Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15321 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 January 2010 - 12:10 AM

Planet in Lejck, zdle sta me pa fajn nasmejali s tem sočnim pisarjenjem o mačkih. biggrin.gif
QUOTE(lejck @ 29. 1. 2010 - 23:56) View Post

In zdi se mi, da nikol ne bom mogla met rada tega mačka tako kot psa. Pa se trudim ampak ne gre.

Tle se nima smisla trudit, pri meni tudi mačke nimajo za burek proti psom, hladne so mi, ne čutim povezave z njim, medtem ko imam pse rajši ko ljudi, moje sorodne duše so, strašno se jim počutim blizu.

So mi mačke tudi lepe, nisem sploh nastrojena proti njim in any way, ne čutim pa ob njih topline, zdijo se mi preveč nepredvidljive in egoistične. Ko sem bila mala, sem se jih precej bala, predvsem ostrih krempljev.

Se mi zdi, da so nasploh malo čudno nastrojene proti naglim gibom in podobnem, jaz pa nimam rada, če kdo moj prst zamenja za klobasico, tako da ob mačkih nikoli nisem povsem sproščena.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#15322 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 January 2010 - 12:14 AM

Niso vse mačke iste no. cry.gif Mi mamo zdej dva mačkona in sta ful pridna. Nič ne praskata ali grizeta po nepotrebnem. Samo če pač nakažeš, da bi se rad igral ali pa ju pač izzivaš. Do mene vedno prideta in me gledata, dokler ju ne začnem božat ali pa kar skočita v naročje. Kdaj jima je dovolj samo, da je kdo v istem prostoru in da mata udoben plac za ležat. Sicer ju mamo večinoma zunaj, mata pa tudi zunaj udoben plac za spat. Če grem kam okoli hiše gresta za mano kot dva psa in me opazujeta kaj delam. laugh.gif
  • 0

#15323 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2010 - 12:17 AM

Sej se verjetno vse zavedamo, da ni vseh mačkov za metati v isti koš, ampak tle pač ne moreš drugega, kot udarit splošno debato. Imamo mi tudi v bloku Mufija, ki je totalni car, ampak sem rasla z njim in je drugače, kot pri tujem mačku. Če bi jaz dobila svojega mačka, mladička, bi zagotovo imela z njim drugačen, boljši odnos. Samo vseeno so meni psi neprimerljivo bolj pri srcu, pač se jim čutim zelo blizu že od nekdaj, tudi z zavetiščarji ni nič drugače, takoj se začutimo, z mački pač ne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#15324 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 30 January 2010 - 12:20 AM

Baby wink.gif Sej vem, samo kot je Dilema napisala...nimam cesa dodati. Sej razumsko cist vem, kako je in zakaj, custveno pa nisem tip cloveka za macko.

Aja, se to: zadnjic se je okoli hise mojih starsev kar od nekod zacela vsak dan potikati lepa bela macka. Obnasala se je kot pes, I was like blink.gif Smo ji dali za jest potem nas je pa ves vecer fiksirala s pogledom, nisem se srecala taksne macke. laugh.gif Sem rekla mami, daj, to je reinkarniran nekdo, ki ga poznamo. laugh.gif Drugo jutro so jo posvojili sosedje. ;)

Pa se to: Dilema, ja, je pasalo ob vecini gorecih mackoljubk na forumu nekomu izliti duso. biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#15325 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 January 2010 - 12:24 AM

No ja meni so oboji všeč. smile.gif Jaz sem si sicer vedno želela met psa, sam to ne gre na žalost. ermm.gif Mačke je prnesu brat, sam jih js najbolj crtam. happy.gif
  • 0

#15326 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 30 January 2010 - 12:25 AM

;)
  • 0

#15327 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2010 - 12:34 AM

Jaz pa enostavno moram še enkrat povedat, kako so psi ena lepa, popolna bitja.

Nočem sploh mislit na to, ker me precej ubija, ampak zdej bom, da se prepucam. Vse zavetiščarje bi vzela k sebi, umazani so ko smet, pa jih vseeno stiskam po prizadeta, tak so ... joooooj, vsi so moji, meni bo enkrat srce počlo. Pomislim na njih in imam takoj solzne oči, to so take pojave, vsak je drugačen, vsak ima čisto svoje fore in vsak se ti v momentu prikrade v srce. Ga za hec ignoriraš in si da celo skor tvojo dlan v usta in jo tak nežno žveči, da komaj čaj čutiš, zraven pa ful nežno gleda in čaka, kaj se bo zgodilo. Nihče, ampak res nihče, niti najčudovitejši tip, niti najlepši otrok, ne more pogledat tako, kot te pogleda pes - da te v duši presune.

