Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1501 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 10 February 2009 - 11:25 PM

Kmalu se bo zamenjala linija oljka. Za telo se je že, zdej pride še nova linija za obraz in lase.
  • 0

#1502 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 11 February 2009 - 08:17 AM

Ja, jaz imam ta losjon za telo.
  • 0

#1503 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 February 2009 - 09:01 PM

Kolko stane mini parfumček pri L'occitanu? 20€ so, ane? Razmišljam če bi si za poletje omislila Citronko, sem si ga že lani ogledovala ozizoma ovohavala. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1504 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 February 2009 - 09:03 PM

17,5€.
  • 0

#1505 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 February 2009 - 09:56 PM

Hvala! tongue.gif Tista Rubban D'Orange, ali kaj je, pa ne obstaja mini, ane?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1506 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 February 2009 - 10:06 PM

Ne. Samo verbena, citronka s citrusi, vrtnica, jantar, iparie in zeleni čaj.
  • 0

#1507 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 February 2009 - 10:14 PM

Aja dva ta rumena sta, Verbena in Citronka s citrusi. Zdaj pa ne vem katerega sem vohala, bo treba v izvidnico, ha ha. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1508 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 February 2009 - 10:19 PM

un k je čist po limoni je citronka s citrusi (rumen), un ta drug (citronka) je pa zelenkast.
  • 0

#1509 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 February 2009 - 10:24 PM

Aha, pol bo pa najbrž ta rumen. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1510 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 16 February 2009 - 07:32 AM

QUOTE(Frida @ 10. 2. 2009 - 23:25) View Post

Kmalu se bo zamenjala linija oljka. Za telo se je že, zdej pride še nova linija za obraz in lase.

Upam, da bo tonik še tako dober.
  • 0

#1511 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 16 February 2009 - 04:58 PM

V Španiji sem vidla ta novo linijo, men smrdi k sam hudič.
  • 0

#1512 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 March 2009 - 11:07 AM

Ob vsakem lansiranju kakšne nove (ali prenovljene) kolekcije sem vedno znova presenečena, kako se količina izdelkov manjša, cene pa ostajajo enake ali pa poskakujejo v višave - primer: oljčni tonik je bil najprej v kvadrasti embalaži, ki je držala 250 ml, pri menjavi embalaže v okroglasto, je izpuhtelo 50 ml, cena je bila ista, zdaj pri novi liniji organska oljka, pa je izpuhtelo še dodatnih 50 ml, za ceno pa predvidevam, da je ista ali vsaj podobna. Me pa iz te linije mika maska za obraz, pena za čiščenje in losjon (mi pa na žalost smrdi). Krema za prhanje mi sicer božansko diši, me pa ni prepirčala, ker je nikakor (razen z enornmno količino) ne pripravim do zadostnega penjenja. Bom raje namesto te kreme kupovala trdo milo za roke umivat, vonj mi je glavni adut. Mleko za telo mi pušča neprijeten film na koži po maziljenju.

Me pa, proti vsem pričakovanjem, minimalno navdušuje lepotilno mleko za telo iz grozdne linije - ima res fino gladko teksturo, dokaj hitro se vpije in koža se po nanosu res lepo svetlika. Mam pa z vonjem 'probleme' - na momente (in sploh iz flaške ali na roki, še nerazmazan) mi ful diši, na koži pa postane nekam zatohel .... ermm.gif:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1513 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 25 March 2009 - 11:25 AM

Sem malo gledala nazaj in vas je lani dosti kupovalo losjone iz kolekcije do Brasil. Jaz bi si nabavla Zaščitno kremo za sončenje SPF30 in me zanima, če je ok tudi za obraz in nasploh, če pušča mastni filing in kako se vpija?
  • 0

#1514 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 25 March 2009 - 11:53 AM

Meni ni bila všeč - gosta, nemazljiva, pa ok, to bi se še dalo preživet, ampak me je kljub redni uporabi opeklo. Mi je veliko bolj všeč recimo Aloe Pura Organic Aloe Vera Sun Lotion spf 25 - meni je bla super tudi za obraz. Za 200 ml sem dala 15.35 €. http://www.natura-tr...6a019e457ff8c99
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1515 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 25 March 2009 - 12:12 PM

Aha, hvala. smile.gif Imaš še to Aloe Vera? Bi se ti dalo dat ocenit sestavine? smile.gif
  • 0

