Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15061 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 29 December 2009 - 11:13 PM

Za 2h sm zaspala popoldne, zdej pa gledam kot ris in itak ne morem spat... pa še dec me je neki razkuru... verymad.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#15062 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 30 December 2009 - 08:57 AM

QUOTE(Šuša @ 29. 12. 2009 - 21:58) View Post

wish i could say that.... sad.gif krenki ne jem zadne čase, pa matki lažem da jem, čeprav ne. sam k vem da bo pizdila... pa sploh ne hujšam al pa kej. rada bi jedla, sam mi je vedno tak slabo po hrani. nasitim se od pol kosa kruha z namazom. in to mam za kosilo, zvečer pa nč ne jem. dons se mi je po tem ko sm spila en jogrut vrtel mau, pa skor sm bruhala... pa trebuh me skoz boli cry.gif

Mogoče pa imaš to sami v glavi, d ti je po svaki hrani slabo. Ne vem probaj nekako odmislit vse ko se spraviš k jedi. Da nebi privedlo to do kakšnih večjih težav. Mogoče se ti pa zdi da ti je slabo samo zato ker imaš čisto prazen želodec in ni več tako navajen na hrano.

P.s. včer smo šli smučat v Kranjsko goro, blo je ful fajn, sam je smotan k ni nč naravnega snega. Škoda ker je bilo napovedano za danes dež drgače bi šli za dva dni sad.gif Danes sem pa malo zlamana smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#15063 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 30 December 2009 - 10:12 AM

ma ne...slabo mi je na tak način, da me obliva vročica, pol mi je pa kr naenkrt slabo, pol pa pride neki čudnga iz želodca gor, da me začne skor dušit....trebuh me boli, krče mam (kot da bi mogla na wc, sam ni to to...sm zadnč prakticirala pa poskušala na wcu, pa ni šlo...haha)
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#15064 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87069 posts

Posted 30 December 2009 - 11:13 AM

^^Hipohonder. twisted.gif Ne, pomoje je res to, mene vedno boli želodec, če prej predolgo ne jem.

Včeraj je frizerja tip razpizdil, in se je izživljal nad mano, lol. Namesto dveh me je postrigel sedem cm, pa cukal me je tko, da je čudno, da mam sploh še kakšen las na glavi. Sem mu rekla, da imam sicer rada na hard, ampak da malo pretirava. -D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#15065 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 December 2009 - 12:38 PM

Malo mi je bedno, ker me nekdo ima ta takšno kakršna nisem. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#15066 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18590 posts

Posted 30 December 2009 - 12:39 PM

Začel sem lenuharit v službi in razmišljat, kako bi jutri šprical del dneva, ne da bi se mi to poznalo pri urah. oops.gif evil.gif Čim prej bi rad odpeketal na morje press.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#15067 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 31 December 2009 - 08:30 AM

Razočarana nad fantom, ker se je včeraj pod vplivom alkohola obnašal kot en velik primitivec. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#15068 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18590 posts

Posted 31 December 2009 - 10:15 AM

To je hudo, Kinky. console.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#15069 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 31 December 2009 - 10:23 AM

Eh, je šlo že mimo, pa opravičil se je. Ne bom danes slabe volje, nikakor. happy.gif Errol, lepo praznuj danes. smile.gif
  • 0

#15070 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18590 posts

Posted 31 December 2009 - 12:26 PM

Hvala, Kinky. Tudi ti se vdaj veseljačenju kar se le da. smile.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#15071 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87069 posts

Posted 31 December 2009 - 02:18 PM

Spet mi modrostni raste. cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#15072 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 31 December 2009 - 03:17 PM

Dans organiziram novoletni žur, kterga sm se tkoo veselila - a dns mi je vse razpoloženje padlo. Okol mene so vsi neki živčni pa tečni in spravlajo to slabo voljo name, vključno s fantom, ki mi je še posebej sesul razpoloženje, ker sva se po štirih dneh končno spet vidla, komaj sem ga čakala, da ga vidim in da se končno stisnem k osebi k mi dns NEE bo težila... a sploh ni pokazal nobenga veselja ko sva se vidla, samo nekaj je jamral kaj vse mu gre narobe in kolk ma dans še opravkov... JAA NEEE, REES - JST PA SPLOH NIMAM OPRAVKOV S TEM PRIPRAVLJANJEM NA VEČER IN ZRAVN SO ŠE VSI NEKI PAMETNI, suuupeeer!! In če sm jst po vsem tem lahko kolkr tolk dobre volje in pršparam zamorjenost, bi to lahko naredu tut on!! In logično, da sm po vsem tem znorela, ker mam tega dost! In sva se skregala, s tem da sm se mu jst potli opravičla... ker mam dost zamorjenosti in kreganja danes .. in njegova reakcija k sm rekla, da tut on ni čist prov naredu.. "Ja jst pa nism nč dns narobe naredu, od tebe pa to res ni blo lepo in si nism zaslužu" JOOOOOOOOOOOJ KAJ SM JEEEEZNAa!!!!!
NAJ GRE V KKKKKKKK****************** TA VEČER! Najrajš bi zvečer odpovedala žur in šla normalno spat - pa nočem uničt vsega zadnji moment...

NAJ GRE NEKAM VSE SKUP! ...aja, pa mimogrede, obletnico mava jutri... IJEEE!! Čaka me popolno silvestrovanje in popolna obletnica................................................... men se bo zmešalo dns rpg.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#15073 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18683 posts

Posted 31 December 2009 - 03:18 PM

O, Jina, sočustvujem cry.gif Moj fant ma pa čez en teden operacijo in mu ga bojo spet ruval ven, bošček sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#15074 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14335 posts

Posted 31 December 2009 - 05:15 PM

Slabe volje sem, melanholija se me je lotila
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#15075 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87069 posts

Posted 01 January 2010 - 12:24 PM

QUOTE(Nincha @ 31. 12. 2009 - 15:18) View Post
O, Jina, sočustvujem cry.gif Moj fant ma pa čez en teden operacijo in mu ga bojo spet ruval ven, bošček sad.gif

Sem ga dodobra razkužila z alkoholom, in je boljše. Če bi me danes še to bolelo zraven vsega, pol mi pa samo pištola pomaga. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#15076 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 January 2010 - 02:01 PM

Jaz grem nazaj spat. huh.gif

Potem pa najbrž na kakšen junk, primer zdravega življenja sem, res. down.gif
  • 0

• Guests

Posted 01 January 2010 - 07:25 PM

QUOTE(Frčica @ 31. 12. 2009 - 17:15) View Post

Slabe volje sem, melanholija se me je lotila

console.gif kiss1.gif

• 0

#15078 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17177 posts

Posted 01 January 2010 - 08:10 PM

Ugotavjam, da sploh ne vem kdaj se me je včeri prijelo. Do polnoči sm se ful pazla, paše pol sm take bol rahle mešance pila. Najbrž uno ko smo se pijansko igrco šli, pa puškina kr iz flaše pili. Pa baje sm M. aka. DJ, ko je šel domov, neke krepkih povedla. oops.gif Razkuro me je noooooo rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#15079 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14335 posts

Posted 01 January 2010 - 09:11 PM

QUOTE(ciara @ 1. 1. 2010 - 19:25) View Post

console.gif kiss1.gif

Sej je blo bolš ko sem konkretno količino vina spila laugh.gif

Moja mami.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#15080 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 01 January 2010 - 10:05 PM

Tok sem zaspana dons že cel dan, pa sem se naspala in vse....ne vem kaj mi je, čist sem brez energije. down.gif
  • 0

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users