Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15301 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 28 January 2010 - 04:49 PM

Obupna sem priznam... nekdo mi meša štrene po glavi in v srčku... ne smem ne smem ne smem blush3.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#15302 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15292 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 January 2010 - 12:37 PM

Horrible sem.

Kanim si naročit eno burts biiz kremo, ki jo je Flafli dala ocenit sestavinsko . Se je izkazalo, da je great, in zdej jo hočem met, ker nimam nič za faco, niiič, edina nega je h2o in peeling z morsko soljo, kokosom in medom.

No, na slikco v njenem postu res nisem bila pozorna, sedaj pa srfam po amazonu in sem naletela na eno bolj konkretno sliko embalaže.

IPB Image

Pa sem si mislila o šit, kero staro bitje dajo na embalažo, te samo odvrne od nakupa, res mi ma grdo faco, pa navajen si tistih sfotoshopanih modelov, ki so like perfect in pol se nadejaš, da če boš kupil to reč, se boš čez noč čudežno pretransformiral v nekaj, hm, podobno perfektnega..

Grozna sem. huh.gif Šele zdaj vidim, kere finte se gre kozmetična industrija, samo da iz tebe izžame tistih nekaj €. In kako sem dovzetna za to sranje (tud. če si kupim kako stvar na vsake kvatre) . Vizualno, pa pač sprano možgansko, da neki kupiš tudi zato, ker je vilinsko bitje na embalaži tako vabljivo čedno.

laugh.gif

Itak sem alergik na vso kozmetično industrijo in si nabavim sam must, must, kar se pa vsako sezono menja, pa je bolj hot in bolj revolucionarno učinkovito ter with style, je samo n a t e g, da kupuješ in kupuješ in kupuješ /ok, če ima nekdo grozne probleme s kožo, i get it/ in si kao lep, se lepega počutiš. Pa kaj vse ti zadnje čase zdilajo?!
Se zavedam, da se po merilih sodobne urbane ženske totalno zanemarjam, pa klinc, i feel pretty without that crap, perhaps that is something the urban jungle woman should think about.

sleep.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#15303 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28247 posts

Posted 29 January 2010 - 12:43 PM

QUOTE(Cvetka @ 29. 1. 2010 - 12:37) View Post

i feel pretty without that crap, perhaps that is something the urban jungle woman should think about.

sleep.gif

And nothing else matters. And yes, you are pretty, my dear. Very. sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#15304 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15292 posts

Posted 29 January 2010 - 01:15 PM

laugh.gif oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#15305 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28247 posts

Posted 29 January 2010 - 01:16 PM

;)
  • 0

#15306 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87159 posts

Posted 29 January 2010 - 02:14 PM

Materialisti pa smo taki zato, ker nam manjka nematerialnih "dobrin", da da.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#15307 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15292 posts

Posted 29 January 2010 - 02:26 PM

Nisem rekla tega. Mam jst druge potrošne hobije, ki niso življenjskega pomena, pa si vseeno nabavljam zadeve. Bi se mi pa zmešalo ob tvoji kozmetični omari, pa ne od veselja, da da. biggrin.gif
  • 0

#15308 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87159 posts

Posted 29 January 2010 - 04:19 PM

Verjamem, čeprav res ni hudega. -)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#15309 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18690 posts

Posted 29 January 2010 - 05:12 PM

Šoping uspel, slike sledijo tongue.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#15310 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 29 January 2010 - 06:26 PM

jaz sem pa za jutri planirala šoping v Grazu
zdaj pa sneg napovedujejo cry.gif
bom mor cry.gif la prestavit na ponedeljek
  • 0

#15311 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 January 2010 - 11:06 PM

Popiiiiiiiiizdila bom!!! Rešujem k neumna dve nalogi pa mi nikakor noče prav pridt, pa sm 100% da je pravilen postopek. Fak, nekdo me ziher zajebava. 300x sm že šla reševat, počutim se kot bebec, ker sm šla od tega 200x reševat po korakih, postopoma, če sm se kje tam zmotila... Nič mi ni jasno! Pa prav delam nooooo. Kalkulator je kaput. 100%
Vem da ni wacko.gif confused.gif
  • 0

#15312 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28247 posts

Posted 29 January 2010 - 11:22 PM

QUOTE(ananas @ 29. 1. 2010 - 23:06) View Post

Fak, nekdo me ziher zajebava.

Full moon. ninja.gif

Ananas, imas koga, ki mu lahko das resiti ti dve nalogi? Pa nic razlagat, kaj in kako si ti delala, da ne speljes se njega na kriva pota, samo daj, naj resi...ko se jaz tako zaciklam v neko rec, tezko pridem ven, ker vedno ponavljam isto napako in je sploh ne vidim. Vcasih se bojim svojih mozganov, ki tako zlahka spregledajo nekaj ocitnega. >_>
  • 0

#15313 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 January 2010 - 11:27 PM

^Mam f***ing rešene naloge!!! Postopek vse! Delam na mal drugačen način, ker ne upoštevam nečesa ker se na konc pokrajša, tak da to nima veze! Konc je za dans! Jutr grem v napad!!! Ful sm jezna res!
A polna luna je? Jp... to je to biggrin.gif

• 0

#15314 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28247 posts

Posted 29 January 2010 - 11:32 PM

Aja, aja.. ;)

Mhm, debata v Kokosnjaku, ni samo polna luna, je letosnja THE polna luna. biggrin.gif Check my avatar (refresh button, ce ne vidis : )).

