Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1521 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 July 2009 - 10:29 AM

O mater. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1522 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 15 July 2009 - 11:17 AM

kultura vožnje res pada...pri meni doma ko hodim s postaje je omejitev 40 km/h, ni pločnika in hodimo ob robu ceste. Folk vozi mimo zihr 60 km/h, skoraj vsak dan se najde kdo ki vozi okoli 100 km/h. In to 20-30 centi stran od mene. Dobesedno vseeno jim je če te zbijejo!!

Da praktično vsak dan izsilim, da pridem čez cesto mi ni treba govorit...
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1523 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 15 July 2009 - 11:35 AM

QUOTE(Frčica @ 15. 7. 2009 - 12:17) View Post

kultura vožnje res pada

Meni gre na kurn'k, da se pri nas skoraj nič ne dviga... glare.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1524 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 15 July 2009 - 03:12 PM

laugh.gif lol1.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1525 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 15 July 2009 - 09:23 PM

Na živce mi gre da majo v trgovinah klime šaltane na polno. Zunaj 30+, celi prešvican in razgret prideš v trgovino, tam pa mraz. Posledično sem zaradi tega čist brez glasa.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1526 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2009 - 09:32 PM

QUOTE(tašika @ 15. 7. 2009 - 22:23) View Post

Na živce mi gre da majo v trgovinah klime šaltane na polno. Zunaj 30+, celi prešvican in razgret prideš v trgovino, tam pa mraz. Posledično sem zaradi tega čist brez glasa.

Ko je zunaj nula, v trgovinah pa imajo gretje naštimano na 30 stopinj, pa ponavadi nikogar ne moti. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1527 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 15 July 2009 - 09:41 PM

Flafi to je katastrofa. Pol pa švicamo k svinje tam po štacunah une prodajalke pa v kratkih rokavih...
  • 0

#1528 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2009 - 09:43 PM

Verjemi, da sva ene redkih, ki naju to moti.
Da po trgovinah takrat švicaš in greš švicen ven na nulo, to je pa jako prijetno, jap.
Kar se tiče temperatur, gretja in klim - tu ma večina ljudi tak pomešane pojme glede neke normale. Uživajo v sopari in klimo smatrajo kot modernega hudiča.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1529 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 July 2009 - 09:48 PM

Ma pozimi it v kakšno štacuno za več kot 2min je totalna muka, to gretje res šopajo, kot da se jim gre za življenje, mater jim.

Na kurac mi grejo razni potrebni tovornjakarji, stari desci itd., ki jih očitno niso namočl že od prejšnjega tisočletja, in potem trobijo, žvižgajo, tulijo itd. za vsako babo, ki pride mimo...Danes se mi je kr meglilo pred očmi, ene 4 take sem doživela, ja sm misnla da se mi bo pri petem (če bi se zgodil) odfeclal in da bom čist popizdla.

Folk brez kulture, I hate you all.
  • 0

#1530 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 15 July 2009 - 11:25 PM

O Sinnaia, i feel you sooo much! Zdele na busu sem pizdila k neumna, res.

Itak, avtobus, 20ka, fužine, zvečer, trije čefurčki se nalimajo na zadnji del busa in spuščajo narodno (uno najbolj cigansko) do konca. Jst sm mela kr pikice pred očmi, pol se mi pa še derejo aŁo pŁavuša, aŁo maŁa, faaaaak. In k sm šla dol eeeej maŁa a že greeeš? In sm se tok razpizdeno obrnla in jim rekla JAAA, končno se vs bom znebilaa, in šla dol z busa in pol še enmu pokazala fakiča k je neki bulu vame. Ma pička jim smotana ej folk nekulturen, neolikan, neotesan, egoističn, dej nej grejo mamico prosit za 10€ da jim kup slušalke mad.gif

Pa fak vem da sm butasta da se ukvarjam s takim folkom, ampak res me razpizdi kok je folk zaverovan sam vase, kako so loh tok neolikani pa brezobzirni do useh. Pa niti slučajno ne pizdim zard muske, kakšen komad je še meni všeč pa doma cela vesela skačem pa pojem na njega, ampak k pa to tok nekulturno spuščajo po avtobusu me pa vedno znova prime al da bi jst tut začela nabijat svojo musko, kao aja zdej lahko vsi to delamo okeeej, pač mal bi se delala budalo, al pa da bi jih nadrla do konca stari, in njihove starce da jih neznajo vzgojit. Fuj.
  • 0

After all this time?

Always.

#1531 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 July 2009 - 11:35 PM

Tok so zaverovani sami vase, pa čist nobene osnove nimajo za to, lol.