Zdej pa grem spat, za lahko noč pa dve sliki enega lepotca iz zavetišča, ki je bil posvojen in je šel novim dogodivščinam naproti:

IPB Image IPB Image

• 0

#15328 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 30 January 2010 - 12:36 AM

Joooooj, kako gleda na prvi fotki!! Mojmoj! love.gif Res lepo od tebe, da tako skrbis za njih. cry.gif
  • 0

#15329 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2010 - 12:38 AM

V bistvu oni skrbijo za mojo psiho. wink.gif Mali kosmati terapevti.
  • 0

#15330 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 30 January 2010 - 12:47 AM

True!
  • 0

• Guests

Posted 30 January 2010 - 03:14 AM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 1. 2010 - 0:34) View Post

Jaz pa enostavno moram še enkrat povedat, kako so psi ena lepa, popolna bitja.

Nočem sploh mislit na to, ker me precej ubija, ampak zdej bom, da se prepucam. Vse zavetiščarje bi vzela k sebi, umazani so ko smet, pa jih vseeno stiskam po prizadeta, tak so ... joooooj, vsi so moji, meni bo enkrat srce počlo. Pomislim na njih in imam takoj solzne oči, to so take pojave, vsak je drugačen, vsak ima čisto svoje fore in vsak se ti v momentu prikrade v srce. Ga za hec ignoriraš in si da celo skor tvojo dlan v usta in jo tak nežno žveči, da komaj čaj čutiš, zraven pa ful nežno gleda in čaka, kaj se bo zgodilo. Nihče, ampak res nihče, niti najčudovitejši tip, niti najlepši otrok, ne more pogledat tako, kot te pogleda pes - da te v duši presune.

Zdej pa grem spat, za lahko noč pa dve sliki enega lepotca iz zavetišča, ki je bil posvojen in je šel novim dogodivščinam naproti:

IPB Image IPB Image

Kako je srčkan! Jooooj! wub.gif

In ja, psi so definitivno najboljši terapevti. Nihče in nič se ne more kosati z njimi. Jaz se čisto drugače zdaj počutim, odkar imam psa, veliko sem zunaj, doma se ves čas smejim, ker ko ga samo pogledaš, ne moreš biti jezen, zamorjen itd. Psi so zakon!

Sem pa v otroštvu bila v stiku z mačkami (pri starih starših) in sem se tudi z njimi zelo dobro razumela. Rade so me imele. biggrin.gif Vedno pa - že od rojstva dalje - sem lezla k psom. Imam fotke, ko sem bila še v plenicah, nekje na morju, in na skoraj vseh fotkah letam za psi in jim molim roko, božam ... Svašta . laugh.gif
  • 0

#15332 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 January 2010 - 09:46 AM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 1. 2010 - 2:17) View Post

Če bi jaz dobila svojega mačka, mladička, bi zagotovo imela z njim drugačen, boljši odnos.

Pa ja točno to sem jaz mislila, ko sva tega mačka obdržala, jaz sem se tudi mačkov bala, me je, ko sem bla še mala en fajn pogrizu, ampak sm rekla, mogoče ga pa vzljubim če bo rastu zraven pa bom poznala njegove fore. No bolj ko ga poznam, hujš je. Je pa živo bitje in nikakor ga ne bi mogla zdej kar odvržt, s fantom imava skos debato o tem da bi mu poiskala drug domek, ampak ne morem, fant mi skos govori, da je v meni problem, ker ga ne morem sprejet takega kot je-maček in bi rada ubistvu imela človeškega psa, ki bo delal tako kot meni paše. Čeprav se otepam teh njegovih izjav, pa se mi zdi da mogoče je pa res to. Po drugi strani pa pač sej tiger je tut žival pa ga zato vseen nimam doma.Fant se je ful navezal na tega mačkona in on je že od nekdaj rasel z mačkami in pravi, da če ga hočem oddat ga bom mogla sama, ker bi mu blo preveč hudo. In zdej je tuki problem, ker men bi blo tut grozno ga oddat res, sej sem se jaz tut navezala nanjga, ampak ne vem no rada bi se potrudla kokr lahko, da ostane tle, ma sebe bi spremenila karkoli, če je to problem. Sam strah me je da bom po 3h letih rekla, da mi je žal da ga nisem oddala. cry.gif

Dilema, men se srček para ob teh psih iz zavetišča res, vem da jim velik pomeni že malenksot, da jih ven peleš, nekdo da jih mal poboža in je z njimi, ampak jaz sem enostavno potem še tri dni čist fertik, tok me prizadane to. cry.gif
  • 0

#15333 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15292 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 January 2010 - 10:26 AM

