Slovenija
Posted 27 July 2025 - 05:40 AM
Posted 27 July 2025 - 09:44 PM
Na koncu smo pristali v Živalski vrt Sikalu v Radencih.
Posted 30 July 2025 - 03:55 PM
Par utrinkov iz našega sprehoda po Ptuju: https://www.youtube....h?v=f2_ACEijqNM
Ne vem zakaj več noče prilepit thumbnaila. Katero koli povezavo kopiram, vedno forum prilepi link.
Posted 28 October 2025 - 08:15 AM
Na kmetiji imajo mislim da okrog 60 živali, vse imajo ogromno prostora in se prosto sprehajajo po pašnikih. Zadnji dan smo imeli z lastnikom ogled kmetije in smo se sprehajali med konji, kozami, osli in božali bika. Na koncu sta pa punci imeli še jahanje ponijev, kar je bilo pa sploh vrhunec za njiju.
Evo eno slikico za gušt z bikcem, sem ga imela kar strahospoštovanje pobožat, kljub temu, da je manjša sorta ampak ima vseeno 500kg

Šli smo na stolp, hodili po gozdu, obiskali kočo pri čarovnici, božali srnice na Jelenovem grebenu in deževno nedeljo popolno izkoristili v bazenih Family Fun v Olimijah.
Aja pa punci sta takoj opazili, da apartmaji nimajo tv-ja, ker želijo, da družine preživljajo čas na kmetiji skupaj, kar nama je bilo itak top. Je bilo pa zato zjutraj precej več kreganja in hitro smo se morali zrihtat in it ven, preden bi se nam vsem zmešalo
Definitivno še kdaj pridemo
Posted 30 October 2025 - 10:17 AM
Lepo! Krasna slika, super zapis, hvala, da si delila! <3
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 October 2025 - 09:52 PM
Mayckica, super! Zanimivo tole s TV, še telefone bi morali oddati. : )
Na koncu smo pristali v Živalski vrt Sikalu v Radencih.
Kako je v tem ZOO? Sem zadnjič videla smerokaz, ko sem se peljala mimo.
Posted 31 October 2025 - 11:42 PM
Jaz vse zivalske vrtove primerjam z Zürich zoo, ki je res TOP. Sikalu se s tem ne more primerjat, ampak ce odstejem ponudbo interakcij z zivalmi, je v kategoriji teh mickenih zivalskih vrtov, ok.
Otroka sta uzivala, ni mi zal da smo sli, ker je bil lep izlet, ampak ne vem ce bomo se sli.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users