Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1501 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27437 posts

Posted 22 February 2017 - 08:19 PM

Pa prevleko za steklo mam ze 2leti in ni nic popraskana.
  • 0

#1502 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 February 2017 - 09:33 AM

Ok..

Ma jaz ga ogromno vlačim po rokah in žepu in etui full ni praktičen, čeprav mi je najbolj estetska rešitev. Pa sama si lahko zašijem takega, kot mi je všeč. :)

Včeraj sem si 'spimpala' svoj plastik fantastik silikonski ovitek in dala pod ta prozorni del kos papirja, obrezanega na zadnjo stranico, z enim ala marimekko vzorcem. Spring is in the air! Pa jaz imam tudi rada malo spremembe vsake toliko, razen, če sem res zadovoljna s kako zadevo, potem ne menjam, kot pri zadnjem telefonu, ko je imel v svoji celotni življenjski dobi 3 let natanko 2 različna ovitka.

Mogoče bi imela kaj takega, lepega grafičnega...

Res bom morala kupiti foljo za steklo, ovitek pa potem še en tak, silikonski, še malo debelejši, da bo orng bumper, če mi pade na tla. Sicer mi še ni, ampak pri starem... mi je tolikokrat zletel po tleh, da še čudno, da se drži, kot se. 

Bom pogledala še kaj po teh specializiranih trgovinah. 

Hvala!

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1503 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 04 April 2017 - 07:09 PM

Moj iphone je v zadnjih izdihljajih in gledam za nov telefon in sicer Huawei pa nimam pojma, kateri model bi.

Ima katera izkušnje s to firmo?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1504 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 April 2017 - 08:00 PM

Huawei so dobri, sploh po specifikacijah in tudi v praksi.

Nov Mate 9 je baje super.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1505 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 April 2017 - 08:12 PM

Jaz sem pa slišala, da imajo obupno kamero.

Sama ga ne bi imela.

• 0
Viens, reste ici!

#1506 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 April 2017 - 08:20 PM

Fantov Huawei v vsem prekaša mojega iPhona. Pač jaz govorim za tehnične specifikacije in ne za "uporabniško izkušnjo", performance, znamko, itd. Ker pomoje to Matildo zanima, glede na to, da ima trenutno iPhona :)

Kamera je boljša od moje, slike so vidno lepše, barve in pa sploh detajli oz slike od blizu, resolucija je tudi precej boljša, baterija je močnejša in tudi v praksi zdrži občutno več, fingerprint ful boljše prime - vedno iz prve in brez problema recimo, meni na mojem ne, sploh če imam malo potne roke ali ne "totalno čistih" etc.

To je to na kratko, če gledamo telefon kot celoto pač iPhone je iPhone in mi je osebno še vedno ljubši od njegovega. V realnosti (na papirju in v real life) pa je njegov boljši.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1507 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 04 April 2017 - 08:36 PM

Hvala. Katerega Huawei pa ima tvoj fant? Jaz imam trenutno še iphone 4S, sem ga dobila za darilo, mi je bil okej, ampak zadnje leto mi skos nagaja, je že star.

Drugače nisem fan in sama si nikoli ne bi kupila tako dragih telefonov, kot so iPhoni.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1508 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 April 2017 - 08:54 PM

Ana, odkod ta informacija? Jaz imam P9 in ima eno od najboljših kamer na tržišču. Huawei zaenkrat še drži ugodno ceno za vse, kar ponuja (v primerjavi s konkurenco, karakteristike top, cena občutno nižja), jaz sem s svojim telefonom več kot zadovoljna, pa še vedno nisem uspela vsega naštudirati.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1509 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 April 2017 - 09:01 PM

Prijateljica, ki je ukvarja s fotografijo ga je sponzorsko dobila v test (drugače ima iphone 7) in ga je po enem dnevu vrnila, ker je imel tako slabo kamero.

Jaz ga še nisem preizkusila, pa me tudi ne mika ravno. :D

• 0
Viens, reste ici!

#1510 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 April 2017 - 09:20 PM

^ Jaz tega ne verjamem, sori :D Sponzorsko ga je dobila in ga je po enem dnevu uzaljeno vrnila, ker je imel slabo kamero. Malo mi je smesno no :butl:

Coco, drugace pa sploh niso poceni, ne vem. Fant ta njegovega enako placuje (isto visoke obroke) kot jaz za mojega iPhone 6s. :D

Matilda, ne vem :D Ti povem jutri.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1511 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 April 2017 - 09:24 PM

Ni ga užaljeno vrnila, to si ti dodala. ;) Ni sprejela sodelovanja z njimi, ker se ji je telefon zdel nekvaliteten. Poslovna odločitev.

• 0
Viens, reste ici!

#1512 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 April 2017 - 09:35 PM

Joj, ne vem no, oprosti, ampak meni je tudi za lase prevleceno.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1513 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 April 2017 - 09:37 PM

Matilda je vprašala po izkušnjah, jaz sem ji povedala izkušnjo. 

Ker se mi ne da prerekat o tehnologiji se bom umaknila iz debate na tej točki, vam pa svetujem, da malce pokukate na kak tehnološki blog in preberete primerjavo ali dve. ;)

• 0
Viens, reste ici!

#1514 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 04 April 2017 - 09:45 PM

Nisi napisala, kateri model je dobila prijateljica, a P9? Slaba kamera je v primerjavi s kamero od iPhone 7?

Gledam malo in bi vzela itak na obroke, pa ne najdražji model, ampak nekaj srednjega.

Zanimiva sta mi P9 in Nova.

• 0

Bill Bullard

#1515 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 05 April 2017 - 06:26 AM

Jaz imam 8 in je kamera vrhunska. P9 je pa se boljsa, ker ima Leica lece notri. Nizje pa ne bi sla (Nova in Mate 9 sta se top). 7 recimo ima slabse ocene.
Baterija mi na wifiju zdrzi 2 dni, na 4G pa manj kot en dan.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1516 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 05 April 2017 - 07:13 AM

Kakšne so pa cene teh telefonov?

Včeri sm lih vidla od kolegice novga Huawei službenega  in se mi je zdel ful lep :P

• 0

#1517 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 April 2017 - 09:49 AM

Nov Huawei ima ob vezavi za dve leti obrok za 3€ cenejši kot IiPhone 7 (24 x 20,5€). :) To je recimo za SiMobil.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1518 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19327 posts

Posted 05 April 2017 - 10:32 AM

Fant ima tudi P8 in je super, kamera je res ful dobra pa še garancijo ima 3 leta (pri Telemachu).

• 0

#1519 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 05 April 2017 - 12:47 PM

Zdaj sem bila na Telemachu in mi je uslužbenka ful pohvalila Honor 8.

Se ga dobi v ful lepi metalic modri. Hjoj, težko se je odločit :D

Huawei-honor-8-6-840x560.jpg

• 0

Bill Bullard

#1520 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 05 April 2017 - 12:53 PM

Tocno tega imam jaz in je lep, da se oko orosi. Samo kaj, ko je steklen in mora biti v kondomcku. Potem se pa vec ne vidi lepo kako se svetloba preliva. Pa se drsi. Sem pa z njim max zadovoljna.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users