Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1501 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 13 February 2013 - 08:55 PM

Dragica jaz sem pogledala 1 del, pa me ni pritegnilo, pa to so  neki čudni ljudje :butl: , mi je pa kolegica povedala, da so super...ne vem, mogoče sem prehitro obupala

jaz bom pa začela gledat Tudorje, ,,,jih še nisem, baje so super, pa prav nobene moje nadeljevanje nimam več za gledat

• 0

#1502 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 13 February 2013 - 08:57 PM

Jaz sem tudi pogledala 1. del Girls in so mi bile kar dobre, ampak sem potem kar nekako pozabila na njih.

Lo-Fi, Tudorji so super. :)

• 0

#1503 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 February 2013 - 12:24 PM

Jaz sem gledala Girls 2 dela, pa mi ni potegnilo sploh. Tudorje sem pa gledala nekje do polovice 3. sezone, potem sem pa kar pozabila nanje, malo so mi dolgočasni postali. V bistvu zdaj razmišljam, da je kar dosti serij, ki sem jih na polovici kar nehala gledat, ker nisem imela časa, potem sem pa kaj novega našla.

• 0

• Guests

Posted 15 February 2013 - 11:20 AM

No na prejšnji strani sem rekla, da mi nanizanka New girl ne potegne trenutno - no, prehitro sem rekla, zdej sm že čist not padla :D Mal me je edino to razočaralo, da sta samo 2 sezoni zunaj. A kaj veste, kdaj naj bi bila tretja? Sem nekaj gledala po netu, pa nisem našla.

Kar se pa One tree hill tiče, sem imela pa ful težav, da sem jih sploh nasnela, potem je bila pa še čist slaba slika, problemi s podnapisi in sem obupala. 

• 0

#1505 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 15 February 2013 - 11:32 AM

No na prejšnji strani sem rekla, da mi nanizanka New girl ne potegne trenutno - no, prehitro sem rekla, zdej sm že čist not padla :D Mal me je edino to razočaralo, da sta samo 2 sezoni zunaj. A kaj veste, kdaj naj bi bila tretja? Sem nekaj gledala po netu, pa nisem našla.

2. sezona se sploh še ni zaključila. Zdaj je 16. del zunaj in se čaka 17-ti

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 15 February 2013 - 10:10 PM

O beda, jst sm ful neučakana, ko se enkrat lotim neke nanizanke, ponavadi sledi maratonsko gledanje. 

• 0

#1507 Gold Lion

Gold Lion

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 15 February 2013 - 10:52 PM

Emmy Rossum ... nje žal ne morem gledati več kot 5 minut.

Jaz še enkrat moram zapeti hvalospev seriji Shameless! Resnično drugačna, zanimiva, odf*kana, jaz se zraven

zabavam kot že dolgo ne. Pa takoj so mi prirasli k srcu, za vse like sem si takoj zapomnila imena, vsi so zelo

samosvoji in so mi všeč, zakon, skratka! Zelo sem vesela, da sem jo odkrila. Pravi biser v poplavi dolgočasnega

povprečja.

Lepo da si spremenila mnenje  :thumbup:  Jaz tudi zelo priporočam. Vsi so ful odštekani in res dobro igrajo. Trenutno poteka 3. sezona in lahko rečem, da kvaliteta ne pada ampak so vedno boljši.

• 0

#1508 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2013 - 11:24 PM

Všečnost karakterja v seriji mi je presegla nevšečnost njenega obraza. :D V tej vlogi

jo z veseljem gledam, res pohvalna igra.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1509 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16829 posts

Posted 15 February 2013 - 11:47 PM

Jaz tud nabijam shameless že par dni, jutri končam prvo sezono, druga je tudi že zlovdana.

Prosim še za kakšen predlog dobre nadaljevanke (in prosim ne v stilu true blood ali gossip girl).

Fluffy ti maš zmer dobre predloge ki so meni vedno všeč, daj mi predlagaj kaj.

Oz, Homeland itd....sm že vse pogledala :)

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1510 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2013 - 11:55 PM

24 :cool:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1511 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16829 posts

Posted 16 February 2013 - 09:14 AM

hm, ok will give it a go .... :D

še kaj? :D

Kaj pa kej bolj v stilu shameless?

Vem pa da nekaj kar si ti enkrat predlagala sploh nisem mogla gledat, pa se zdej ne spomnim katera serija je bla.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1512 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 16 February 2013 - 09:41 AM

Kaj pa Nurse Jackie?

• 0

#1513 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 February 2013 - 09:47 AM

Ali pa Sons of Anarchy?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1514 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 16 February 2013 - 09:49 AM

Felicia, yeaaa, sem vedela. :D Jaz sem tudi ful neučakana, sploh zdaj ko je kooončno nekaj z Nickom, to vlečejo že od 1. sezone, pa zdaj bodo sigurno še bolj razvlekli in se do zadnjega dela ne bo nič zgodilo. :P

• 0

#1515 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16829 posts

Posted 16 February 2013 - 11:08 AM

hvala za predloge, sem si dala na "to see" listo :D

• 0

#1516 Gold Lion

Gold Lion

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 16 February 2013 - 11:42 AM

Jaz ti priporočam Big Love, če še nisi gledala. Še ena zanimiva družina in nasploh super serija  :)

• 0

#1517 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16829 posts

Posted 16 February 2013 - 11:59 AM

sem že, ampak sem vmes potem nehala, malo sem se naveličala...se pa strinjam da je super :)

• 0

#1518 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2013 - 09:19 PM

Big Love bi tudi jaz priporočala, je pa res, da ni napeta, bi lahko marsikomu bila dolgočasna.

Zanimiv vpogled v poligamijo.

24 je super stvar, vsekakor napeta in Jack Bauer je car. x)

• 0

#1519 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 16 February 2013 - 10:17 PM

uuu 24 še nisem gledala,že vlečem :thumbup:Res pogrešam Homeland, Boardwalk empire,Game of thrones...

• 0

#1520 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2013 - 10:22 PM

ˇ-ˇ

jackbauer02.jpg

imagegen.jpg

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users