Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15361 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 January 2010 - 11:33 AM

Jaz tudi. oops.gif
  • 0

#15362 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 January 2010 - 12:59 PM

Prekleti mulc v spodnjem štuku, spet ima after party doma, mamicu mu!!!!!!! blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#15363 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 31 January 2010 - 05:12 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 31. 1. 2010 - 9:11) View Post

na drugi strani (tam ko se na sliki ne vidi), mora biti zgoraj (v isti višini, kot je ventil za uravnavanje toplote, ki se vidi na sliki) en ventil - tak, da rabiš ravni izvijač, da ga obrneš. Spodaj nastaviš en kozarček, in počasi obrneš ventil. Ko ti začne tečt samo še voda, lahko zapreš in to je to. Get it?

Ančka na drugi strani ni ventilčka hmm.gif

• 0

#15364 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 31 January 2010 - 05:20 PM

Jao Lo-fi, kje maš deca? tongue.gif
  • 0

#15365 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20021 posts

Posted 31 January 2010 - 05:28 PM

Ja! laugh.gif

Pju rečem, jooj, marela se ne zapre, kr zvila se je sad.gif : A ti jo domov nesem, pa popravim? Ja! biggrin.gif

Pred sobo pustim razgrnjeno spalko. Jooj, spalke ne morem zvit pa not dat sad.gif , očitu sm rekla, pa naj jo, pa kr ni nič: Se da na vse štiri in kmalu je spalka notri, yeey! biggrin.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#15366 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 31 January 2010 - 07:51 PM

QUOTE(lejck @ 31. 1. 2010 - 17:20) View Post

Jao Lo-fi, kje maš deca? tongue.gif

Sem ze prej mislila vprasati. biggrin.gif Ali je taksen kot en pobov kolega, ki je za odzracevanje radiatorjev cakal "mojstra" in klel cezenj, ker nesramnez ni in ni nasel casa za njegove radiatorje. Za menjavo kljucavnice podobna zgodba. laugh.gif ninja.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#15367 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17188 posts

Posted 31 January 2010 - 09:51 PM

Od B-ja kolegi mi gnjavijo zakaj me nič več ni za videt. Mislim wtf, zakaj bi pa me mogli videt. Z B.jem je zadeva zaključena. Nismo mi zaj neki kolegi da bi ne vem kaj, če se ki srečamo, ok, rečemo kako, to pa je tudi vse. Ni mi jasno a jim je B slučajno pozabil omenit da sma končala al kaj. Mah, brezveze.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#15368 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 31 January 2010 - 09:57 PM

men je pa glih to brezveze, da če v parih letih pridobiš pač fantove frende, pa se štekate pa to, da pol pa ko greta narazn, zgubiš pa vse stike...halo?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#15369 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6826 posts

Posted 31 January 2010 - 09:59 PM

Ohh, super sem se imela. Načrti za učenje propadli na celi črti, ampak je prišel fant k meni in je bilo super.

Jutri pa res učit no sad.gif
  • 0

#15370 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18691 posts

Posted 31 January 2010 - 10:06 PM

QUOTE(Šuša @ 31. 1. 2010 - 21:57) View Post

men je pa glih to brezveze, da če v parih letih pridobiš pač fantove frende, pa se štekate pa to, da pol pa ko greta narazn, zgubiš pa vse stike...halo?

Pri meni je bilo pa glih obratno, sem skos zahajala v to družbo, sicer sami tipi, med njimi tudi E., in potem ko sva začela je bilo njemu precej bedno, da sem se ful z njegovimi frendi družila, predvsem zato, ker sva se gledala v šoli, po šoli in potem še ko je šel s frendi ven, in u bistvu bogi sploh ni mel nič časa zase biggrin.gif Sej občasno ga še zažuramo skupi pa to, samo ne hodim pa več vsak dan tja, kjer se zbirajo, ker bi tut mene motil, da bi čist vedno, ko se s frendicami dobim, bil zraven še fant.

• 0

After all this time?

Always.

#15371 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17188 posts

Posted 31 January 2010 - 10:12 PM

Midva nikoli nisva bila par. Z temi dečki niti nismo bili kolegi, ampak smo bli včasih skup na pijači kr se je pač B. družil z njimi. Sej smo se kr poštekali, ampak vse bolj na zajebantski ravni. Kakšnega tesnejšega prijateljstva ali že pogobljenega pogovora pa ravno ni bilo. Vsak takšen poskus je klavrno propadel. Preveč različni interesi. Ma saj sem že pisala o tem.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#15372 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 January 2010 - 10:36 PM

Prosim prosim, naj bo torek dober dan za mene thumbup.gif thumbup.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#15373 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 31 January 2010 - 11:00 PM

Jaz sem ostala v stikih z nekaj bivsimi puncami od raznih pobovih kolegov. Ko so bili z njimi so forsirali nase prijateljevanje, ko so se razsli, bi morala cez noc odsekati. Pa nisem, ker so fajn babe in se imamo se danes super skupaj. Prav, ne prav? Pojma nimam, oni so mi zamerili, jaz sem naredila, kar sem cutila, da je prav.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#15374 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 January 2010 - 11:09 PM

QUOTE(Ana @ 31. 1. 2010 - 22:36) View Post

Prosim prosim, naj bo torek dober dan za mene thumbup.gif thumbup.gif .

A maš glavno? biggrin.gif

• 0

#15375 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 February 2010 - 12:16 AM

+ matematiko dobim nazaj ! tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#15376 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 February 2010 - 08:29 AM

Ana, good luck, bo šlo, boš videla. Roke na volan, oči na cesto, in gremo. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#15377 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18596 posts

Posted 01 February 2010 - 09:11 AM

Hrrrrrgrh. Zavratni bolezni sem se izvil iz krempljev. Obsojen pa sem na bebavost določenih osebkov. rolleyes.gif Ob tem pozabljam, da je zdravje največ vredno. Zdaj se moram opremit s primerno količino hladnokrvnosti in se distancirati od Nje. Žogica je na njeni strani. slap.gif Aha, ne smem pozabit enega frenda prašat, če se dobi en cede.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#15378 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6826 posts

Posted 01 February 2010 - 10:09 AM

Ma en profesor z našga faksa mi gre tolk na živce, da kar boli. Ma pravzaprav je že smešen, ker si misli, da je najpametnejši. Ma naj si nekam vtakne tiste njegove raziskave.
  • 0

#15379 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 February 2010 - 10:17 AM

QUOTE(Ana @ 1. 2. 2010 - 0:16) View Post

+ matematiko dobim nazaj ! tongue.gif

Srečno (ker vozit itak znaš wink.gif ). Jaz mam tud kmal (sej vem kdaj, sam ne povem tongue.gif ).
  • 0

#15380 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 February 2010 - 10:51 AM

Popolnoma sem brez volje za vstop v nov delovni teden. Služba mi ne prinaša več nobenega zadovoljstva. Ne zaslužka. Ker si ne morem privoščiti stvari, ampak plačujem samo račune. Zelo sem otožna, ampak vem pa tudi, da se iz te situacije lahko povlečem ven samo sama. sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users