Spovednica
Posted 29 December 2009 - 11:13 PM

Posted 30 December 2009 - 08:57 AM
wish i could say that....

Mogoče pa imaš to sami v glavi, d ti je po svaki hrani slabo. Ne vem probaj nekako odmislit vse ko se spraviš k jedi. Da nebi privedlo to do kakšnih večjih težav. Mogoče se ti pa zdi da ti je slabo samo zato ker imaš čisto prazen želodec in ni več tako navajen na hrano.
P.s. včer smo šli smučat v Kranjsko goro, blo je ful fajn, sam je smotan k ni nč naravnega snega. Škoda ker je bilo napovedano za danes dež drgače bi šli za dva dni

Posted 30 December 2009 - 10:12 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 30 December 2009 - 11:13 AM
^^Hipohonder.

Včeraj je frizerja tip razpizdil, in se je izživljal nad mano, lol. Namesto dveh me je postrigel sedem cm, pa cukal me je tko, da je čudno, da mam sploh še kakšen las na glavi. Sem mu rekla, da imam sicer rada na hard, ampak da malo pretirava. -D
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 December 2009 - 12:38 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 December 2009 - 12:39 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 31 December 2009 - 08:30 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 31 December 2009 - 10:15 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 31 December 2009 - 10:23 AM

Posted 31 December 2009 - 12:26 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 31 December 2009 - 02:18 PM
Spet mi modrostni raste.

― V. Van Gogh
Posted 31 December 2009 - 03:17 PM
NAJ GRE V KKKKKKKK****************** TA VEČER! Najrajš bi zvečer odpovedala žur in šla normalno spat - pa nočem uničt vsega zadnji moment...
NAJ GRE NEKAM VSE SKUP! ...aja, pa mimogrede, obletnico mava jutri... IJEEE!! Čaka me popolno silvestrovanje in popolna obletnica................................................... men se bo zmešalo dns

Posted 31 December 2009 - 03:18 PM

After all this time?
Always.
Posted 31 December 2009 - 05:15 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 January 2010 - 12:24 PM

Sem ga dodobra razkužila z alkoholom, in je boljše. Če bi me danes še to bolelo zraven vsega, pol mi pa samo pištola pomaga.

― V. Van Gogh
Posted 01 January 2010 - 02:01 PM

Potem pa najbrž na kakšen junk, primer zdravega življenja sem, res.

Posted 01 January 2010 - 08:10 PM

[Napoleon]
Posted 01 January 2010 - 09:11 PM

Sej je blo bolš ko sem konkretno količino vina spila

Moja mami.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 January 2010 - 10:05 PM

7 user(s) are reading this topic
0 members, 7 guests, 0 anonymous users