Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15001 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27568 posts

Posted 27 December 2009 - 01:43 PM

pajade laugh.gif
  • 0

#15002 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 27 December 2009 - 02:42 PM

Ne upam si poklicat babice. Nisva se vidli/slišali že od konca septembra in zdaj mi je nerodno. Pa ni nekega posebnega razloga, samo vsakič, ko sem se spomnila se mi ni dalo.
edit: beh, me je zdej ona poklicala in sprašuje kaj imam proti njej. in jaz sem mela tak zgrožen glas (ker zakaj je nisem mogla jaz prej poklicat), da je zgledalo kot da je res kaj narobe
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#15003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87036 posts

Posted 27 December 2009 - 04:51 PM

QUOTE(sajk @ 27. 12. 2009 - 12:37) View Post

Sure, ko boš izvedela čas zanositve, boš poskusila pobrskat po spominu, kdo vse pride v poštev ... tongue.gif (verjetno ni blo brezmadežno ravno? tongue.gif )

Nisem mislila, da imaš take predstave o meni, ampak jaz sem mislila izbiro šole za froca. ˘-˘

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#15004 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 27 December 2009 - 05:02 PM

QUOTE(Nincha @ 27. 12. 2009 - 13:29) View Post

Never drinking again oops.gif

i so feel you !
vsako nedeljo si rečm, naslednjič ne bom več tolk pila, in pol pride sobota, in se zdi da res ne spijem velik, a fora je v tem da se predn gremo vn rihtam najmanj 2 ure, pol se mi pa že mudi in ni časa za jest. in večinoma tist dan jem nazadnje ob kake 2-kosilo. pol pa pjana že po 3 slamarjih :S hjuuuu nasledn dan pa počutje ko da bi me tovornjak povozu... cry.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#15005 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14334 posts

Posted 27 December 2009 - 05:16 PM

Te štacune so brezvezne. Nimajo koromača, zvezdastega janeža, da ne govorim o suhih višnjah, tistih prekletih brusnic pa tolko da jim povsod s polic visijo. Da o kakih malo bolj neneavadnih rečeh sploh ne govorim rolleyes.gif Bemti, jst grem v Trst takoj po novem letu!!
Pa na kurac mi gre folk ki rine s tistimi vozički tam kjer ni placa, te povozijo in se pol sploh ne opravičijo ampak se nardijo francoza!!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#15006 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 December 2009 - 05:18 PM

Preden greste pijane spat probajte stankat vsaj pol litra vode. Preverjeno boste hvaležne temu dejanju naslednji dan. tongue.gif
  • 0

#15007 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27625 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 December 2009 - 05:34 PM

Jaz takoj ko pridem domov, grem v kuhinjo in spijem toliko kozarcev vode, kot je bilo alkohola, ali pa še več. FUL pomaga. yes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#15008 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 27 December 2009 - 05:37 PM

QUOTE(Frčica @ 27. 12. 2009 - 17:16) View Post

Te štacune so brezvezne. Nimajo koromača

Ej, nekje mora bit, ker je v Harfi ful pogosto v kaki jedi. smile.gif

QUOTE(Frčica @ 27. 12. 2009 - 17:16) View Post

Pa na kurac mi gre folk ki rine s tistimi vozički tam kjer ni placa, te povozijo in se pol sploh ne opravičijo ampak se nardijo francoza!!

Ja, ja - motorični idioti, potem te pa gledajo s steklenimi očmi ko ribe iz akvarija mad2.gif
  • 0

#15009 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14334 posts

Posted 27 December 2009 - 06:07 PM

Ne, sej se dobi koromač, samo dans ga ni blo smile.gif ostalo se lahko pa na glavo postavim pa ne bodo imel. So pa odprli na wolfovi neko štacuno s hrano, ampak jih imam na sumu da držijo bolj vina...eh
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#15010 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17172 posts

Posted 27 December 2009 - 07:42 PM

Ze tako sm malo sitna zaradi zobobola, potem pa me še dodatno razkurijo wannabe provokacije, kam naj se dam, dolgčas mi je, kaj naj delam, kr jaz nočem oz. nimam časa za pijačo. Pa wtf, a sm jaz slučajno kaki dvorni norček za preganjanje dolgega časa al kaj. Najdi si kaj za delat, get a life dude!
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#15011 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 27 December 2009 - 08:35 PM

Za eno sošolko sploh ne vem kaj naj si mislem....sem misnla, da je res uredu oseba. Zanč sem pa dojela, da je res dvolična. Bohve kaj si dejansko šele o men misl.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#15012 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 December 2009 - 08:45 PM

Princess, si v spovednici, editiraj. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#15013 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 December 2009 - 09:06 PM

Ful se mi ne da it delat jutr, ker se ne počutm dobr. Pa žal morm it, še na Silvestra morm delat, damn! down.gif
  • 0

#15014 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 December 2009 - 09:09 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 12. 2009 - 20:45) View Post

Princess, si v spovednici, editiraj. cool.gif

Opala oops.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#15015 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46190 posts

Posted 27 December 2009 - 10:48 PM

Jezna sem na tipa, ki je jezen name. Ima razlog, da je jezen ampak je neutemeljen. Kaka drama queen je včasih. rolleyes.gif
  • 0

#15016 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 December 2009 - 12:54 AM

QUOTE(Sinnaia @ 27. 12. 2009 - 17:18) View Post

Preden greste pijane spat probajte stankat vsaj pol litra vode. Preverjeno boste hvaležne temu dejanju naslednji dan. tongue.gif

QUOTE(Coco* @ 27. 12. 2009 - 17:34) View Post

Jaz takoj ko pridem domov, grem v kuhinjo in spijem toliko kozarcev vode, kot je bilo alkohola, ali pa še več. FUL pomaga. yes.gif

sej sm pila vodo, sam očitno ne dost...se mi je pa zadnč zgodil, da sm res fuuul popila alkota, ampak pol pa naročila še vodo, pa ko sm domov pršla sm tut neki spila, pa ni bla taka kriza nasledn dan no...
  • 0

#15017 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18586 posts

Posted 28 December 2009 - 08:17 AM

Božični brunch pri frendu je bil nadvse prijeten. Ostali čas pa sem imel spalne orgije. Pasal je. Mamina potica je ratala ko bok. Dan je pa že za par sekund daljši.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#15018 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 28 December 2009 - 08:36 AM

zaradi mačka/naslednjega dne, jaz več ne pijem alkohola(sem ponavadi naslednji dan imela prav travmaatične/nenavadne krize)zato pa več ne pijem biggrin.gif
  • 0

#15019 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 December 2009 - 08:58 AM

Fak ... vsako jutro me zbudi sosedova smrkla... k se ob okoli 8:20 začne dret na vse pretege kot d jo kdo hoče ubit mad2.gif in pol preden pride njena mat d jo pomiri, sej jaz itak budna, Ker imam že tako rahel spanec. Ker pa sevada živim v bloku in je moja soba poleg njene se to sliši kot d ja je v moji sobi verymad.gif verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#15020 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 December 2009 - 10:43 AM

z metlo rukn v steno, al jo pa dub nekje na samem pa ji zagroz da jo boš ubila v spanju xD
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users