 2008 - 03:24 PM

Saj se bo spralo. Jaz sem tudi bila skoraj črna, ko sem šla na temno rjavo, pa se mi je hitro sprala v lepo rjavo barvo.
  • 0

#1538 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 01 November 2008 - 03:37 PM

a to si se barvala s temnorjavim odtenkom? No jaz se barvam na črno in tole kar imaš ti je čista temno rjava barva in ne črna smile.gif črna se čisto drugače sveti, pa že na prvi šus se vidi, da je temno rjava.
  • 0

#1539 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 November 2008 - 03:45 PM

Ampak barva je pa vseeno pretemna od tiste na sliki. To sploh ni več realen odtenek in se niti ne da več orientirat glede na barvo na embalaži. Mogoče je pa šlo za napako. Ne vem, meni se to nikdar ni zgodilo...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1540 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 01 November 2008 - 03:49 PM

ja, glede na embalažo pa res. Sicer pa pri teh trgovinskih barvah velja nenapisano pravilo, da moraš vedno vzeti svetlejši odtenek od tistega, ki je na škatli, ker ponavadi te barve izpadejo v realnosti temneje kot na sliki.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users