Včeraj smo se v naši kurbeti peljali iz Ikeje tako naloženi, da je iz zadnjega sedeža kjer je sedela moja sestra gledala samo glava, jaz pa sem imela spredaj noge na armaturki

.
Še večja norost je pa ta, da ko smo bili na poti do Avstrije, tak enih 15min do "meje", jaz še enkrat preverjam če imamo vse. In ugotovimo, da je fant pozabil vozniško in prometno. In zakaj?Ker sem mu jaz rekla, naj si za vsak slučaj vzame še osebni dokument (pasuš) in je zato vozniško pozabil

Potem smo šli seveda nazaj in jovonanovo.
Tretja norost: nakupujemo v Ikeji in se jaz odločim, da enega kompleta posode nebom vzela, ker nisem bila prepričana v kvaliteto. Bili smo pa na oddelku s kopalnicami. In kar naenkrat moj fant izgine in jaz bentim mojim sestri, ja kje pa je, spet se je nekje zgubil, jaz ga ne bom čakala, komaj še stojim...in podobne kletvice

Nakar se čez 5min prikaže fant, in jaz ga že hočem napast, kje se je potikal...pa ugotovimo, da je revež odnesel celi komplet posode(v eni taki ogromni škatli) na začetek trgovine. Jaz sem se skoraj polulala.