Sem vidla to danes ja...
Ne, ne bo ok .
Posted 22 March 2014 - 11:28 PM
Sem vidla to danes ja...
Ne, ne bo ok .
Posted 23 March 2014 - 01:26 AM
Posted 23 March 2014 - 09:28 AM
Ja, vem, sem zanalašč.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 March 2014 - 10:35 PM
In še par utrninkov iz snemanja razglednice za ESC:
Posted 25 March 2014 - 10:53 PM
OMG, čitalnica NUK.
Posted 29 November 2014 - 03:49 PM
Public broadcaster RTVSLO has announced the rules of the Slovenian national final, which will be a dual approach: Songs can be entered in an open selection until 21 December, and at the same time, entries will be commissioned from well-known authors. In the end, up to 12 acts will fight for the ticket to Vienna in a live TV show.
http://www.eurovisio...ct_vienna_entry
Posted 26 January 2015 - 03:40 PM
Tim Kores - Kori . Kwa A si je treba te debilne vzdevke dajat.
Full malo pa še to jih pol ne poznam.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 January 2015 - 10:24 PM
Meni je pa boljše, da se izbira med manj izvajalci, boljše tudi manj bednih komadov kot veliko
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 February 2015 - 10:49 PM
Posted 24 February 2015 - 06:17 PM
Če koga zanima, trenutno na Valu 202 predstavljajo vse pesmi, ki bodo nastopile v soboto: http://4d.rtvslo.si/...v/ema/174321302
Alyina se je že odvrtela in mi je ful bedna, čeprav priznam, da se mi je refren prav zoprno usedel v uho.
2. pesem (Tim Kores Kori) pa je taka nevpadljiva. Definitivno boljša kot Alyina, ampak me ne prepriča.
3. pesem (Jana Šušteršič) se mi zdi, da je kopija že večkrat slišanih pesmi. Nezapomnljiva. Ima pa ta Jana dober glas, kolikor lahko moje glasbeno neizobraženo uho oceni.
4. pesem (I.C.E.) - pozabljivo.
5. pesem (Clemens) - lalalalalalalalauuuuuuuuuulalalaluuu, ok, ampak me ne prepriča.
6. pesem (Maaraya) - do sedaj najbolj všečno. Ampak se sprašujem kako bo zvenela v živo.
Edited by Kalypso, 24 February 2015 - 06:32 PM.
Posted 24 February 2015 - 06:31 PM
Jana je odlična pevka, ima precejšnjo kilometrino za sabo, v Srbiji je bila ful znana, ker je pela v NB. Moram priznat, da se mi je zdelo malo čudno, ko se je nekdo s tako kariero in izkušnjami prijavil na talent šov, ampak ne poznam ozadja zgodbe, tako da je res brezveze, da zdaj tu pametujem.
Posted 24 February 2015 - 06:33 PM
Aaaaa, a ta Jana je zmagala na slovenskih Talentih? Potem je tako že odločeno - Jana gre na Eurosong.
OMG, ta 7. pesem (Rudi Bučar) pa je očitno letošnji cirkus.
8. Pesem (Martina Majerle) - hmm, nisem impresionirana.
edit: še link na katerem lahko poslušate pesmi: http://www.esc-plus....mpeting-at-ema/
Posted 24 February 2015 - 07:30 PM
Vse je tako bledo in bedno, da se čudim, da se ljudi ni sram podpisat pod to.
Posted 24 February 2015 - 08:06 PM
A Maraaya je žena od Raaya? Se mi zdi, da bi mogel bit tudi on zraven pri taki stvari. Pesem mi je drugače ok, ampak si je ne bi še enkrat zavrtela.
Rudi Bučar
Posted 24 February 2015 - 08:20 PM
Ma ziher bosta Maraaya zmagala, Raay ma itak celo slo sceno prek...
Posted 24 February 2015 - 10:56 PM
Vse je tako bledo in bedno, da se čudim, da se ljudi ni sram podpisat pod to.
Res je. Vsako leto sem polna upanja in vsako leto tudi izjemno razočarana nad tem, kako da v celi Sloveniji ne moremo enega
spodobnega komada za Evrovizijo narest.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 February 2015 - 12:13 PM
Men pa je bla lanska pesem ful všeč.
Posted 25 February 2015 - 12:16 PM
Meni je bila tudi vsec, se mi je prav za malo zdelo, da smo bili na koncu predzadnji, sploh ker je bilo nekaj res obupnih pesmi na repertoarju.
Posted 25 February 2015 - 01:04 PM
Meni se pa zdi, da se je v zadnjih letih nivo EME precej izboljšal napram letom, ko so v izboru katastrofalnih komadov zmagovali Mr. Nobody, Narodnozabavni rock ipd.
Meni sta bili lanski pesmi, ki sta se uvrstili v finale EME obe všeč - tako Round & Round kot Let me be myself. Mogoče slednja za odtenek bolj kot zmagovalna. Pa tudi predzadnjega mesta v finalu ne vidim kot neuspeh. Seveda bi glede na to kakšne so bile ostale pesmi lahko dosegli boljši rezultat, ampak če gledaš kolikokrat poprej je Slovenija zasedala zadnja mesta v polfinalnih izborih, je že Tinkarina uvrstitev v finale manjši uspeh.
Letos mi je po prvem poslušanju izstopala samo Maraayina pesem, ki mi je po večkratnem poslušanju celo postala všeč. Me pa zanima ali bo tudi v živo zvenela enako kot na posnetku.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users