Koncerti
Posted 09 June 2011 - 12:51 PM

Posted 09 June 2011 - 12:51 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 June 2011 - 01:20 PM
Kinky, solzico bi tudi js potočila

Posted 09 June 2011 - 02:56 PM
Fak, da bi bla na tem koncertu ej

Pa še M. Jacksona bi lahko vidla v živo, tako pa.... Jbg!
Meni so 80's res všeč. takrat bi mogl bit najstnica. Ajde, pa 90's tud še.

Posted 09 June 2011 - 03:05 PM
Ma ja, jaz sem rojena v napačnem času. Mogla bi se rodit ene 10 - 15 let prej.
Fak, da bi bla na tem koncertu ej

Pa še M. Jacksona bi lahko vidla v živo, tako pa.... Jbg!
Meni so 80's res všeč. takrat bi mogl bit najstnica. Ajde, pa 90's tud še.

A v Jugoslaviji? Al bi bla rajš kje drugje? Al sploh ni pomembno?
Da ne bom čist OT....je šla katera na Balaševića oz. gre danes?
Posted 09 June 2011 - 03:35 PM
Ko gledam videospote, filme, iz tistega časa, se počutim "doma".
Všeč mi je rock/pop scena tistega časa, ne vem, ljudje so bli tud bolj preprosti, koncerti so bli pa ja - vsaka stvar ma dobre in slabe plati.
Danes je dobro, da maš od tega, da vidiš koncert ravno toliko, če si v prvi vrsti al pa na tribunah, ker so pač taki videoprojektorji že.
Poleg tega tud če glih ne greš, lahko vse vidiš na youtube čez par ur.
Včasih pa razen uni fotoaparatov na film ni blo nič in če nisi bil res tm na koncertu nekje spredaj...Ne vem

Mislim da so bili ljudje bolj preprosti, strpni, povezani.
Maybe it's just in my head.
On topic: HURTS so oktobra v Zagrebu. Bi šla, samo koncerti.net nimajo še nobenega aranžmaja + tega me je malo minilo, ker so v neki mini dvorani...
A gre kera jutr na Stinga? Mene ful matra. Mogoče bo pa fant za. (dvomim :\ ).
Posted 09 June 2011 - 03:41 PM

komej čakam
Posted 09 June 2011 - 03:41 PM
Drugač sem pa v istem fazonu kot ti "nikako, da izađem iz 80-ih"

Posted 09 June 2011 - 03:48 PM
Zdaj bom pa jaz še mal lušte naredila, pa nalepila par videov s koncerta.
http://www.youtube.com/watch?v=UYzBh-OLfe0
http://www.youtube.com/watch?v=T3eMeX7OFZ8
http://www.youtube.com/watch?v=9vtUNS5Tt68
http://www.youtube.com/watch?v=Wo7H8j_H69Y
Meni na niti enem ne predvaja zvoka.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 June 2011 - 04:04 PM

Posted 09 June 2011 - 04:05 PM

Posted 09 June 2011 - 04:11 PM
Če maš več programov (Mozzilo, IE, Opero...) probi še s kakem drugem gor it....drugač ti pa ne preostane druzga ko čakat, da se zrihta.
Aja...če ti pa ostale klipe predvaja, razen teh, pol pa ne vem, kaj bi blo narobe. Meni ni hotu nič predvajat.
Posted 09 June 2011 - 04:17 PM
Sem oboje preverila in je vse prižgano.

Potem pa ne vem, kaj je zdaj to.

Fantu tudi predvaja. Predlagal isto, kot Ančka.

NIČ nisem naredila, pa zdaj špila. WTF.
Sn žalostna.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 June 2011 - 04:24 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 June 2011 - 04:34 PM
Ta ZG je bil IDEALEN, ker mi je blizu. Ampak jebiga, fant ima takšnega šefa, ki se do konca ne izjasni.
Je pa fant bil še bolj navdušen kot jaz.
Karte pa treba malo prej kupiti, a ne.
Tudi jaz upam, da bo še kdaj kakšna prilika. Težko, no. Ker si za tak koncert moraš vzet tudi drug dan fraj,
Udine so pa v nedeljo, v ponedeljek dobiti dopust pa je pri njemu še večja zf kot za kateri drugi dan. x(
Posted 09 June 2011 - 04:38 PM
Meni je tudi žal, da nisem šla, sploh ker sem bila 16 let nazaj (ja, znam računat) že na enem, in je bilo noro, 120000 folka. Ampak nisem mogla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2011 - 04:50 PM
Karte pa treba malo prej kupiti, a ne.
Ni nujno; včeraj so jih full prodajali pred dvorano, tudi ponavadi je tako.

Posted 09 June 2011 - 04:53 PM
Ja, samo menda dražje? Kaj pa, če je koncert razprodan?
Posted 09 June 2011 - 04:57 PM
Jst sm gledala tole, na youtube. Tle so metallica zastonj špilal, v moskvi, probably največji koncert ever.

Baje 1.5 mio folka!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users