LUSH
Posted 22 May 2008 - 05:02 PM
Torba mi je pa ful fajn

Posted 22 May 2008 - 06:43 PM

Posted 22 May 2008 - 07:25 PM

Posted 22 May 2008 - 07:28 PM
Klavdija, si že sprobala Silvija šampon?
Nisem še, samo še ta mi je ostal. Sem pa že probala Daddy O, Rehab in Veganese od zadnjega nakupa, pa seve žele za tuširanje

Mi pa tale Silvia stout v real ful zanimivo diši...v trgovini pa mi ni. Kot temno pivo z zeliči, tak "divji, pijanski" vonj je

Posted 22 May 2008 - 07:46 PM
Totalno me je narajcala z Goth Juice in King of the Mods.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 May 2008 - 08:38 PM
Tu ga pa moram spluvati, TOB nikakor ni za umivanje obraza, če imate občutljivo, k suhosti nagnjeno kožo. Jaz imam mastno kožo, pa na določenih mestih izsušeno povrhnjico in se mi nikakor ne obnese, četudi ga ful razredčim z vodo, mi koža po njem grozno zateguje, pa cela se strašljivo lušči!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 May 2008 - 03:57 PM
What's this?

Retro Lush ali kaj novega?
Pa neki novi kao utrjevalci za lase, ki imajo tudi negovalno funkcijo ščitenja konic pa to. Ma, ne rabim, ker mam kratke! (Pa preveč trošim že itak!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 23 May 2008 - 10:32 PM

Posted 25 May 2008 - 07:14 PM
Posted 25 May 2008 - 07:18 PM
Posted 25 May 2008 - 07:20 PM
Kakšna se ti je pa zdela Ayesha?
ena izmed boljših, tudi za nanos, ker pride taka gladka, nima grudic. pusti super kožo, gladko in mehko, napeto. pa spuca.
Posted 25 May 2008 - 07:45 PM
Bi lahko prosim še povedala katere vse Lusheve sveže maske si imela in kakšen je bil učinek?

Posted 25 May 2008 - 07:51 PM
Brazened Honey: isto me je motila nagrudenost, zna bit rahlo neprijetno pri odstranjevanju/spiranju, po spiranju pa je bila koža osvežena, anhranjena in mehka.
Ayesha: najboljša, opisano zgoraj.

Love Lettuce/Magnaminty: super čistilna maska, malo pika pri sušenju, ker ima noter mentol, učinek je pa krasen - spucana koža in mehka na otip, osvežena.
Catastrophe Cosmetic/Sacred Truth: sta mi obe full všeč, vlažilni, lahko se spirata, naredita mehko, gladko in napeto kožo, navlažita.
Ker nimam zahtevne kože, ki bi rabila ne vem kakšno posebno nego, mi je važno, da mi navlaži pa poneguje kožo, da mi po uporabi maske ni treba več nič dati gor - da si čimmanj packam po koži.

Posted 26 May 2008 - 08:09 AM

Posted 26 May 2008 - 09:05 AM
Tu ga pa moram spluvati, TOB nikakor ni za umivanje obraza, če imate občutljivo, k suhosti nagnjeno kožo. Jaz imam mastno kožo, pa na določenih mestih izsušeno povrhnjico in se mi nikakor ne obnese, četudi ga ful razredčim z vodo, mi koža po njem grozno zateguje, pa cela se strašljivo lušči!

Maja, pod "črne lončke" se prištevajo vsi.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 May 2008 - 10:25 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 May 2008 - 10:43 AM
Krasno se speni. Sem bla kar prijetno presenečena, kako zelo!
Kožo občutim kot globinsko očiščeno. Kako se bo obneslo na daljši rok, sedaj še ne morem povedat.
Oči me niso pekle nič, a to zato, ker si tam okoli nisem dolgo drgnila. Nisem bla nič namazana.
Tisti mini kos mi bo kar dolgo držal, tako da me veličina tvojega kar malo plaši

Če mi bo všeč, ti obm malo pomahala, ako boš to želela

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 May 2008 - 10:48 AM
mi je zaenkrat v redu(superlative mu spišem po nekajkratni uporabi, če jih bo dosegel), diši lepo(pa hvala bogu ne preveč ker mi zelo hitro slabo rata če neki skoz voham), nanaša se lepo, las mi ne obteži. V glavnem, dober nakup. Hvala, Adriane.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users