Lejck, pa to je še mlad mačkon zdejle? Imam podobne izkušnje, en mali mačkon je bil tako nenormalno nasilen, da sem bila kar šokirana, sem cat person, ma tega mačka pa še danes ne maram. Je sicer od sosedov, ampak se spomnim, ko je bil mali, je bil čist utrgan, grizel, praskal, plezal po teb, tako poblaznelo malo sranje. down.gif Sčasoma je se unesel in je sedaj precej normalen mačkon. Še zmeraj ga pa ne crkljam, ker se mi niti ne pusti več. Pomoje se bo ta vajin mačkon skuliral, daj mu čas, pa daj mu vedet, da ne more tako izsiljevat pa divjat za brezveze, ko je napadalen, ga je najbrž najbolje kar ignorirat./če že ne izolirat v kako sobo za ene 10 minutk. Pa pripomogla bi tudi kakšna igrala, pa vrvice, žogice, miške, vatever ju ken fajnd. Tako da ko ga popade ta srašanska hudobija probaj to preusmerit v igro, pa se našpilajta z njim, da bo ful utrujen. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#15334 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 January 2010 - 10:52 AM

Upam, da bom nehala zapravljat ohmy.gif ker bom kmalu broke.
Ampak sej. Sam še tisto si naročim.... sad.gif

O ne... Živjo, jaz sem xx in sem shopaholic ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#15335 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 January 2010 - 02:11 PM

QUOTE(Princeska @ 30. 1. 2010 - 10:52) View Post

Sam še tisto si naročim.... sad.gif

^Kaj kaj kaaaaj? woot.gif

Izjavljam, da sm pogruntala tiste naloge in da s kalkulatorjem ni bilo nič narobe oops.gif

Ful sm sitna zadnje časa. Prav zajedljiva sm do staršev, pa mi niso nič naredili. Karkoli mi rečejo, js reagiram kot kakšna jezna mačka. (ne, ne praskam, in ne grizem, samo zasikam nazaj) biggrin.gif

Slutim, da vedno bolj hočem it na svoje. Mislm, da bi bil počasi že čas. Samo kakoooo? Nimam lastnih dohodkov, keine štipendija, za službo pa keine zeit! Glih zarad tega neizhodnega položaja sm pomoje tečna. Rada bi živela s fantom na svojem!!!

Pomoje me še to izpitno obdobje daje. surrender.gif
  • 0

#15336 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 30 January 2010 - 02:42 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 29. 1. 2010 - 18:26) View Post

jaz sem pa za jutri planirala šoping v Grazu
zdaj pa sneg napovedujejo cry.gif
bom mor cry.gif la prestavit na ponedeljek

itak,ni za na cesto down.gif
prestavljeno na torek tongue.gif

Dilema full lepo in pod vse se lahko podpišem,
jaz pa se bojim hodit sprehajat pse v zavetišče, ker bi se tako navadila, si preveč vzečla k srcu, da bi imela resne probleme zaradi tega ermm.gif

pop+++++zdila bom zaradi radiatorja v stanovanju,
brez prestanka nekaj lupa not
tap,tap,tap,tap za znoret ...in to se začne ob 5 zjutraj in konča enkrat večer
  • 0

#15337 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 30 January 2010 - 02:45 PM

QUOTE(ananas @ 30. 1. 2010 - 14:11) View Post

Izjavljam, da sm pogruntala tiste naloge in da s kalkulatorjem ni bilo nič narobe oops.gif

Sem se ze sprasevala, da. biggrin.gif
  • 0

#15338 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 January 2010 - 03:25 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 30. 1. 2010 - 14:42) View Post

i

pop+++++zdila bom zaradi radiatorja v stanovanju,
brez prestanka nekaj lupa not
tap,tap,tap,tap za znoret ...in to se začne ob 5 zjutraj in konča enkrat večer

To imaš zrak notr. Če imaš en "ključek" lahko ob strani spustiš zrak ven, pa ne bo več pokal. Tud js živce drugače zgubljam ob tem!

QUOTE(_Planet_ @ 30. 1. 2010 - 14:45) View Post

Sem se ze sprasevala, da. biggrin.gif

oops.gif Važno, da je jasnu zdej biggrin.gif
  • 0

#15339 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 January 2010 - 04:49 PM

Učenje bom prestavila na jutri. Ja, sram me je, priznam. Ampak jutri bom pa pridna. sleep.gif
  • 0

#15340 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32884 posts

Posted 30 January 2010 - 05:38 PM

na našo občinsko upravo sm napisala en čist vljuden mail, naj mi končno enkrat razložijo, na kakšen način se odreja pluženje do vaških cest, saj smo mi, kot že neštetokat to zimo spet odrezani od sveta in je cesta čist neprevozna - nesplužena!!!! evil.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users