Novice po SVETU
Posted 09 September 2022 - 08:28 PM
Posted 09 September 2022 - 10:07 PM
Posted 07 October 2022 - 11:42 AM
Ta Zelenski res ne vem na cem je, kajti njegove izjave so resne in imajo lahko resne posledice za cel svet, ne samo za Ukrajino.
Da Ameriki tole vse skupaj pase ni skrivnost, saj je Ukrajina samo bojno polje in buffer za vojno, ki se jo gredo Ameri z Rusi.
Zakaj imamo na vrhu EU same navadne lutke in ovcice, ne vem. V casu najvecje krize oni izjavljajo da rabimo se vec denarja poslat v Ukrajino. Pa koga vi zajebavate, res.
Naj se enkrat dokoncno vprasa ljudstvo, kaj si zeli od te vojne, ne pa te politicne pajace.
Jaz si vsekakor zelim da se Amerika spoka nazaj na svoj kontinent, da neha destabilizirati in unicevati Evropo in da se tile evropski klovni ala Urska in ostali zamenjajo za nekoga, ki se bo znal s Putinom vsesti za mizo in doseci dogovor. Zelenca pa cimprej odstaviti. Da je ameriski placanec je zdaj menda ze jasno vsakomur....
Posted 24 October 2022 - 10:32 AM

https://zurnal24.si/...a-umreti-395245
Posted 24 October 2022 - 11:37 AM
Uboga punčka. Gre tudi meni na jok. To se ti res sprožijo mehanizmi obrambe, ko si neskončno želiš, da bi to lahko preprečil, otroka objel in ga nikoli več spustil.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 October 2022 - 02:15 PM
Tega ne more storiti duševno stabilna oseba. Je pa žalostno tudi to, da nihče ni prej ukrepal. Kako sosedi niso slišali neumornega joka??
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2022 - 03:57 PM
Meni je že to nedojemljivo, tole kar ti sprašuješ pa tudi. Kako niso slišali....in to v bloku.
Grozljivka, res. A je to una fora "Nic ne vidim, nic ne slisim....."
Posted 17 December 2022 - 07:20 AM
Posted 09 January 2023 - 01:38 PM
A katera kaj spremlja info pred izdaja Harryeve knjige? Meni je že malo dosadn. Šla sta, da bi se umaknila od javnosti, a od takrat počneta ravno nasprotno, skozi nekaj prca, kao razkriva neke umazane skrivnosti, po drugi strani pa se potem kuja, ker doma niso pripravljeni na spravo. Patetično.
[Napoleon]
Posted 09 January 2023 - 01:48 PM
Meni gresta precej na k...., oz. mediji, ki to non stop dajejo na prve strani. Revček, ki ni šel s privat letalom na Škotsko. Ne vem, kako mu bomo pomagali, da bo prebolel to neizmerno krivico, ki se mu godi od rojstva dalje? ;Me zanima, kako bi to koemntiral Ricky Gervais. Kaj podobnega kot uvoden govor golden globes l.2019, upam.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 January 2023 - 01:51 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 January 2023 - 07:21 PM
Meni je tudi dosadan, ne razumem zakaj se še vedno toliko izpostavlja, denarja imata več kot dovolj. Mogoče se jim hoče maščevat in jim res ne dat miru...
Posted 09 January 2023 - 07:53 PM
Posted 09 January 2023 - 07:57 PM
Saj je danes ena psihologinja malo govorila. On je jezen in je nasel nekoga, ki to njegovo jezo neguje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 January 2023 - 08:23 PM
Mi ne moremo vedeti kako je zares tem ljudem v duši, ko jim sistem še prdnit ne pusti v miru.
Posted 09 January 2023 - 08:24 PM
Posted 09 January 2023 - 08:26 PM
Mi se pa naslajamo...
Ne menjam za nič z njimi.
Posted 10 January 2023 - 08:01 PM

Jaz jim tudi absolutno ne zavidam njihovega življenja. So lahko še tako fejst posamezniki, ma je cela struktura tako toksična, da glava peče.
Posted 10 January 2023 - 08:18 PM
Jaz sem gledala celo sezono. Nista mi simpaticna, popolnoma razumem njegov sestop, izgleda da se imata rada. Ona bi morala vedeti v kaj se spusca, s tem ko je zacela z njim - adijo svoboda.
Hb knjige ni izdal ko je bla se Elizabeta ziva.
Vec kot ocitno jima manjka denarja, zati zdaj vse to.
Varovanje bi jima lahko pustili vsaj zaradi vnukov.
Raje crknem, kot da bi tako zivela. Ga ni denarja na svetu.
Zdaj gledam The Crown, fantasticni igralci, serija, res, ampak to zivljenje...res...zivljenje v zlati kletki.
Kako so Margareti preprecili da se bi porocila s clovekom ki ga ljubi, kako bivsi kralj, ki je dal nazaj krono zato ker mu niso pustili da se poroci z Wallis Simpson....res bedne scene.
Najbolj od vseh mi je kul Philip. Ta se je pa res vsemu odpovedal pa se v javnosti je bil vedno drugo sviralo, copatka ki caplja za svojo zenko...za njo se je odpovedal karieri, imenu, ma vsemu.
Sem pa ziher da je serija nastala v sodelovanju s kraljevo druzino.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users