Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1501 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 March 2008 - 11:33 AM

QUOTE(BlackPerla @ 26. 3. 2008 - 8:00) View Post

Jaz bi take kr nagnala. Pa ti klošarji in brezdelneži se tk vsi isto obnašajo. Upam, da ne bo zmagu, kr pol se bo pokazala slovenska neumnost. Boli me pa to, da take ljudi folk respektira, ko v lajfu niso neč naredl, le da so se lepo naslanjali in se vsem smilili.

Meni se Marko ne smili, pravim pa, da ima vsak brezdomec svojo zgodbo in ne moremo vseh v isti koš metat, a ne? Ne moremo reči, da so vsi isti, ter da se vsi enako obnašajo. Vsaj jaz tega ne počnem, ker nočem ljudem delat krivico.

Po moje Marko ne bo zmagal, mi je dokaj vseeno kdo potegne ta denar, če povem po pravici; se pa strinjam s Sally glede Tamare. Sačuvaj bože. blink.gif Pa nobena od teh punc brez MU ne izgleda nič posebnega, nasprotno...
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1502 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 26 March 2008 - 11:42 AM

QUOTE(Kinky @ 26. 3. 2008 - 13:33) View Post

Meni se Marko ne smili, pravim pa, da ima vsak brezdomec svojo zgodbo in ne moremo vseh v isti koš metat, a ne? Ne moremo reči, da so vsi isti, ter da se vsi enako obnašajo. Vsaj jaz tega ne počnem, ker nočem ljudem delat krivico.

Končno en glas razuma.

• 0

#1503 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 March 2008 - 11:58 AM

Ja res, vsak ma svojo zgodbo. Pa kok vem, brezdomec ne postaneš kar tko. Večina takega folka je lahko dobra po srcu. Ampka so v lajfu ful napak naredl, da jih je to prineslo do tja kjer so zdaj. Smilijo se mi sam uni, ki so resno zboleli in obubožali. Drugi pa ne.
  • 0

#1504 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 26 March 2008 - 01:27 PM

Meni je Marko v začetku bil taki bogi,ampak sedaj ko je v lepšem delu hiše je pokazal svoj pravi obraz.Vedno mu kaj naročijo za delat,ampak nikoli tega ne nardi.Včeraj ga je Dada prosila,če pomije posodo ker je ona glih kuhala,ampak se je tok upiral,da mu je pol samo rekla,da bo kar sama pomila posodo. Drugi delajo pa vse,on pa samo po stanovanju hodi kot kakšen policaj.
Sandi mi je nekak najboljši,ful pomaga pa vse.
  • 0

#1505 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 26 March 2008 - 02:06 PM

ja zdej ko je marko prišel v ta luksuz je šele pokazal pravi obraz. in mu je tudi priljubljenost mal padla v tem tednu.

tamara je prov neznosna. meni se vsi po vrsti smilijo ker jo morajo prenašati. včeraj zvečer sem gledala BB in na začetku je kazalo kako sta se kregali s tjašo. in tjaša ji je nekaj skušala dopovedati ampak ne..ona je trmarila po svoje. sj tjaša tut ni bila tako nedolžna, samo tamari se pa res ne da nič dopovedati. pa potem še ko se je nekaj z dejanom skregala. zdej ko jo je odjebu je tko lubusumna, da se vidi na daleč pa jamra kako se pogovarja čisto z vsemi samo z njo ne. ma to je že preveč. upam da bo ona odletela ven ker je neznosna.
sam neki trmari in se krega down.gif
  • 0

#1506 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 March 2008 - 09:19 PM

Od kdaj in od kje ima Marko take fensi cunje? hmm.gif
Očitno le nima tako malo denarja....
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1507 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 March 2008 - 09:59 PM

Končno mi je ratalo zadjni 20 min ujet BB.

