Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1501 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2007 - 10:01 PM

Jaz pa se prav ne morem odločit - naj kupim oni melonin butter ali ne.
Mika me, ker sestavinsko precej vredu, najbrž tudi krasno diši. Pa znižan je za 5 eur, s poštnino bi me prišlo 9 eur.
A mam že tlko stvari za telo, da se prav nazaj držim... si rajši kaj drugega za ta dnar kupim.
A vseeno... bom zmagala v boju sama s sabo, LOL?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1502 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 August 2007 - 10:23 PM

Jst lahko povem, da sem bla full razočarana nad Papayarazzi kremo. Sej diši krasno, ampak učinka ni nobenega - po 10min se začne koža sušit, totalna katastrofa.
Glede na to, da imaš ti tudi ekstremno suho kožo, bi ti odsvetovala, ker ne verjamem, da pa ta v nasprotju s kremo dela čudeže.

Ej si mejbi sprobala od Logone butter Mango?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2007 - 11:00 PM

Papayarazzi je sestavinsko tudi precej slabša od tega butterja.
Jaz niti na ne vem kak blazen hranilni učinek ne upam, ker mi itak pomaga zgolj Lipidiose od Vichy-ja, ampak bolj tak no... aromatično razvajanje. Po mojem čudežev res ne dela, kot nič iz njihove linije za telo.
Ne, nisem sprobala od Logone... a ti si? Je fajn? woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1504 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 August 2007 - 11:39 PM

Ne tud še nisem. Sem mislila, da si ti. tongue.gif Ja mene mika. Se mi zdi, da je ta mango prav za suho kožo, potem pa obstaja še kakav in karite. woot.gif Mogoče bi bla to boljša alternativa. laugh.gif Pa kokr mam jst v spominu je ena bejba iz foruma že sprobala to maslo ampak se mi zele ne da brskat. Dilema mogoče? idea.gif

Ajaaaa uuuuups, ta mango ni od Logone ampak od Sante!! Jao zbloda jst! wacko.gif
  • 0

Jordan Belfort

#1505 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 August 2007 - 08:07 AM

Ja, js sm mela od Logone orientalski butter in je 1A. Sej je tam pod ocenami ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1506 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 August 2007 - 11:07 AM

Ja tega sem opazila med ocenami. woot.gif
  • 0

Jordan Belfort

#1507 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2007 - 11:32 AM

Točno ja, tale orientalski butter.
Jaz si ga bom za zimo omislila.

• 0

#1508 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 23 August 2007 - 10:53 AM

Včeraj sem bila pri frizerju in vprašala če imajo After Party, seveda niso imeli, niti v drugem salonu kamor sem šla vprašat (kako tipično za NM rolleyes.gif ). No uglavnem, ker After Party niso imeli mi je frizerka priporočala Shine Junkie. Rada bi nekaj da mi poleže tiste frisky laske na vrhu glave ampak da jih ne zmasti , katero je boljše After Party ali Shine Junkie ali mogoče kaj drugega. hmm.gif Malo sem gledala tisto Tigijevo knjižico in ugotovila da je 100ml After Party-a 18€ , za 50ml Shine Junkie-ja pa 12€
  • 0

#1509 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 August 2007 - 10:56 AM

Boljši je After Party, namreč Shine Junkie vsebuje ful alkohol denata, pa tudi meni se zdi, da naredi After Party lepše laske, mela sem pa oboje oz. After Party sm kupla, Shine Junkie pa mi je parkrat dala frizerka gor.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1510 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 23 August 2007 - 11:01 AM

thanks.gif DiLeMa za tako hiter odgovor smile.gif . Ok potem bom vzela After Party. Upam da kmalu dobijo novo robo v salonu. smile.gif
  • 0

#1511 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 03 September 2007 - 09:00 AM

Uau woot.gif :
Tigi S Factor Surreal XXL Ceramic Straightening Brush.
IPB Image
Tigi S Factor Surreal XXL Ceramic Straightening Brush. Smoothes Cuticle, gives shine, allows more air flow. Reduces drying time and is anti static. This brush defrizzes, smooths and straightens.

TIGI Hardcore Professional Straightening Iron
IPB Image
If you won't settle for anything less than top performing styling tools, then look no further than TIGI Hardcore, the range that will give you the style you want, with minimal effort and gentle application. This Professional Straightening Iron will give you an ultra-straight style, without any kinks or wrinkles as curls are effortlessly smoothed out to leave a sleek, shined finish. Fantastic looking hair has never been created so easily.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1512 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86052 posts

Posted 03 September 2007 - 01:21 PM

Krtača je obetavna. smile.gif

Komaj čakam akcije! woot.gif Upam da ne zaman. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1513 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 03 September 2007 - 07:04 PM

So že nove akcije. wink.gif
  • 0

#1514 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86052 posts

Posted 03 September 2007 - 07:44 PM

Uuu, interesting!:woot: Ampak se ne morem odločit, kaj bi. Mika me Curls Minis in Very Papaya. hmm.gif

Dilema, mogoče veš kakšna sta izdelka v 1. akciji, pa Big&Bigger in Curls Rock Booster? oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1515 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2007 - 07:48 PM

Za Big&Bigger mi je frizerka rekla, da ni nič posebnega, je tle bolj pohvalila Root Boost. Curl Boosterja žal ne poznam, nimam kodrčkov in ne uporabljam teh zadev. Kar pa se prvega dvojčka v akciji tiče, Headrush res doda veliko sijaja in lase naredi lepo mehke, Superstar pa nisem uporabljala.
  • 0

#1516 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86052 posts

Posted 03 September 2007 - 07:53 PM

thanks.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1517 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 03 September 2007 - 07:55 PM

Lušten mi je ta komletek Fashion Boost. oops.gif Ve kdo kako je s tem Catwalk Camera Ready?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1518 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2007 - 07:58 PM

Ni preveč super, je Headrush 100x boljši, sta pa oba za lesk. Samo Camera Ready vsebuje ful slabega alkohola in ga zato odsvetujem.
  • 0

#1519 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 03 September 2007 - 08:03 PM

Ok, hvala. smile.gif Bom pa tisto ta prvo pol vzela in Root Boost peno seveda. (Life is good)
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1520 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86052 posts

Posted 03 September 2007 - 08:04 PM

Zakaj skoraj vedno dajo zraven neke super stvari eno bedno. verymad.gif
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users