Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1501 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 August 2006 - 10:59 AM

Ja, sploh v vzhodnih kulturah je na splošno znano, da naj bi bili piercingi v popku nevarni oz. škodljivi.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1502 devilka

devilka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 133 posts
  • Interests:moj fant:) bordanje, žuranje, shopping&kozmetka

Posted 30 August 2006 - 12:47 PM

sanies, dala mi ga je z iglo valda...pa ženska, anja ful profesionalno dela s tem...mi je pokazala, predn je lukno nardila, de je igla zaprta, se prav zlo steriln...pred mano si je dala rokavice gor, tud čist nove.... smile.gif smile.gif
aja, pa dala sm si u hrustanc...
  • 0

#1503 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 30 August 2006 - 01:24 PM

QUOTE(nihrida)
Pa kje ste dobile te pištolce? Pravi piercing mojster ti ne bo šel delat piercinga s pištolco. Še tistega navadnega v uho ne.

No, saj jazst sm istega mnenja, ampak zanc me je ena zbegala, ko je rekla de ga je v nos fasala s pistolco...kaj v exitu po tvojem niso piercing mojstri?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1504 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 30 August 2006 - 01:25 PM

QUOTE(devilka)
sanies, dala mi ga je z iglo valda...pa ženska, anja ful profesionalno dela s tem...mi je pokazala, predn je lukno nardila, de je igla zaprta, se prav zlo steriln...pred mano si je dala rokavice gor, tud čist nove.... smile.gif  :)  
aja, pa dala sm si u hrustanc...

Ja hudo, ne...jazst sm ga ze sicer mela v hrustancu pa sm ga dala ven. Neki me zanima, pa ne za usesni ampak pirs na bradi...a dobis za tam kaj da ti omrtvici?mislim tak, da ne cutis?v eitu alpa cultu?
  • 0

#1505 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 August 2006 - 01:57 PM

Pištolce ne moreš očistiti tako kot igle, ker le ta ni za enkratno uporabo. Po mojem laičnem mnenju ne bi smeli delati s pištolco, to se mi zdi neodgovorno od njih.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1506 devilka

devilka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 133 posts
  • Interests:moj fant:) bordanje, žuranje, shopping&kozmetka

Posted 30 August 2006 - 02:37 PM

QUOTE(Sanies)
Ja hudo, ne...jazst sm ga ze sicer mela v hrustancu pa sm ga dala ven. Neki me zanima, pa ne za usesni ampak pirs na bradi...a dobis za tam kaj da ti omrtvici?mislim tak, da ne cutis?v eitu alpa cultu?

hmmm ne vem če ti kej omrtvič....moj frend ga ma u bradi pa bom mal uprašala, sam on si ga je dal že fulll časa nazaj delat....
drgač pa v exitu so valda profiji, glih tko k u cultu, john pa tud pierce dela....to so sami stručkoti, od teh se mi zdi de je john še najbol, sploh za tetovaže....in če so že stručkoti normalno delajo z iglo...k s pištolco večinoma sam še zlatarji tm u ušesne mečice, k drugje se mi zdi de je povsod nekak rizično za s pištolco to narest....
  • 0

#1507 pur

pur

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 31 August 2006 - 07:52 AM

Ja, meni je naredil v exitu s pištolco rolleyes.gif ,....igle tudi omenili niso, zdelo se jim je čisto normalno, da se v nos naredi s pištolco, tudi še potem, ko sem jaz omenila iglo ermm.gif ,.................to mi je pa zdej res čudno??
  • 0

#1508 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 August 2006 - 09:39 AM

Pur, upam, da nisi imela problemov zaradi tega (zdravstvenih). Sicer bo vsak k pierca s pištolco govoru kak je to edini način in najboljše.

Vsako piercanje poteka z iglo. Nekako takole pa izgleda izdelovanje nosnega okrasja.

• 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1509 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 31 August 2006 - 11:42 AM

ok vredno ogleda:

http://www.youtube.c...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=I_eMSJ8dkkU
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1510 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 August 2006 - 11:48 AM

Malo pogledala prvega in vse kar lahko rečem je, da ne prenašam ljudi, ki si piercinge dajejo samo zaradi trenda, doživijo pa živčni zlom vsakič ko vidijo iglo in piercing studijo. In takim se potem jasno največkrat kaj zelo zagnoji, oz. fašejo infekcije, ker nimajo niti pojma o negi teh stvari. Mislim, ful patetično res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1511 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 August 2006 - 01:22 PM

Tud jst nisem imela živcev gledat telih ubogih najstnic. "Če majo prijatlce, hočem jst tud met, ker bom pol tko kuuuuuuuul!" rolleyes.gif
Tko zgrešeno je to. Ne rečem, da morajo bit vsi taki ''friki'' k jst, ker res uživam v piercanju, ampak da so pa tko panični... Pa še vse uhane imajo na faci, da se ja vidi. Bogi folk!
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1512 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 August 2006 - 02:02 PM

