Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#15121 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts

Posted 16 November 2009 - 07:25 PM

Joooooj kaj se dogaja z mojo povezavo v svet, steka v trikrasne, nikoli ni delala tezav. cry.gif

Hehe, Hevea si mislim, da je melodija izbrana z razlogom ja. biggrin.gif

Ančka, meni se ne mudi javljati na GSM, lahko ga samo v steno zabrisem, ce prevec in prezivcno zvoni. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#15122 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26407 posts

Posted 16 November 2009 - 07:29 PM

no ja, sam ta komad je meni v principu všeč blush2.gif
gre za eno čist drugo sfero glasbenega poznavanja glasbe in glasbenikov.... smile.gif

• 0

#15123 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts

Posted 16 November 2009 - 07:33 PM

Aha, spet sfere lol. laugh.gif Ne sej vem, vsak ima svoj okus, meni ta zvrst glasbe izrazito ne ustreza. smile.gif
  • 0

#15124 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90029 posts

Posted 17 November 2009 - 11:24 AM

A katera pozna kakšno stran s slikami/ilustracijami stilov oblačenja od 20ih do 90ih let? Nekaj sem našla, ampak to je bolj tko, pa večinoma besedilo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#15125 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts

Posted 17 November 2009 - 01:51 PM

Mene pa zanima, v cem hranite prasek za pranje perila? Jaz ga imam namrec kar v vrecki, v kateri ga kupim (Ariel, 3 kg), na tleh poleg pralnega stroja (v omari ni prostora). In potem se navlazi (posledicno nastanejo grudice, ki se pri pranju ne raztopijo popolnoma in vplivajo na kvaliteto pranja) in naprasi. Sem razmisljala, ce bi kupila eno (plasticno) posodo s pokrovom in ga zaprla vanjo. Nisem prepricana, da se ne bi vseeno navlazil, ampak vsaj lepse bi izgledalo, ce bi bil lepo pospravljen. smile.gif
  • 0

#15126 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26407 posts

Posted 17 November 2009 - 02:00 PM

včasih je imela AVA neke plastične posode s pokrovom - v to pretresem sedaj prašek, katerega na novo kupim.
  • 0

#15127 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts

Posted 17 November 2009 - 02:23 PM

Sem ze razmisljala v tej smeri, vcasih smo imeli doma ene uporabne embalaze od praska Dash. Hvala!
  • 0

#15128 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 17 November 2009 - 03:53 PM

Rada bi čimprej izvedela, kje se da kupit žensko kravato?
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#15129 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 November 2009 - 03:59 PM

Vprašanje iz slovenščine!
Kako bi ve to slovnično popravile?

Gre za športni avto, ki bo konec leta začel tekmovati na španskih dirkah GT prototipov. Tehniko je seatu vključno z V6 motorjem z dvema tubinskima polnilnikoma in močjo več kot 500 KM zagotovil audi, ki ima že veliko tovrstnih izkušenj.

Motor 4,56m dolgega, 2, 10m širokega in 1, 19m visokega avtomobila je nameščen sredinsko in seveda poganja zadnji kolesi.

Hvala za odgovore! smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#15130 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts

Posted 17 November 2009 - 04:15 PM

^^

Kar se slovnice tice:

Tehniko je Seatu, vključno z V6 motorjem z dvema tubinskima polnilnikoma in močjo več kot 500 KM, zagotovil Audi, ki ima že veliko tovrstnih izkušenj.

Drugih kriticnih slovnicnih napak ne vidim, bi pa slog pisanja nekoliko popravila - npr. prvi stavek mi je cuden "Gre za..." lepse bi se mi slisalo "Beseda tece o.." ali kaj podobnega. Ampak to je ze druga zgodba, ki se ne tice slovnice. smile.gif

QUOTE(*simoncy* @ 17. 11. 2009 - 15:53) View Post

Rada bi čimprej izvedela, kje se da kupit žensko kravato?

A obstajajo zenske in moske kravate? biggrin.gif Jaz jih zase kupujem kar na moskem oddelku, vzamem fotru, pobu itd.. smile.gif

• 0

#15131 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 17 November 2009 - 04:16 PM

biggrin.gif Ja, obstajajo moške in ženske.. sm glih zvedla, da so jih mel v tally waill, h&m, zari.. tko da upam, da jih majo še vedno smile.gif
Drgač pa, te ženske pridejo tanjše pa krajše od moških... vsaj kolkr opažam - načeloma jih namreč ne nosm, sam fantu je to noro všeč, pa ga hočm mal prsenetit smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#15132 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts

Posted 17 November 2009 - 04:17 PM

A tako, no sej potem ze ves, kje jih iskati. ;) Sama bom najbrz ostala pri moskih, ker mi ni vsec, ce je kravata (pre)ozka, glede dolzine mi pa tudi ustrezajo. smile.gif
  • 0

#15133 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 17 November 2009 - 05:16 PM

Planet, hvala. Si mi našla še eno napako, ki sem jo iskala. Ja, stavek tudi meni ni najbolj všeč, ampak takega smo pač dobilo od profesorce. biggrin.gif

Jaz imam popravljeno takole, ampak po rešitvah naj bi jih blo še nekaj.

