Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1501 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 October 2008 - 07:46 PM

Jaz se znam tudi spraskat do krast a to večinoma poleti, ko je resnično vroče. Takrat mi tudi paše čimmanj pen pa teh zadev na lasišče dajat, oz. že kar nekaj časa vztrajam brez.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 18 October 2008 - 07:46 PM

QUOTE(fire-fly @ 15. 10. 2008 - 18:13) View Post

Js bi ti priporočala od Harologije izdelke. Odreži ji en las, pa ga nesi stestirat. Men in kolgici je po uporabi teh izdelkov pognalo ogromno novih lask.

To bo pa težko, ker jo ne bom videla do njenega rojstnega dneva. (se potepa po svetu) sad.gif
  • 0

#1503 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 18 October 2008 - 07:55 PM

Pri meni je poleti OK. Samo bog pomagaj, ko se prikažejo vlažni in mrzli dnevi. Umiram sad.gif

Sedaj bom sprobala tole in če ne pomaga se pobrijem po glavi!!! biggrin.gif
  • 0

#1504 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 22 October 2008 - 04:50 PM

Ma katera kkšno idejo zame rolleyes.gif
Ubistvu mam lase dolge do sredine hrbta. So pa kr nekak košati in valoviti... skratka zgledajo zelo neurejeni )sploh kadar se že malo začnejo mastit)
Poleti še nekak zgleda pozimi pa je obup.
In zdj bi rada nardila neki, kar bi zgledal urejeno ampak da ne bi mela vsak dan velik dela z njimi.

tle je pa ena slika mene in mojih las verymad.gif

IPB Image (desna sm jst- računite s tem, da je to eden boljših izgledov moji las (ponavad nimam tok ravnih oops.gif oops.gif )

help!! thumbup.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#1505 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 October 2008 - 05:27 PM

Meni nikakor noče odpret slike, ko kliknem nanjo, tle pa je preveč majhna da bi lahko ocenila stanje. V splošnem pa za močne in neukrotljive lase velja, da je fino po pranju uporabit kakšno bolj hranljivo masko ali regenerator, ki jih učinkovito zgladi in malo obteži, da potem lepše padejo in so bolj ubogljivi. Kaj pa uporabljaš za nego?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1506 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts

Posted 22 October 2008 - 05:35 PM

nevem zakaj ti ne odpre slike, ker men dela čist normalno.

Drugač pa za nego las uporabljam lorealov šampon za scepljene konice (rumen) in enak balzam.
Včasih mal zamenjam in uporabljam kkšne naravne šampone in balzame.
Lase si redno mažem z arganovim oljem in tut kr pogosto nardim kkšno hranilno masko.

Drugač mam ne glede na to, da se redno strižem zelo hitro scepljene konice. Pobarvala sm se do zdaj 3krat (Ampak to barvo bom spremenila, ker mi nikakor ne paše ta oranžna kakršna je nastala)
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#1507 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 October 2008 - 05:52 PM

Evo, zdej pa sem probala še enkrat in mi je odprlo. Mogoče je blo prej kej s sajtom narobe.

Tvoja nega las je v redu. Mogoče bi ti samo priporočala Lavera vrtnica ali mango šampon, ker naredita ful lepe, svilene in ubogljive lase, niso potem nič cufasti ali frizzy. Ta L'Oreal šampon in balzam meni nista najbolj pri srcu. Omisli si novo Nivea Intense Repair masko, je ful kvalitetna in cenovno ugodna, jo lahko uporabljaš redno po vsakem pranju, pa pusti jo delovat ene 20 minut. Sicer pa ne vem, kaj ti pojmuješ kot neurejeno, meni so skuštrani dolgi lasje na ženski izjemno sexy. oops.gif Aja, kaj na lase po pranju daješ kakšno leave-in zadevo? Na vlažne lase lahko namreč daš kapljico ali dve (ampak res samo toliko) arganovega olja in potem posušiš kot običajno. Olje se bo vpilo v lase, jih zaščitilo in zgladilo. Ampak res ne pretiravat s količino, da ne boš imela takoj spet mastnih las.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1508 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 22 October 2008 - 05:59 PM

Sama imam valovite, goste, neukrotljive lase in edino, kar mi pomaga, da izgleda frizura in da nisem kot klošarka, da si dam hranilno masko gor , nekaj za zaščito (recimo Taft pena mi je super za ukrotitev al pa Tigi smooth&shine kremo za zaščito in si sfenam na gladko s fenom in veliko okroglo krtačo z naravnimi ščetinami ter tako oblikujem frizuro (za posebne priložnosti si jih tudi zlikam). Samo s kremami za oblikovanje ne gre, če imaš valovite in ti ne stojijo, kot bi rada. Pri meni recimo naravno sušenje odpade. Jaz recimo, če sem skuštrana, mi čisto potlači obraz in oči, mam ful raje da sem urejena, posušena na gladko, pa še obraz ful lepše izgleda.
  • 0

