Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1501 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 20 September 2007 - 06:51 PM

Danes sem končno kupla svoj prvi puder. Odločla sem za Maybelline smooth result. Prvi vtisi so dobri. Lepo se razmaže, ima lep vonj in SPf 18. smile.gif Vzela sem odtenek cameo, ki se fajn zliva z mojo kožo. majo v Watsonsu to zelo praktično narejeno. Take mizice z ogledali in stole. Lahko lepo probaš stvari. biggrin.gif

Ena prodajalka je htela bit tečna in neke pametovat da naj kr lepo na roki probam. Bom tak najlepše trofla odtenek. pa sm kr lepo šla pa mal na robo brade sprobavala in trofla.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1502 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 September 2007 - 11:40 AM

QUOTE(tašika @ 20. 9. 2007 - 19:51) View Post

Danes sem končno kupla svoj prvi puder. Odločla sem za Maybelline smooth result. Prvi vtisi so dobri. Lepo se razmaže, ima lep vonj in SPf 18. smile.gif Vzela sem odtenek cameo, ki se fajn zliva z mojo kožo. majo v Watsonsu to zelo praktično narejeno. Take mizice z ogledali in stole. Lahko lepo probaš stvari. biggrin.gif

Ena prodajalka je htela bit tečna in neke pametovat da naj kr lepo na roki probam. Bom tak najlepše trofla odtenek. pa sm kr lepo šla pa mal na robo brade sprobavala in trofla.

Moraš na obrazu sprobat. Pa po možnosti na dnevni svetlobi. Čudna prodajalka.
  • 0

#1503 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 22 September 2007 - 03:13 PM

A smooth result spet prodajajo?? Ker vem da so ga umaknil iz prodaje.
  • 0

#1504 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 22 September 2007 - 03:16 PM

Ojla punce.Upam da mi boste lahko pomagale.Do sedaj sem uporabljala puder true match vendar imam občutek da mi maši pore zato rabim novega.
Iščem kakega takega ki ti naredi lep naraven videz,da dobro prekriva in pa da ne izsuši suhih predelov pa da dost ne zmasti mastnih.Torej za mešano kožo.

Hvala
  • 0

#1505 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85945 posts

Posted 24 September 2007 - 07:11 PM

True Match ne maši por.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1506 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 23 October 2007 - 05:57 AM

Rabla bi malo pomoči.
Nabavila puder vendar ga ne morem uporabljati. Kakor hitro se mi uspe napudrat se mi začne nos in koren nosu, men dobrvmi, prav pošastno lupit. Spodaj se namažem z Garnier TF pa sploh ne pomaga. huh.gif
  • 0

[Napoleon]

#1507 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 October 2007 - 06:03 AM

Katerga pa imaš?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1508 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 23 October 2007 - 07:00 AM

QUOTE(tašika @ 23. 10. 2007 - 6:57) View Post

Rabla bi malo pomoči.
Nabavila puder vendar ga ne morem uporabljati. Kakor hitro se mi uspe napudrat se mi začne nos in koren nosu, men dobrvmi, prav pošastno lupit. Spodaj se namažem z Garnier TF pa sploh ne pomaga. huh.gif

Peeling ! wink.gif
  • 0

#1509 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 23 October 2007 - 01:31 PM

Maybelline smooth result, ki je za suho kožo, pa tudi piling si redno delam.
  • 0

[Napoleon]

#1510 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 October 2007 - 01:33 PM

Nenavadno. Kakšno imaš pa sicer kožo? A si ga morda naneseš predebelo? nimam pojma, kaj bi lahko bil razlog...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1511 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 23 October 2007 - 01:59 PM

Kožo imam normalno do suho, predvsem na in okoli nosu. Dvomim da ga dam preveč. Neko normalno količino da se lepo porazdeli po obrazu.
  • 0

[Napoleon]

#1512 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 October 2007 - 04:07 PM

Če imaš možnost, probaj s kakšnim drugim pudrom. Morda je pa kaj narobe s pudrom.
  • 0

#1513 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 23 October 2007 - 04:20 PM

Bom probala pri prijateljici. Hvala

• 0

[Napoleon]