Gre za športni avto, ki bo konec leta začel tekmovati na španskih dirkah GT prototipov. Tehniko je Seatu, vključno z V6 motorjem z dvema (v tej vrstibi je baje še ena napaka ermm.gif hmm.gif )
turbinskima polnilnikoma in močjo več kot 500 KM zagotovil Audi, ki ima že veliko tovrstnih izkušenj. (tukaj bi dala še vejico tam, kjer si jo ti, tj. za KM, ampak piše da je tu samo 1 napaka tko da ne vem)

Motor 4,_56_m dolgega, 2, 10_m širokega in 1, 19_m visokega avtomobila je nameščen sredinsko in seveda poganja zadnji kolesi. (tu naj bi bile 3 napake, ampak jaz sem našla 4)

Joj, upam da vam je kj jasno tole. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#15134 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 November 2009 - 05:40 PM

Nas so pa učili, da se znamk avtomobilov ne piše z veliko. Prav vem, da se je men to neumno zdelo in sem v testu peugeot napisala z veliko pa je bilo pol narobe. hmm.gif
  • 0

#15135 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19002 posts

Posted 17 November 2009 - 05:51 PM

Ne ne, ena fora je.. če rečeš "Imam novega forda." je z malo, če pa rečeš "Proizvajalec teh avtomobilov je Ford." pol je pa z velko. Ah sej ne vem dobr kakšna razlika je, samo vem da enkrat je z veliko, enkrat pa z malo.
  • 0

After all this time?

Always.

#15136 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26407 posts

Posted 17 November 2009 - 06:03 PM

pa...športni avto ne bo začel tekmovati sam (potrebuje vsaj voznika). Jaz bi obrnila stavek v: gre za športni avto, s katerim bodo začeli tekmovati....
  • 0

#15137 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 17 November 2009 - 06:04 PM

Ja, tko nekak ja. In to me malo mede. Imamo tudi primer tako: ... temveč prototip športnega avtomobila seat cupra GT. Naj pa bi blo tukaj brez napak napisano, tko da res ne vem. biggrin.gif Morem še mal blj zapiske pregledat očitno.

Ančka, stavkov nam ni potrebno obračati. Kakršno besedilo je pač je. Popraviti moramo samo kakšen mankajoči j v besedah, predloge, presledke, ločila, ipd.
  • 0

(taoistična modrost)

#15138 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts

Posted 17 November 2009 - 06:06 PM

QUOTE(fifa @ 17. 11. 2009 - 17:16) View Post

Planet, hvala. Si mi našla še eno napako, ki sem jo iskala. Ja, stavek tudi meni ni najbolj všeč, ampak takega smo pač dobilo od profesorce. biggrin.gif

Jaz imam popravljeno takole, ampak po rešitvah naj bi jih blo še nekaj.

Gre za športni avto, ki bo konec leta začel tekmovati na španskih dirkah GT prototipov. Tehniko je Seatu, vključno z V6 motorjem z dvema (v tej vrstibi je baje še ena napaka ermm.gif hmm.gif )
turbinskima polnilnikoma in močjo več kot 500 KM zagotovil Audi, ki ima že veliko tovrstnih izkušenj. (tukaj bi dala še vejico tam, kjer si jo ti, tj. za KM, ampak piše da je tu samo 1 napaka tko da ne vem)

Motor 4,_56_m dolgega, 2, 10_m širokega in 1, 19_m visokega avtomobila je nameščen sredinsko in seveda poganja zadnji kolesi. (tu naj bi bile 3 napake, ampak jaz sem našla 4)

Joj, upam da vam je kj jasno tole. biggrin.gif

Se strinjam, da za KM ni vejice, prej mi je pasala tja, sedaj pa, ko si omenila, mi ni vec vsec. smile.gif

Aha tocno, presledke med st. in mersko enoto sem spregledala. Cakaj, med vejico in in cifro pa ni presledka - 4,56 m ne 4, 56 m. ;)

Če se še česa spomnim, dopišem. smile.gif
  • 0

#15139 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 17 November 2009 - 06:18 PM

Jooooj, zdej pa ne vem. Te rešitve nam je pfroksa narobe dala. Ziher! Če med vejico in cifro NI presledka, potem je v tej vrstici 5 napak in ne 3. Joooj. verymad.gif
Hvala ti Planet in ostalim! smile.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#15140 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 November 2009 - 07:27 PM

Kaj je kapesanta?
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users