#1509 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts

Posted 22 October 2008 - 07:12 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 10. 2008 - 18:52) View Post

Aja, kaj na lase po pranju daješ kakšno leave-in zadevo?

ubistvu ne vem, kaj mislš pod leave-in zadevo. Drugač pa po pranju ponavad ne dajam nobenih krem in tega na lase, ker jih drugač zelo težko razčešem.
Drugač pa nimam jst lepo neurejenih las ampak mi kr neki štrli. Ob lasiču in kkšn decimetr pod njim mam lase čist ob glavi, spodi pa se mi kr neki obrnejo na vse strani in dobijo skrepan videz.

Poskusla sm že res vse sorte ampak vsaka stvar ma kj slabga. Večinoma si pol lase po drugem dnevu zelo težko razčešem, al mam zlo hitr mastne....

Rada bi pa nardila neko veliko spremembo, ker mam že zelo dolgo skor enako frizuro las in mi gre že zlo naživce.
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#1510 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 October 2008 - 07:15 PM

Leave-in pomeni, da naneseš po pranju na vlažne lase in potem ne spiraš.
Kaj pa če si omisliš kakšen lušten paž? Na tak način bi se tudi znebila uničenih konic.

• 0

#1511 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15788 posts

Posted 23 October 2008 - 02:18 PM

IPB Image

Ne vem, če se ne bom tale vikend takole postrigla.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1512 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 23 October 2008 - 02:23 PM

Dragica, prav tako sem bla jaz postrižena ko sem šla za model ... Uh si jih boš težko oblikovala sama (razen će nimaš čisto ravnih).
  • 0

#1513 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15788 posts

Posted 23 October 2008 - 02:28 PM

Ja vem, pa sej se že zdej sama fenam vsak tedn.

Kake problema si pa mela?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1514 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 23 October 2008 - 02:54 PM

Imam valovite lase. Obliko sem imela identično kot tukaj, zgornje lase sem imela krajše. Vendar sem imela zgornje krajše kot an tej sliki. Zgornji so mi zato štrleli v širino, sfenat si jih nisem mogla vredu, spodnji so bli okej. Vse mi je šlo v širino namreč. Da ne govorim o frufruju. Ko so bli lasje mokri sem že s tisto prečo in postavitvijo frufruja imela težave - tu moraš bit natančen.

Saj jaz si jih tudi sama fenam kot pr frizerju po vsakem pranju, a je zdaj ko nimam nobenih fines samo en frufru ob strani veliko lažje in frizura dejansko lepo stoji.
  • 0

#1515 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 October 2008 - 10:44 PM

Punce, kakšno mate ve frizuro k greste ven plesat? biggrin.gif Spuščenih nočem met, ker mi je vroče. Čop mam pa skor vedno, pa bi rada še kej druzga probala, samo se mi sploh ne sanja kaj. Lase mam mal čez ramena. huh.gif
  • 0

#1516 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 26 October 2008 - 10:48 PM

Ko sem imela še dooolge lase sem si navadno naredila kak visok čop ali figo, kombinirano z obročki.
  • 0

#1517 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 October 2008 - 11:10 PM

Jaz tudi figo. Kar z dvema večjima krokodilčkoma speto. Vmes se kaki prameni še izmuznejo in boljše zgleda, da ni tak strogo
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1518 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 26 October 2008 - 11:12 PM

lahko pa probaš z kito (tisto ko so lasje z cele glave pobrani) pa je ne zateguješ preveč ampak bl tko na lahko.
(to sem si začela jaz delat. začnem na sredi potem se pa ponavadi premikam(pletem) v desno stran do vratu. potem pa zvežem v čopek. pa pustim da pade pri strani na ramo.)sicer je res da sem to do sedaj delala le 2x ampak so rekl da mi je kr ratalo smile.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1519 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 October 2008 - 11:34 PM

Pozabila sem povedat, da nimam lih talenta za kite (jih mam pa ful rada, indeed!) in podobne podvige. laugh.gif
Mami zna samo uno navadno, te ob glavi pa ne. ermm.gif Sej bi mela navadno, samo nimam vseh las enako dolgih, pol pa nekje ven lezejo.
  • 0

#1520 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 27 October 2008 - 08:49 AM

Kaj pa če si nardiš čopek, lahk na vrh glave al pa bolj na stran, pol si daš pa kak trak za okras + ti drži ta krajše lase gor.
  • 0
Why so serious?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users