No ja, ne morem ravno pljuvat v lastno skledo; tudi jaz sem si ga dala pri 14ih letih, pri kozmetičarki ( rolleyes.gif ), ki blage ni imela. Sem se pa potem sama pozanimala kako in kaj okoli nege in nikdar nisem imela nekih komplikacij, razen z uhani v ušesih (tu pa ne morem nič, ker najprj itak nisem mogla vedet kako bo uho reagiralo, ko sem videla da ni kul sem jih pa vse vzela ven).
Pa takrat je bil sicer bolj trend piecingov v nosu (zato sem bila sama jako proti in sem ga dala v ustnico), zdaj je moderno itak vse, važno da ga imaš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1513 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 31 August 2006 - 02:08 PM

Sj jst sem bla tud panična preden mi je dala uhanček u popek. Ne tko da bi kaj govorila, da pač ga usi majo pa ga hočem tud jst met, ampak so se mi roke ful potile.
Pa recimo v zadnejm času sem ful spremenila odnos glede piercingov, zdaj si ga sploh ne bi dala na obraz, ampak še kakšnega na ušes, pa mogoče če bom kdaj zbrala dosti poguma v bradavico. sem na morju vidla eno punco k je mela in mi je dost lepo zgledalo.. Ampak pri meni je vse na mogoče biggrin.gif biggrin.gif , ker res ne uživam v pirsanju in prebadanju. Mi je pa ful hud filing potem k je že vse narejeno in ugotoviš da si si nekaj pal narediti.
Ampak ta ušesa so pa draga. V cultu staneta 2 luknici na hrustancu brez palčke 12k. ermm.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1514 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 August 2006 - 03:45 PM

Crna, sicer ne vem koliko si stara, ampak to je potrebno upoštevat, da se je piercanje precej razširilo, lažje je prit do informacij...česar včasih ni bilo toliko.

Anya, gre le za posege v telo in jaz gledam na to, kot na neke vrste ''operacijo''. Le ne more bit zastonj, ker imajo pol na grbi tvoje zdravje in svoj ugled.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1515 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 31 August 2006 - 10:54 PM

Men so v Exitu vse lepo po pravilih nardil. Pa tut sam mi je povedal kaj moram nardit, preden zamenjam uhanček s kakšnim drugim.

Bolel me ni pa čiiist nič. Se mi pa na žalost še vedno celi (po 6 mesecih). Eni kolegici se je celilo 1 leto. Potem je blo pa OK.
  • 0

#1516 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 September 2006 - 09:01 AM

Ja, jazst sm bla lih uceri v exitu in si je ena hotla pirsat nos in ji je reku ce hoce s pistolco al z iglo. Očitno od dneva odvisno al upraša al ne...Sicer pa zej tam dobiš tak listek z navodili, kar fajn zadeva. Bom enkrat prepisala, ko bom mela čas, ker bi rabili lektorja. Jao. rolleyes.gif
  • 0

#1517 pur

pur

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 01 September 2006 - 10:18 AM

Nihrida, kakšne zdravstvene probleme bi pa lahko imela rolleyes.gif
Zakaj je pa sploh igla toliko boljša? A pri igli, pa ne more biti "teh problemov"?
  • 0

#1518 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 01 September 2006 - 01:42 PM

Igla je boljša, ker tkivo manj poškuduje in se zato hitreje celi. Enkrat sem brala o tem, ko so primerjali poškodbo na paradižniku:D , enkrat narejeno z iglo in enkrat s pištolico. In potem je bil povzetek da je bilo tkivo pri luknjici narejeni s iglo dosti manj poškodovano.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1519 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 September 2006 - 01:54 PM

QUOTE(pur)
Nihrida, kakšne zdravstvene probleme bi pa lahko imela rolleyes.gif  
Zakaj je pa sploh igla toliko boljša? A pri igli, pa ne more biti \"teh problemov\"?

A si nisi ti že dala delat piercinga? Potem bi pričakovala, da te podatke že imaš. Pištolco uporabi pri vseh, iglo pa za vsakega zamenja.

Vsako tele ve, da pri vseh poškodbah (tudi pri najmanjših) lahko pride do okužb, tudi če je narejena z iglo. Zato je potrebno riziko čim bolj zmanjšat. Meni osebno je vseeno s čim te preluknjajo, magari z zarjavelim elektičnim kablom - vem samo, da jaz tega ne bi pustila na svoji koži. biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

• Guests

Posted 07 September 2006 - 06:57 PM

Men se pa je okol pirsa spet naredo neki krogec ermm.gif
Bom slika pa prilepla slikico, ker mi je fuul grozno.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users