Sem naredila z ovsenimi kosmiči in mandljevim “mlekom”. Dodala malo medu in naribano jabolko.

Trenutno pa jem ostanke jabolka. : )
Posted 21 February 2020 - 09:45 AM
Posted 21 February 2020 - 10:52 AM
Jaz sem tudi to naredila, brez medu, s kokosovim sladkorjem. (od začimb dodala janeževo zvezdo, ko se je kuhalo, cimet & naribanega pol tonka fižola). Pa žlico kokosovega olja in dve zlici kokosa. Njaaamsi!
Sicer pa grickam malico/zajtrk:
Hoferjev humus z rumenim pokrovčkom, korenje, narezano na palčke in kos popečenega rženega kruha + skodelica zelenega čaja jasmin
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 February 2020 - 11:02 AM
Posted 21 February 2020 - 11:12 AM
Tonka fižol je superfina začimba za sladice:
Cimet je suuuper ja. Dodajam v prah zmletega + skorjice, jih vržem zraven, ko se kuhajo kaše/riž/kompoti... Pa večkrat jih lahko uporabiš, jaz po kuhanju sperem, posušim in še lahko vsaj 2x, 3x ponucaš, ker spušča aromo postopoma.
Also, vesela, da še kdo ceni ta humus goodness ((:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 February 2020 - 02:27 PM
Posted 21 February 2020 - 04:33 PM
Posted 21 February 2020 - 05:01 PM
Posted 21 February 2020 - 05:23 PM
Posted 21 February 2020 - 05:25 PM
Anouk, to tudi mene zanima.
Zadnjič sem delala food styling za fotkanje in je prišel ven mushy, sem mislila, da me bo kap
Baje ga je potrebno namočiti v vodi in osušiti. Še nisem sprobala, bom.
https://www.pickupli...et-Potato-Fries
https://minimalistba...t-potato-chips/
Posted 21 February 2020 - 07:39 PM
Posted 21 February 2020 - 08:06 PM
Hoferjev humus z rumenim pokrovčkom, korenje, narezano na palčke
Posted 21 February 2020 - 08:07 PM
Posted 21 February 2020 - 08:10 PM
Posted 21 February 2020 - 08:13 PM
Olivija, kje kupis tonka fizol? Mi deluje krasna zacimba.
V Sonnentor trgovini v Grazu sem ga kupila. Lahko ga naročiš pri nas v njihovi spletni trgovini, ali pa na Piccantino.si (ali nekaj takega...) je podobna cena, ni nič dražji.
Posted 21 February 2020 - 08:13 PM
Posted 21 February 2020 - 08:21 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 February 2020 - 08:28 PM
Posted 21 February 2020 - 08:40 PM
Posted 21 February 2020 - 08:44 PM
Posted 21 February 2020 - 09:09 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users