Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 15 July 2009 - 10:29 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 July 2009 - 11:17 AM
Da praktično vsak dan izsilim, da pridem čez cesto mi ni treba govorit...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 July 2009 - 03:12 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 July 2009 - 09:23 PM
[Napoleon]
Posted 15 July 2009 - 09:32 PM
Na živce mi gre da majo v trgovinah klime šaltane na polno. Zunaj 30+, celi prešvican in razgret prideš v trgovino, tam pa mraz. Posledično sem zaradi tega čist brez glasa.
Ko je zunaj nula, v trgovinah pa imajo gretje naštimano na 30 stopinj, pa ponavadi nikogar ne moti.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 July 2009 - 09:41 PM
Posted 15 July 2009 - 09:43 PM
Verjemi, da sva ene redkih, ki naju to moti.
Da po trgovinah takrat švicaš in greš švicen ven na nulo, to je pa jako prijetno, jap.
Kar se tiče temperatur, gretja in klim - tu ma večina ljudi tak pomešane pojme glede neke normale. Uživajo v sopari in klimo smatrajo kot modernega hudiča.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 July 2009 - 09:48 PM
Na kurac mi grejo razni potrebni tovornjakarji, stari desci itd., ki jih očitno niso namočl že od prejšnjega tisočletja, in potem trobijo, žvižgajo, tulijo itd. za vsako babo, ki pride mimo...Danes se mi je kr meglilo pred očmi, ene 4 take sem doživela, ja sm misnla da se mi bo pri petem (če bi se zgodil) odfeclal in da bom čist popizdla.
Folk brez kulture, I hate you all.
Posted 15 July 2009 - 11:25 PM
Itak, avtobus, 20ka, fužine, zvečer, trije čefurčki se nalimajo na zadnji del busa in spuščajo narodno (uno najbolj cigansko) do konca. Jst sm mela kr pikice pred očmi, pol se mi pa še derejo aŁo pŁavuša, aŁo maŁa, faaaaak. In k sm šla dol eeeej maŁa a že greeeš? In sm se tok razpizdeno obrnla in jim rekla JAAA, končno se vs bom znebilaa, in šla dol z busa in pol še enmu pokazala fakiča k je neki bulu vame. Ma pička jim smotana ej folk nekulturen, neolikan, neotesan, egoističn, dej nej grejo mamico prosit za 10€ da jim kup slušalke

Pa fak vem da sm butasta da se ukvarjam s takim folkom, ampak res me razpizdi kok je folk zaverovan sam vase, kako so loh tok neolikani pa brezobzirni do useh. Pa niti slučajno ne pizdim zard muske, kakšen komad je še meni všeč pa doma cela vesela skačem pa pojem na njega, ampak k pa to tok nekulturno spuščajo po avtobusu me pa vedno znova prime al da bi jst tut začela nabijat svojo musko, kao aja zdej lahko vsi to delamo okeeej, pač mal bi se delala budalo, al pa da bi jih nadrla do konca stari, in njihove starce da jih neznajo vzgojit. Fuj.
After all this time?
Always.
Posted 15 July 2009 - 11:35 PM
Kreteni.
Posted 15 July 2009 - 11:45 PM

Še ena stvar, za katero sicer ne bi glih mogla rečt da mi gre na živce, je premil izraz, takšni ljudje so mi ogabni:
Spet en kolega praznuje rd. Pride en njegov prijatelj, visok, debeeeeeel, rdečih lic, prov en takk.. No, kmet

After all this time?
Always.
Posted 16 July 2009 - 07:37 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 July 2009 - 08:22 AM

un dvorni norček je pa sam na 1. mestu budalo, da je sploh tok pil. sej ne rečem, da so ble reakcije ostalih navdušujoče, ampak .... ne vem, očitno zna bit v centru pozornosti sam na tak način.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 July 2009 - 12:35 PM
Posted 16 July 2009 - 02:27 PM

Posted 16 July 2009 - 04:21 PM
Jaz sem enkrat enim frajerjem, ki so se nekaj drli ven iz avta in žvižgali, medtem ko so stali pred semaforjem, me ženske pa smo se nekaj pred FF malo bolj ob cesti menle, čisto znervirana že, dvignila majco in pokazala joške v modrcu. So takoj utihnili od šoka, me smo se pa tudi odstranle.
Vsako tele ima svoje veselje, je pa res, da se bo to izkazovanje pozornosti nekega dne nehalo, zato s ene preveč jezit

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 16 July 2009 - 07:58 PM

Btw en kolega je enkrat tko hupal eni iber hot bejbi, ki je hodla ob cesti enkrat ponoči. Res štel 1A, suha visoka, pa oblinasta.
Pol se pa počasi pelje mimo nje pa jo pogleda v obraz - ena iber solarijsko zgubana mamca. Plumface surprise.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 July 2009 - 08:09 PM
Huda.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users