#1514 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 November 2007 - 12:23 PM

Punce kakšni so kej odtenki Revlonovega pudra Softflex? Za mešano/mastno kožo? A je fajn razlika med najsvetlejšim Ivory in pa naslednjim, Buff? Pa še nekaj me zanima, kolko kej matira? Hvalaaa tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1515 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 November 2007 - 12:39 PM

Sarah, matira precej dobro, ampak ne zdrži zdej cel dan-se pa ne svetim po njem. Odtenkov je kar precej. Jst mam tega buff in mi je všeč, ker tale Ivory, najsvetlejši, je res ful ful svetel in si pol res ful bled v faco. Razlika je, ampak meni se zdi, da ne spet tako zelo velika. Najbolš, da greš pogledat, pa oba odtenka mal med sabo primerjaš. Meni je ta puder res fajn.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1516 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 10 November 2007 - 12:39 PM

Sem imela tega s softlexom, pa je bil za mojo mešano kožo čisto presuh. Ful matira, mal je težje razmazljiv - poleg tega se mi zdi še, da naredi tak maskast videz.
  • 0

#1517 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 November 2007 - 12:43 PM

Jst nimam tega filinga maske, mi je super. In tudi razmaže se takoj, brez problemov.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 11 November 2007 - 08:13 PM

Js mam z vsemi pudri podoben problem kot tashika, zaradi cesar ga dam na nos in tam okrog cist malo, pol pa se kromo cez nanesem in zabrisem, da se ne vidijo linije. Sploh pozimi, ko se koza bolj susi, je pa problem bolj viden.

Sicer mam pa eno zahtevno vprasanje in sicer:
iscem en puder (ali kombinacijo pudrov), ki bi bil precej prekriven, ampak bi vseeno deloval naravno, da nardi tako fajn porcelanasto polt (mam precej belo kozo), zakrije nepravilnosti, zgladi kozo, skratka... iscem v bistvu "puder perfect" smile.gif
trenutno mam nivea ideal result, al neki takega, je ful fajn, za vsak dan. Mela sm se max factor colour adapt, ene dva od bourjois, pa enga revlonovega (ne vem zja po novih imenovanjih tocno katerega), sam vsi so bli taki za cez dan, pol ali slabo prekrivni, js pa iscem zdaj neki mocnejsega za zvecer, ali ko se rabim bolj narihtat.
Sem razmislala o maybelline unem kremnem pudru, samo sumim, da mi bo delal luske, ker mam t-predel problematicen (na suh, ne masten nacin smile.gif). Alpa ce binavrh colour adapta dala se kak puder v prahu, s kerimi mam pa spet problem, ker se na obrazu vidi, js pa hocem naraven finish.

Mate kake predloge?
  • 0

#1519 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85945 posts

Posted 11 November 2007 - 09:09 PM

L`oreal True Match je meni fenomenalen. smile.gif Pa Revlon Colorstay, ta mi je preveč prekriven. Oba najsvetlejša odtenka sta res svetla.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1520 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 11 November 2007 - 10:09 PM

Izabela, jaz tudi iščem tak puder - dokaj prekriven, ampak da ne naredi maskastega videza. Sem jih že kar nekaj sprobala, pa še nisem našla pravega. Zdaj za čez dan uporabljam od Maybelline Dream Matte Mousse, ampak se mi ful poznajo luskice okrog nosa, če si ne naredim pilinga in dam spodaj kreme. Pa mogoče je malo premalo prekriven.
True Match je meni obupen za čez dan, ker izgledam kot lutka z njim, pa še grozno se svetim, tudi če se vsakih 10 minut popravim s pudrom v prahu.
Colorstay je edini, ki mi barvno res paše na obraz (najsvetlejši odtenek), je pa zelo prekriven, tako da ga jaz uporabljam samo za zvečer. Nanašanje tega pudra je pa zgodba zase. Moj je grozljivo gost, tako da ga moram res hitro razmazati, ker se začne svaljkati, če ga popravljam, ko je že suh.
Nazadnje sem dobila en tester od Nivee - Beauty Lift in je deloval kar obetavno, samo se bojim, da ne bo dovolj svetlega odtenka zame.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users