QUOTE(Braunkopf @ 14. 12. 2010 - 21:05)

Pa definitivno ti raje priporočam to, kot kako veterino, ki ima ogromno drugih predmetov, kot samo pomaganje živalicam. Konec koncev je en praktični preizkus tudi v klavnici, če se prav spomnim.

Malo premisli, poglej si predmetnike od teh faksov, ki te zanimajo.
Saj nisem rekla, da bom kam veterino vpisala, ker tako ali tako ne bi gor prišla. Pa dobro vem, da ni to samo zdravljenje malih živali.
Sem velikokrat gledala ata, kako je pred mano zajce klal, pa mi ni bilo nič posebnega takrat...
QUOTE(Nincha @ 14. 12. 2010 - 21:23)

Mladoletna, moj fant je letos šel na ta faks in je delal sprejemce, pa vem, da je dobil domov list z navodili za vse smeri, potem je pa iz tega pač izluščil samo tisto, kar je on rabil za interaktivno. Lahko ga vprašam, če slučajno še ima ta list. Drugače pa to izgleda približno tako (zdej po spominu govorim), da je treba enkrat do sredine junija oddati mapo z 10 (ali 20?) svojimi izdelki, ki so poljubni. Torej lahko so fotografije, skice itd. edino neki formati so predpisani. No, ta mapa je sploh predpogoj, da lahko opravljaš sprejemce.
Potem imajo pa, mislim da, vse smeri risanje portreta in tihožitja, na vaši smeri je seveda tudi fotografija in moraš meti sabo fotiča in laptopa, da lahko potem fotke tam naložiš in obdelaš (upam da se ne motim, ampak sem 100% da moraš računalnik in fotoaparat za smer fotografija met sabo).
Tok se spomnim na pamet, ko sem brala tist fantov list za sprejemce. Če jih ma še, ti pa poslikam pa pošljem.

Hvala. Ok, nimam ne laptopa in ne tapravga fotkiča

. Pa za te sprejemce sem potem že malo pogledala, ja. Sej drgač se meni tud ne zdi tko blazno velik 200€ na tečaj, samo zato mi je bl tko, ker sploh nisem niti približno odločena, če je to to...