Ta Tamara je malo dosadna, ne?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1508 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 March 2008 - 08:18 AM

QUOTE(Immortelle @ 26. 3. 2008 - 21:19) View Post

Od kdaj in od kje ima Marko take fensi cunje? hmm.gif
Očitno le nima tako malo denarja....

Zadnjič sem ujela, da 'zasluži' do 600 evrov na mesec s klošarjenjem. Pač info. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1509 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 March 2008 - 09:43 AM

Tamara je res čist dosadna. huh.gif Človk bi jo kar nekam brcnu.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1510 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 March 2008 - 11:23 AM

Ma ena afna je k neve kje bi še kj težila pa kje je je dost. bedna je

Marko se je na začetku naredu bogega zdj se gre pa kralja. wtf?

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1511 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 March 2008 - 11:25 AM

Ja Tamara je res.. mene bi blo sram no. Naj leti ven pa bo mir.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1512 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 March 2008 - 11:29 AM

Meni je pa fajn, da je not. Se je tistih 20 min vsaj kaj dogajalo. evilgrin.gif Razumela nisem itka pol klinca nič, ker vse tak odmeva.
V bistvu me je bol zanimalo luksuzno stanovanje.

Kam gre ves ta pouding? Verjetno v kake šole ali vrtce. Mmm, jaz bi ga tudi... Mmm, ko pridem domov, si ga naredim! woot.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1513 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 March 2008 - 11:30 AM

ja to tut mene zanima, samo ni mi pa jasno, zakaj je ena nekej govorla kako jih bodo pojedli huh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1514 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 27 March 2008 - 12:07 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 3. 2008 - 10:18) View Post

Zadnjič sem ujela, da 'zasluži' do 600 evrov na mesec s klošarjenjem. Pač info. wink.gif

Pardon, s prodajanjem Kraljev ulice.
  • 0

#1515 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 March 2008 - 01:45 PM

Aha, hvala - ne spremljam, pa sem nekje to prebrala, tako da sem čakala, da me kdo popravi če ve kaj več od mene. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 March 2008 - 02:56 PM

Puding so jedli zato, ker so morali pojesti višek pudinga, ko so delali mozaik. Naročiti so morali določeno število pudingov in niti eden ni smel ostati po koncu naloge. BB jim je dovolil, da višek pojejo...ampak npr. stran ne bi smeli vršt. Če bi naročili 100 pudingov preveč, bi jih morali pojest, da bi bila naloga narejena.
Itak so potuhtali, da je boljše malo več naročit, pa pojest, kot pa premalo.

Jaz tudi upam, da ta puding gre nekam. Da se ne vrže stran.
  • 0

#1517 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 27 March 2008 - 03:31 PM

No, če ga bodo stran metali bo kar škandal, tako da upam, da so si kaj izmislili za ta namen...
  • 0

#1518 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 27 March 2008 - 05:00 PM

QUOTE(Katrin @ 27. 3. 2008 - 12:07) View Post

Pardon, s prodajanjem Kraljev ulice.

kaj pa je to oops.gif
  • 0

#1519 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 27 March 2008 - 06:01 PM

Kralji ulice je časopis, ki govori o brezdomcih, notri so razne zgodbe, članki... Prodajajo ga pa brezdomci večinoma v mestu.

Zakaj ima Marko povito roko?
  • 0

#1520 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 March 2008 - 06:44 PM

QUOTE(koki @ 27. 3. 2008 - 18:01) View Post

Kralji ulice je časopis, ki govori o brezdomcih, notri so razne zgodbe, članki... Prodajajo ga pa brezdomci večinoma v mestu.
Objavljene so njihove zgodbe, slike, poezije itd.
Izhaja mesečno, en izvod stane 1€. Prodajalec obdrži polovico + napitnino.

Če bi zaslužil 600€ na mesec pomeni, da jih je dnevno moral prodati 40, v kar pa ne verjamem. Ali naklada glede zaslužka ali služi denar še drugače.
Mah, nima veze..

Puding bi jedla, a sem si nalakirala nohte ermm.gif Majmun.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users