Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#1501 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 21 August 2006 - 05:30 PM

Pomoje bi se lahko, ampak to je spet neka krema ki je komodogena in se ti potem "vsede v tista mesta" kjer si si prej stiskala mazolje in lahko povzroči nove.
Pomoje je najbolje da vprašaša sonchiko za nasvet, ker vem da navaden bepanthen je komodogen za tega pa ne vem.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1502 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 August 2006 - 06:45 PM

QUOTE(*tinchy_ka*)
hvala crna wink.gif grem dons u city park pa bom šla v eno štecuno k maj not te stvari za šivat itd. upam da se dubi biggrin.gif

mal OT:si našla une pramenčke za v laske?

Nisem še šla pogledat, nekaj je prišlo vmes, pa grem jutri.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1503 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2006 - 08:45 PM

.
Kje v Lj bi se dalo kupit čisto obične in poceni (in ne vijugaste) visoke sveče? Po možnosti bele ali pa še boljše - črne?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1504 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 21 August 2006 - 08:56 PM

Navadne bele sveče v skoraj vsaki trgovini, samo da je malo večja, supermarket ali hipermarket.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1505 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2006 - 08:58 PM

.
A res? Jebemomast, da še nikoli nisem kaj vidla. biggrin.gif Sicer približno vem, za kakšne se gre..... samo jaz bi rabla za kanček debelejše..... k mam glih svečnik z neko čudno odprtino.
Kaj pa črne? biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1506 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 August 2006 - 09:01 PM

[quote=Jenna].
A res? Jebemomast, da še nikoli nisem kaj vidla. biggrin.gif Sicer približno vem, za kakšne se gre..... samo jaz bi rabla za kanček debelejše..... k mam glih svečnik z neko čudno odprtino.
Kaj pa črne? biggrin.gif

.

Pardon, nisem si mogla pomagat biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1507 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 August 2006 - 09:27 PM

Za črne sveče poglej v kaki trgovini z darili, morda na Čopovi, malo pred tistim bankomatom, ko je ena trgovina s takimi ezoteričnimi rečmi. Prej je bila neka taka kjer si imel ful izbire na bus postaji nasproti Name, pa je ni več.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1508 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2006 - 07:00 AM

Kaj pa Rutar al pa Obi jenna ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1509 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 August 2006 - 08:41 AM

bejbike,jz spet grem-pogrešala bom spet forum,no...pridm nasledno nedelo.
papa
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1510 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 22 August 2006 - 08:44 AM

Rea uživaj(kam pa greš???)
  • 0

#1511 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 August 2006 - 08:49 AM

lošinj
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1512 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 22 August 2006 - 08:51 AM

uuuu fajn, lepo se imej, pa skopaj se še za mene wink.gif uživaj maksimalno smile.gif
  • 0

#1513 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 August 2006 - 10:18 AM

Jenna, če iščeš takšne sveče, jih dobiš v Mercatorju v Dravljah... Drugače pa bi se jih našlo tudi v supermarketu.... Mislim, da so tudi črne....

IPB Image

Njihov premer= 2 cm
Če pa imaš še "večjo odprtino" pa svečo na koncu oblepi s kakšnim kartonom, alufolijo, da bo bila stabilna v svečniku ;)
  • 0

#1514 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 22 August 2006 - 10:22 AM

Ali pa preprosto nakapljaj malo voska v odprtino in pritrdi svečo z njim.
  • 0

#1515 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2006 - 03:13 PM

.
Hvala bejbe, mam že zapisane možne lokacije oz. nahajališča! biggrin.gif

Kalypso, ja, tudi to je možnost, čeprav bi jaz rajši mela malo debelejšo..... so mi lepše.

Coco*, packa. IPB Image

.
  • 0

• Guests

Posted 23 August 2006 - 09:49 PM

Em, saj me je prav sram tole vprašat, ampak res pojma nimam. Stvar je taka: zanima me, koliko stane šteka marlboro light (z rjavimi, če ne pa z belimi filtri) pri nas? Pa če kdo ve, kje imajo najcenejše? oops.gif oops.gif

Ni zame, ker ne kadim (kar je verjetno očitno tudi iz mojega neumnega vprašanja biggrin.gif ), gre pa zato, da so me kolegi iz tujine prosili, naj se pozanimam, koliko pri nas stane ta špas. Saj drugače bom šla v trgovino vprašat, samo če slučajno kdo ve tkole iz glave, naj mi sporoči. Hvala! 8)
  • 0

#1517 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 24 August 2006 - 12:17 AM

Glede na to, da Marlboro stane 570 sit, pol šteka stane 5700. Sicer ne vem kaj si misla to z barvami filtrov, ampak ok... Pa cigareti itak povsod stanejo enako, tako da ne vem, kje boš našla 'najcenejše'. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 24 August 2006 - 12:21 AM

Hvala za odgovor!
Em, glede filtrov so mi rekli, da obstajajo beli in rjavi (možno, da imamo pri nas samo bele, ker so - baje - rjavi full redki).
Pa še glede cen - jaz res POJMA NIMAM o čikih, sem pač mislila, da se kje dobi cenejše (tako kot recimo pri kozmetiki- nekje ena žajfa stane več, nekje manj biggrin.gif ). Ah ja, to je pa tko, če ne kadiš in si popoln nevednež. oops.gif biggrin.gif
  • 0

#1519 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 August 2006 - 12:37 AM

Ko smo že pri čikih - Kolegici sem (sicer za "ena dan", ampak ja no, to se je razvleklo kar na celo zimo rolleyes.gif ) posodla bundo. Problem je v tem, da pri njej doma vsi kadijo in ta bunda se je zagotovo navzela vonja po čikih. Zdej ji bom zatežila, naj mi jo vrne, ampak me zanima če ta vonj po enem pranju še vedno ostane ? S čim bi se ga dalo odpravit ?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1520 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 24 August 2006 - 09:02 AM

Ne,vonj ne ostane smile.gif ti jo samo lapo operi pa bo.

Jaz imam dve vprašanji...
Kje je tisti novi nakupovalni center sredi Celovca, kar sem spraševala že v eni drugi temi pa nihče ni odgovoril....I need directions...a je kje blizu Zmajevega trga?

In drugič,a kje v Lj obstaja kakšen tak second hand shop,da lahko tja prinesem cunje,ki jih ne nosim več in mi za to plačajo?Bolje mal zaslužit,ko pa da mi doma zabrezveze visijo v omari...(aja pa če je kakšna omejitev-glede na količino,ker jih mam ful).
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users