• 0

#15315 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 29 January 2010 - 11:37 PM

Maček mi gre tako na živce da ne morm povedat. pogrešam naše pse. sad.gif
  • 0

#15316 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 January 2010 - 11:43 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 1. 2010 - 23:32) View Post

Aja, aja.. ;)

Mhm, debata v Kokosnjaku, ni samo polna luna, je letosnja THE polna luna. biggrin.gif Check my avatar (refresh button, ce ne vidis : )).

Jp sm ga videla biggrin.gif Ojej dans so torej volkodlaki na delu!!! Strah!

Zdej sm se za tolažbo nažrla prepečencev namazanih z majonezo! woot.gif Me happy again! Čeprav bi jedla kebab zdej... O šit kebab!!! Me want you!!!
  • 0

#15317 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28247 posts

Posted 29 January 2010 - 11:48 PM

^^

laugh.gif

Ravno prej sem pobu razlagala, da sedaj razumem, kako je, ko ti je hrana se edino veselje. Res, jaz vcasih ne cakam vec na nic drugega kot samo se na okus slastne cokolade, ki se ti pocasi topi v ustih. <3

Probably desperate, yes, but I don't give a damn. : )

Jaaa, danes ne spimo, ampak cuvamo eden drugega. miner.gif

QUOTE(lejck @ 29. 1. 2010 - 23:37) View Post

Maček mi gre tako na živce da ne morm povedat. pogrešam naše pse. sad.gif

laugh.gif Sorry, ma si predstavljam sebe na tvojem mestu. Enako ne maram prevec mack, ceprav se trudim. Ga ni cez zvest pasji pogled vs samovsecno macje mezikanje v svet ob ocitnem "dol mi visi za vse" attitude. Bejs proc od mene! mellow.gif

: )

• 0

#15318 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 January 2010 - 11:53 PM

^^Uf moja čokolada nima časa, da bi se počasi raztopila v ustih. laugh.gif eat.gif Hitr jo pojem. Edin črno čokolado počasnej jem.
Kebab se mi še vedno lušta. Jutr si bom za zajtrk naredila ogromen sendvič s samo svinjarijo- poli salama, majoneza, pa še kaj se bo našlo! Moram nehat mislit na hrano ta trenutek, drugače ne bom mogla spat!

• 0

#15319 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 29 January 2010 - 11:56 PM

Ma ja, jaz sem se s tem še kr sprijaznla, da pač mu dol visi zame važn da dobi futr, to me niti ne moti več tok, ampak ta naš maček je taka pokveka da si v svojih najhujših morah ne bi mogla takega mačka zamislt. Roke imam popolnoma krvave od njegovih ugrizov, hrbet pokrempan, noge isto. Cel dan se SKRIVAM pred njim, probam razumet da se on igra, ampak enostavno ne morme pogledat filma v miru ker premaknem prst in je že na men in grize, krempa...vse mam razbolen, včasih občutm tak grozn bes v sebi, da se sama sebe bojim, da bi mu lahka kej nardila, prav res... In zdi se mi, da nikol ne bom mogla met rada tega mačka tako kot psa. Pa se trudim ampak ne gre. Dajem mu za jest, polno rit ma vsega, na toplem je nič mu nočem in v zahvalo dobim ugriz tak da vidim marijo pred sabo. Kako lahko vzljubiš tako žvau no? In pol se še s fantom kregava ker mi reče "nehi se tok dret nanjga" pa včasih ga frcnem s prstom da naj neha pa mi reče " ti boš martina strela nardila iz tega mačka" se navezuje na strelov film... ampak skratka konstantno daje potuho temu mačku, mačka napizdim da naj gre dol iz omare, kaj ma tam za iskat halo...in reče ja bogi no, zakaj ga spet nadiraš...še fanta bi najraj frcnla k mi take govori. In nakoncu koncev je bogi mucek, ker se konstantno derem na njega in ne jst k vsa okrvavljena tekam naokol. rpg.gif
  • 0

#15320 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28247 posts

Posted 30 January 2010 - 12:00 AM

^^

I feel you. console.gif Enako kot ti ne razumem te macje "ljubezni" in ja, tudi jaz ne vem, kako bi se koncalo, ce bi morala sobivati s "tecnim" mackom. Adijo daj, da bi me grizel in praskal, sej ti nic nocem no, ni treba za vsak drek krempljev sprozati. Pokveka jedna go play with your tail. cry1.gif

Ananas, jaz jo poskusam stopiti, ker mi je ful dober feeling, se pa velikokrat tudi ne izide, ker jo prej pogrizem. biggrin.gif Haha, ja nehajmo s hrano, jaz bom zdaj zdaj napadla koruzne vaflje. njam.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users