#1516 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 25 March 2009 - 01:05 PM

QUOTE(Špela @ 25. 3. 2009 - 11:07) View Post

Ob vsakem lansiranju kakšne nove (ali prenovljene) kolekcije sem vedno znova presenečena, kako se količina izdelkov manjša, cene pa ostajajo enake ali pa poskakujejo v višave - primer: oljčni tonik je bil najprej v kvadrasti embalaži, ki je držala 250 ml, pri menjavi embalaže v okroglasto, je izpuhtelo 50 ml, cena je bila ista, zdaj pri novi liniji organska oljka, pa je izpuhtelo še dodatnih 50 ml, za ceno pa predvidevam, da je ista ali vsaj podobna.
:

Podpis!! Jebela cesta pa ravno se odpravljam tale oljcni tonik kupit upam, da je vsaj vsebina ostala enako dobra. :| Sem ga hotela kupiti v trgovini v pri Robovem vodnjaku kaksen mesec nazaj pa pridem vsa vesela tja in vidim, da prenavljajo do 19.3. grrrr... Hm v Nami bi ga tudi znali imeti, sedaj sem se spomnila. Sicer pa je 19.3. ze za nami.

QUOTE(Baby @ 25. 3. 2009 - 12:12) View Post

Aha, hvala. smile.gif Imaš še to Aloe Vera? Bi se ti dalo dat ocenit sestavine? smile.gif

Zanimiva rec. Tudi mene zanima ocena sestavin. smile.gif Lani sem z menjavo kreme za soncenje (z Nivea sem sla na Sun Dance) dosegla, da nimam vec alergije na sonce (kako preprosto je to), poleg tega pa sem se po soncenju vedno namazala z gelom iz aloje. Pa se za umivanje kar vsega telesa uporabljam DM intimno milo Jessa, tudi z alojo. In vse skupaj zelo dobro dene moji suhi kozi na telesu. Vcasih nisem kaj dosti dala na alojo, najbrz zato, ker se je povsod preagresivno reklamirala (pri meni to vzbudi ravno kontra ucinek, iz principa ne kupim), ampak ugotavljam, da sem ji delala krivico.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1517 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 March 2009 - 05:04 PM

Jaz sem probala peno iz nove oljčne kolekcije. Lušna, samo pena k vse druge. biggrin.gif Pa ful je je mal. rolleyes.gif
  • 0

#1518 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 March 2009 - 01:20 PM

Jaz bi imela novi oljkin balzam za lase, če ne bi že imela preveč zaloge. Je čisto brez silikonov in sestavinsko precej kvaliteten, me je kar presenetilo.

Drugače pa tudi mene razpizdi zmanjševanje količin. Imam doma oba njihova šampona proti prhljaju (star in nov), pa je starega 300ml, novega pa 250ml.

Tega, da sem za oba plačala 15€, verjetno sploh ni treba omenjat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1519 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 26 March 2009 - 03:14 PM

QUOTE(Špela @ 25. 3. 2009 - 11:07) View Post

[ ob lansiranju kakšne nove (ali prenovljene) kolekcije sem vedno znova presenečena, kako se količina izdelkov manjša, cene pa ostajajo enake ali pa poskakujejo v višave

Jasno, Špela: to so skrite podražitve. Poleg tega se manjša tudi količina izvirnega reagenta ali osnovne substance. Primer je lahko oljkin šampon za lase, ki se ga spomnim še zelo zelo gostega, pa krema z frisek s karitejevim maslom. dry.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1520 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 March 2009 - 05:09 PM

Navdušena sem nad trdim milom Zlata Oljčna Vejica! smile.gif Full mi je všeč vonj, svež, malo na kiselkasto potegne in vsestranska uporabnost, tudi kot podlaga za britje, če se naredi malo gostejša, bolj kremasta pena. Po britju je koža gladka in mehka, z minimalnim zategovanjem, kar rešim z nanosom še enega super produkta - Olja za britje Divji Brin! smile.gif Kupila sem ga bratu za RD, pa ga je menda enkrat samkrat uporabil, zato sem se po sili razmer lotila uporabe kar jaz. oops.gif tongue.gif Danes sem ga uporabila kot nego po britju bikinija in pazduh in je odličen, porabila sem menda vsega skupaj 2 kapljici. Zame tudi ta izdelek odlikuje prekrasen vonj.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users