Kreteni.
  • 0

#1532 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 15 July 2009 - 11:45 PM

Joj jst ratujem tok neumna, da dopuščam da me tak folk tok zživcira in da se obremenjujem in ukvarjam z njimi, ker res niso vredni in mi to ne prinese nič dobrega, ampak jst sm ful kolerik in k v men začne vret.. ermm.gif

Še ena stvar, za katero sicer ne bi glih mogla rečt da mi gre na živce, je premil izraz, takšni ljudje so mi ogabni:
Spet en kolega praznuje rd. Pride en njegov prijatelj, visok, debeeeeeel, rdečih lic, prov en takk.. No, kmet sleep.gif In očitno ful pivec, neki se dela pogumnega, vsi ga vzpodbujajo in navijajo. Tip na eks spije 3 dcl travarice, čez manj kot pet min še 3 dcl šnopca (na eks je spraznil obe flaški!!!) in čez manj kot 10 min vzame v roko še litrsko flašo hruškovca (pozabla sem izraz, ne vem če je to točno, pač hruška v steklenici, okrog alkohol) in spije še polovico tistega. Tip je spil več kot liter 40% alkohola v manj kot 15 min. Nimam pojma kaj je želell dosežt s tem, vsi njegovi "prijatelji" navijajo na polno, ŠE, ŠE, EKS, EKS, jst sploh nisem hotla gledat ker sem VEDLA kaj bo (kako pa je lahko drugače rolleyes.gif ). In ko je tip obležal so ga odvlekli na en travnik in ga tam pustili, jst sm jim stokrat rekla naj mu dajo vsaj eno krpo, prtiček, karkoli pod glavo, ker je mel tip v ustih travo, zemljo, bruhanje, res ogabno. Folk se mu pa smeji, ga snema, poliva z vodo (pa ne za streznitev ampak za zabavo), meče nanj travo itd. Mislm prov res mi je blo OGABNO, če bi jst mela takšne "prjatle" bi se ubila. Tut un tip je idiot, da ni večjega, da gre eksat take količine alkohola, ampak vsi ostali so pa še bolj ogabni. Joj ej ta folk przadet.
  • 0

After all this time?

Always.

#1533 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 July 2009 - 07:37 AM

OMG kako grozno. cry.gif Najbrž so ga hoteli po hitrem postopku na izpiranje želodca spraviti. In ne, to niso prijatelji, ampak retardiranci, ki potrebujejo dvornega norčka, grozna štorija. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1534 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 16 July 2009 - 07:38 AM

QUOTE(Frčica @ 15. 7. 2009 - 16:12) View Post

laugh.gif lol1.gif

wink.gif

@ Nincha et co.: ena moja se je glede tega bridko potožila svoji mami. Mama jo je hladnokrvno potolažila, češ nenadoma bo prišel dan, ko se nihče ne bo zmenil zanjo...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1535 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 July 2009 - 08:22 AM

edini komentar na mestu, mame že vejo. laugh.gif
un dvorni norček je pa sam na 1. mestu budalo, da je sploh tok pil. sej ne rečem, da so ble reakcije ostalih navdušujoče, ampak .... ne vem, očitno zna bit v centru pozornosti sam na tak način.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1536 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 July 2009 - 12:35 PM

Ko pol laka za nohte porabim na enem nohtu. Noče in noče se lepo namazat, evo zdele 18tič probam, it killing me!!
  • 0

#1537 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 16 July 2009 - 02:27 PM

jz sm takim tipom k gledajo pa dajejo bedne komentarje, žvižgajo itd. začela nazaj vračat. ustavim se in jih pogledam v jajca (ko oni mene v rit), če mi žvižgajo jim žvižgam nazaj, če komentirajo jim vračam, velikokrat pokažem fakiče al pa se sam vstavim in strmim v njih. itak boščki nevejo kaj bi, pa sram jih rata. kje pa piše da sam tipi loh to delajo?!?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1538 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 July 2009 - 04:21 PM

Ma ja...
Jaz sem enkrat enim frajerjem, ki so se nekaj drli ven iz avta in žvižgali, medtem ko so stali pred semaforjem, me ženske pa smo se nekaj pred FF malo bolj ob cesti menle, čisto znervirana že, dvignila majco in pokazala joške v modrcu. So takoj utihnili od šoka, me smo se pa tudi odstranle.

Vsako tele ima svoje veselje, je pa res, da se bo to izkazovanje pozornosti nekega dne nehalo, zato s ene preveč jezit wink.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1539 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 July 2009 - 07:58 PM

Treba uživat dokler traja. laugh.gif

Btw en kolega je enkrat tko hupal eni iber hot bejbi, ki je hodla ob cesti enkrat ponoči. Res štel 1A, suha visoka, pa oblinasta.
Pol se pa počasi pelje mimo nje pa jo pogleda v obraz - ena iber solarijsko zgubana mamca. Plumface surprise. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1540 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86480 posts

Posted 16 July 2009 - 08:09 PM

Huda. laugh.gif Čeprav ta tvoj kolega je tut ogaben, jaz se takih z mezinčkom na nogi ne dotaknem.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users