Torej, film je režiral Woody Allen. Meni njegovi filmi že tako niso kaj ful všeč, zato tudi nisem pričakovala, da mi bo tale všeč. No po ogledu rečem, da so moji občutki glede filma mešani. Na eni strani mi je zelo všeč okolje v katerem se dogaja. Barcelona izgleda res lepo mesto in kar zaželela sem si, da bi ga obiskala. Sami zgodbi nič kaj ne manjka. Pač zgodba o dveh prijateljicah, ki v Barceloni preživita poletje, se zapleteta z domačinom v podobi Javierja Bardema, ki je rawr hot v svoji vlogi. Po drugi strani mi ful nista bili všeč Scarlett Johansson in Rebecca Hall, ki sta bili v svojih vlogah prav patetični. Ok Rebecca je še bila ok, ampak Scarlett pa se mi zdi, da je igrala enako kot je že v Girl with pearl earing. Penelope mi je bila ful lepa, ampak njena vloga je bila prav zoprna. Drama queen.
No, film ni tako hudo slab, je za pogledat, ampak vsega pompa, ki ga delajo oz. so ga delali ob njem res ni vreden. Poljub med Penelope in Scarlett pa tudi ne impresira. Ja njune ustnice so se dotaknile. Big deal.
6/10
edit:
Alfie

Jude Law je žrebec, ki se mu ne more upreti nobena ženska. Na začetku zgleda da nima čustev, da je njegov edini prijatelj in skrb njegov lulček. Pa vendar temu ni tako. Od tega filma sem pričakovala malo več. Dobila sem le Judea Lawa v svoji najbolj simpatični podobi, kup lušnih bejb s katerimi se zapleta. Je soliden film, za pogledat, ampak ne pričakovat preveč.
6,5/10