Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15081 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30033 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 January 2010 - 12:45 PM

rahle luknje imam v spominu in zaklenjen tlf, ker pri najboljših močeh nisem mogla pravilno vtipkati pin kode. regeneracija še traja, predvidevam, da najmanj do jutri. včeraj sem šele proti poznemu popoldnevu lahko vstala iz pojstle. Kinky bi bla ponosna name, laugh.gif.
hmmmm, in rahle mravljince sem dobila, ko sva z G. zapadla v par precej intimnih debat .....

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#15082 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27574 posts

Posted 02 January 2010 - 01:35 PM

Fejs sm se zjokala zaradi bolečin. Zdej Nalgesin počasi prijemlje.
  • 0

#15083 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87106 posts

Posted 03 January 2010 - 04:50 PM

Strah me je, kakšna bo v torek asistentova reakcija na moje delo, ker ne mislim delat nečesa, kar si je on zamislil, ampak sem realizirala svojo idejo. Jajca bi mu stisnila skupaj, tako mi gre na organ ta tip, pfuj jebemti.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#15084 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 January 2010 - 05:20 PM

Joj, jaz sem pa falila s frizuro. Vedno ko grem dol s frufruja si rečem da je to zadnjič da ga mam, pol se pa pom parih letih spet ostrižem in pol spet obžalujem. Lol.

No, imam pa zdaj frufru na stran, je na srečo že toliko zrasel. Vztrajala sem pa dober teden, pol pa sem si že rekla a-a.

I am such a fail.laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#15085 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 January 2010 - 05:34 PM

bruankopf, fb chat je jebu, ja itak, da se vidmo, sma povej za čs pa to, da se uskladiva

pa kdaj si si frfru nrdila?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#15086 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 January 2010 - 06:53 PM

Jutr začnem s strokovno prakso v enem podjetju in me je tak strah, k nism še nikol delal v podjetju. Ponavad sem vedno delala v proizvodnji al pa kj drgačnga. pa še folka ne poznam cry.gif cry.gif cry.gif + vsega pa še izvem za rezultate 3 izpitu cry.gif cry.gif keri mislim d niso bli uspešni sad.gif sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#15087 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 03 January 2010 - 07:34 PM

I feel you, žabica, js tud jutri začnem s prakso. Sicer ne v podjetju, ampak na šoli in me tud že malo stiska. ermm.gif
  • 0

#15088 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 January 2010 - 07:37 PM

In glih danes, ko mi gre vse na kurac, ma na dva kurca, dobim nenapovedane obiske. surrender.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#15089 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 January 2010 - 07:48 PM

QUOTE(Limona @ 3. 1. 2010 - 19:34) View Post

I feel you, žabica, js tud jutri začnem s prakso. Sicer ne v podjetju, ampak na šoli in me tud že malo stiska. ermm.gif

Ja mene tud stiska, sam upam d ne bm k ena budala izpadla sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#15090 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 January 2010 - 07:57 PM

Glihkar sem zvedela, da imam v torek zjutraj en kolokvij. Skoraj me je infarkt. laugh.gif
  • 0

#15091 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 January 2010 - 01:43 PM

QUOTE(rea @ 3. 1. 2010 - 17:34) View Post

bruankopf, fb chat je jebu, ja itak, da se vidmo, sma povej za čs pa to, da se uskladiva

pa kdaj si si frfru nrdila?

Hmmm ka teden pred Irsko. Pač piknilo me je, pa sem si ga postrigla. Pol pa ga že od zadnjega tedna Irske češem na stran biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 04 January 2010 - 02:27 PM

Irska.
Jaz imam tako lepe spomine na irce...sami super pobje.
Prej, ko je bila Laska še živa, nisem razmišljala, da bi šla koga obiskat (ker smo obdržali dobre stike z dvema iz Dublina), zdej me pa včasih kar resno prime, da bi šla.

Aja, klicala me je mami in povedala, da so Laskin grob odkopale lisice cry.gif Če ne bi bila zavita v dekico, bi jo odnesle. Zdej je mami bolje zakopala, pa naložila smrečevje gor, pa kamne.
Že nekaj časa se pripravljam, da v temo "Poslovili so se", obeležim tudi njeno smrt, ker takrat pač nisem hodila na forum, ko je umrla. Imam pa občutek, da ji pač dolgujem, da napišem tule, da se je tudi ona poslovila, in kok jo še vedno pogrešam.
  • 0

#15093 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 January 2010 - 02:29 PM

Laska je bila kužica? Malo sem že pozabila - je tolko enih živali na tem forumu.

Mah jaz sem dobri Ircev vidla bore malo. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 04 January 2010 - 02:43 PM

Pudlica, ja. Taka črna. Sej bom en dan v tisto temo dala sliko nje, pa sliko groba.

Uh, meni so pa všeč. Eden mi je bil zelooo všeč. Paul mu je bilo ime. Že dolgo je tega, ja. Ampak fleten fant. smile.gif

• 0

#15095 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 January 2010 - 04:42 PM

preživela prvi dan prakse. Bilo je kar v redu, do malce nism nič delala, potem so me pa dali delati v en program. Delam na računovodskem oddelku(kam men ne diši najbolj). ampak bom že potrpela. Drgač sem pa kar pošteno zmatrana, tud glede na to da sem se včer zelo matrala da sem zaspala in potem še slabo spala sad.gif Ravno sem zvedla da sem nardila tri izpite z 8 biggrin.gif biggrin.gif vesela sem smile.gif veseli me tudi da pada sneg, samo upam da bodo jutri bolje splužene cesti kot nazadnje ko je padal... hmm.gif
  • 0

#15096 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17178 posts

Posted 04 January 2010 - 04:50 PM

Vidla ene slike z silvestra, pa bolše da jih nebi, kr se jasno vidi da nism najbolj trezna. wacko.gif

Fotr se je zmenil, da bojo pri nam igrali karte. To pomeni glasno debatiranje in prepiranje direktno zraven moje sobe, in se tak vse not sliši, kot da ne bi bilo vrat. Porkamadona no, jaz pa naj se grem učit k sosedom al kaj. mad.gif verymad.gif

Če nebi snežilo, bi se direkt v univerzitetno spokala.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#15097 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 January 2010 - 04:56 PM

Še tako dobr dan lahk vedno en kreten uniči!!!! Kar se je ravno zgodilo!!!!!!!! HATEEEEEEEE HIMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!! mad2.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif
  • 0

#15098 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 04 January 2010 - 06:36 PM

danes sem 1893krat mogla voščit ;srečno novo leto....... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

• 0

#15099 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20021 posts

Posted 04 January 2010 - 06:48 PM

Jst sama od sebe sploh ne voščim. Če mi kdo, ponavadi rečem enako, razen če sem ful globoka laugh.gif . Meni je ful težko, ker ne mislim tko pr seb tega resno in mi je potem kr neki sam tko pač voščit.

Mela sm tok dolge nohte, k že dolgo ne in se mi je potem danes en kr lepo u nulo zalomu in sem zdej vse štihnila. Po eni strani je kul, da bom saj klavir in violino lahko normalno igrala.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 04 January 2010 - 07:47 PM

Kužija imam!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users