Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1481 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 August 2007 - 02:36 PM

sem danes klicala k mojemu frizerčku, da mu napovem prihod v ponedeljek za Conversation Starter duo, pa se mi noben javil - predvidevam, da imajo kolektivca. mad.gif Bom šla malo še po enih treh salonih v center šnofat, če imajo - če pa ne, bo treba pa čakat ... mad.gif laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1482 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 12 August 2007 - 09:29 AM

katere izdelke od tigija mi predlagate da bom imela spet lepe laske.
pred kakima dvema letoma sem se prebarvala na črn in si lase še skos ravnala in to je trajala kako leto. potem sem hotla nazaj naravno barvo las in sem se ene dvakrat mogla prebarvat s peroksidom da mi je šla ta črna barva stran in potem sem čes dala še rjavo barvo. no in tko sem počas prišla na skoraj naravno barvo las.
prej sem imela lepe kodrčke, zdaj se mi pa sploh ne kodrajo več lepo ampak ampak so nekam valoviti no res čudno zgleda in tudi lasje so nekam suhi sploh pa konice. pa zgornja plast las je za slabih 10 cm krajša od spodnje.
katere izdelke od tigija ali mogoče katere druge mi predlagate da bom lase spet spravla v prejšnje stanje. katere šampone, balzame, maske,... karkol, ker cena res ni pomembna.
pa tudi ne mislim več dajat na glavo razne pene, kreme, spreje za oblikovanje skodranih las, ker ti to tudi lase uniči.

• 0

#1483 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 August 2007 - 10:25 AM

Izdelki za oblikovanje ti las ne bodo uničili. Odličen za suhe lase je Tigi Oatmeal & Honey. Hranilen in precej naraven.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1484 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 August 2007 - 06:45 PM

Js bom dobila Treat Me Right happy.gif
  • 0

#1485 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 August 2007 - 08:30 PM

TiGi ponudba

50 posto of na izdelke namenjene negi telesa za naročnike TiGi E-noiv
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1486 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 August 2007 - 08:40 PM

meni je bedno k morš vzet vse tri reči skupaj down.gif
  • 0

#1487 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 August 2007 - 09:43 PM

Men tud ni bogve kaj, prej vleče na nategancijo kako prodat neprodajane artikle, ampak če je komu všeč - zakaj pa ne. Ziher niso slabi proizvodi, samo mi pa ni da bi zdaj kupila karkoli kar je 2% znižano.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1488 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 August 2007 - 10:10 AM

js sm dobila ta treat me right zdej pa me zanima če je ok da dam po celih laseh ali po lasišču raje ne? mam pa zlo hitro mastno lasišče. In če je ok da ga dam na suhe lase?

tuki so sestavine http://www2.lepa-si....=treat me right
  • 0

#1489 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 August 2007 - 10:16 AM

Po lasišču sploh ne!

Maske, regeneratorji in balzami naj bi se nanašali samo na spodnjo polovico, oz. tretjino las, če ne, jasno, obtežijo lase.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1490 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 August 2007 - 10:19 AM

ja to sem prašala zato k od lusha masko sm si dala povsod pa je blo čist ok
  • 0

#1491 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 August 2007 - 10:30 AM

Drugače si jaz masko, ki jo nardim doma (jajce, banana, mleko, med, oljčno in kokosovo olje...) vmasiram tudi v lasišče.
Seveda, jo mam na laseh pred šamponiranjem. Če se v redu spere, ni problema.

Za to masko, pa ne bi vedla. Če nimaš občutljivega lasišča (ne da se mi googlat za sestavine in preverjat, kere so potencialno iritantne), jo za moje pojme, komot naneseš.
Probat ni greh. Saj boš vidla po njej, kako se ti obnaša lasišče.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1492 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 August 2007 - 10:59 AM

aha hvala smile.gif sem si jo že dala na lase in sem dala samo na spodnji del, drugič bom probala po celi glavi. Itak dam pred šamponiranjem na suhe lase smile.gif
  • 0

#1493 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 August 2007 - 01:13 PM

Tudi jaz sem vzela tole Treat Me Right masko, sem včeraj prišla z morja in sem tam porabila ogromno mask/regeneratorjev (vsaj dan zvečer po celodnevnem kopanju izdatna nega, res nisem šparala s količino), zato je domača zbirka že precej okrnjena, pa sem danes skočila po tole Tigi TMR. Sem jo že na fantu sprobala, ima sicer precej kratke lase, ampak vonj je obetaven, resnično po pepermintu, precej oster. Kasneje jo še jaz uporabim, vsekakor tudi poročam kar se tiče efekta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1494 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 August 2007 - 02:01 PM

DiLeMa kolkrat na teden si ti daš masko na lase?
  • 0

#1495 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 August 2007 - 02:08 PM

Po vsakem pranju dam kvaliteten regenerator ali masko. Večinoma Tigi regeneratorje, ki so učinkovitejši kot nevem kakšna maska, pa kakšen Keune Reconstructor, pa zdej to Tigi Treat Me Right in še kaj bi se našlo. Na morju sem si dala vsak dan, ker sem pač veliko plavala in sem si vsak dan umila lase, da sem dol spravla sol. Sem prišla domov po 10 dneh s full lepimi, nič suhimi ali poškodovanimi lasmi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1496 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 August 2007 - 02:19 PM

hvala smile.gif
  • 0

#1497 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 16 August 2007 - 02:32 PM

Kateri tigi šamponi so sestavinsko primerni za pogosto oz. vsakodnevno pranje las? Kaj pa balzami?
  • 0

#1498 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 16 August 2007 - 02:51 PM

Jaz bi rekla, da kakšen Thickening ter Sexxed Up. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1499 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 August 2007 - 04:24 PM

Tudi Self Absorbed je kul. Sicer pa je pomoje bolje, da tisti, ki lase perete res vsak dan, posežete po kakšnih popolnoma naravnih šamponih.

Ful sem navdušena nad pepermintovo masko, krasna je. happy.gif
  • 0

#1500 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 August 2007 - 08:05 PM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 8. 2007 - 17:24) View Post

Ful sem navdušena nad pepermintovo masko, krasna je. happy.gif

jaz sem to pri fotru kradla, ko je bila ta maska še v obliki balzama - mi je bil zelo všeč, sploh ta prečudoviti hladilni učinek. zdaj pa si tole masko in obsežno masažo lasišča privoščim pri vsakokratnem obisku frizerja.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users