Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1481 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 March 2008 - 11:06 AM

Joj, naj ji kdo zlektorira zadeve, preden jih objavi. Že na prvi strani je toliko slovničnih napak, da me kar stiska pri srcu. down.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1482 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 25 March 2008 - 12:17 PM

Pa res, ful slovničnih napak ima evil.gif.

Sam meni zgleda v faco malo starejša.
  • 0

#1483 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 March 2008 - 12:26 PM

Ou maj gad, ampak ženska je res polpismena. huh.gif Nikoli nisem razumela tistih ki še v materinskem jeziku ne znajo pravilno pisat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1484 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 25 March 2008 - 12:38 PM

Zakaj bi kdo hotel njeno majco??
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1485 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 25 March 2008 - 02:18 PM

A je prešvicana ali čista?
  • 0

#1486 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 March 2008 - 02:23 PM

Ti to resno? No, ni taka zvezda, da bi prodajala prešvicano majco. Še, haha.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1487 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 March 2008 - 03:29 PM

QUOTE(Sarah @ 25. 3. 2008 - 12:26) View Post

Ou maj gad, ampak ženska je res polpismena. huh.gif Nikoli nisem razumela tistih, ki še v materinskem jeziku ne znajo pravilno pisat.
wink.gif Se zgodi ob hitrem tipkanju, a je kljub temu smešno biggrin.gif

Glede na to, da se javno izpostavlja, bi bilo fino, če bi pazila kaj objavi. Še posebej, ker je že zdavnaj bila ožigosana za ne najbolj razgledano, ampak ok... Ne gradimo vsi na enakih stvareh svojega renomeja.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1488 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 25 March 2008 - 04:42 PM

Neverjetno, kolko mladih danes teži po tistih petih minutah slave ... Danes je očitno to lahko že skoraj vsak - vrednost pa je seveda zato manjša. Očitno ji ni blo treba met ničesar za to; ne talenta, še manj razgledanosti, neka baš lepotica kot jo predstavljajo v medijih mi pa tudi ni.

Onadva starca (komentatorja) pa sta res bedna. Sploh oni z dolgo čupo skoz govori Marku v prid. Vsi neke Marka pomilujejo - neupravičeno ima res veliko šans, da zmaga. Ne moti me zato ker je klošar, ampak zato, ker mi je kot oseba brezvezen. Na koncu bo ostalo ene par wannabe frajerčkov moškega spola pa mogoče kaki "bogi" vmes. Seveda bo pa itak na koncu zmagal en tip, grem stavit da bo podobna situacija kot pr Baru 2, ko so ženske kot po tekočem traku letale ven. Ženskam pr teh oddajah zamerijo vse; če je kera bolj umirjena - je takoj za odstrel ker je nedostopna pa high; če je pa katera bolj živahne narave, pa je spet za odstrel ker gre vsem na živce. Tipi si pr teh šovih lahko bistveno več privoščijo, se mi zdi.
  • 0

#1489 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 25 March 2008 - 05:26 PM

A mi lahko ena pojasni zakaj je zdaj toliko nominiranih? Tamara, Tjaša, Damjana, Sandi, Žanin, Dada? A so kak kršili pravila ali je kak drug razlog?

Na spletnostran od Tine S. pa nimam komentarja. Boljše ko ta gospodična sploh ne bi odprla ust in bi lepo tiho sedela in se nastavljala kameram.
  • 0

#1490 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 25 March 2008 - 06:03 PM

Jah vsak nominira po 2 in zgleda da so ful mešano nominiral. Tako da je zgleda da vsak pobral po 2 ali 3 nominacije.
  • 0

#1491 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 25 March 2008 - 07:43 PM

Se mi je zdelo, da ima Tina za sponzorja optiko. Drugače nebi mela vsakič druga očala. Pa tud v BB hiši je nosla različna.
  • 0

#1492 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 March 2008 - 07:54 PM

Mislite da bojo tudi tle nove BBjevce not uštukal, ko se malo razredčijo vrste?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1493 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 March 2008 - 07:55 PM

ziher. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1494 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 March 2008 - 09:08 PM

Nominiranih je tolko zato, ker so nominiral ločeno, tko kot so zdej razdeljeni- na dve skupine in je vsaka skupina nominirala posebej. Pa pol itak tko pride, da jih je več nominiranih.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1495 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 25 March 2008 - 11:29 PM

QUOTE(rea @ 25. 3. 2008 - 16:23) View Post

Ti to resno? No, ni taka zvezda, da bi prodajala prešvicano majco. Še, haha.

Valda se hecam wink.gif A ni že prodajanje majice samo po sebi, če nisi RES VELIKA zvezda, smešno?
  • 0

• Guests

Posted 25 March 2008 - 11:39 PM

Mene neki zanima...tista, ki od začetka dobro spremljate. Ko so še vsi živeli v ta revnem stanovanju, so imeli vedno oblečena temna oblačila (no, vsaj zdi se mi tako...nisem takrat še tolko podrobno opazila to). In podložniki so tudi vedno v temnih oblačilih. A je bilo to kako pravilo določeno, ali so jih celo dali oblačila, ki jih imajo v revnem stanovanju? Al so se morali znebit določenega števila (kg?) oblačil in so pač slučajno vsi izbrali temnejša? Ve katera?

Ja, Marko je tudi meni čezdalje bolj dolgočasen. Na živce mi gre, ker navaja razloga zato, da je klošar.
  • 0

#1497 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 March 2008 - 07:32 AM

ne nič niso mel določeno.Slekli so jih gat in jim prinesli kup cunj,iz katerega so si izbrali svoje.

Ma marko nič ne dela,samozavestno govori da bo on do konca v luksuzu ostal,damjana mu je službo ponudila pa jo je samo grdo gledal,posmehuje se ljudem,ki so podložniki in se ima nasploh za nekaj več. Da ne govorim da ima jeanine za svojo osebno "odnašalko skodelic".Ne glede na to da je v luksuzu se je mislim da od petka uspel enrkat stuširat,če temu da se z vodo mal poliješ pa po glav počohaš,na tiča in svinjarijo med nogami pa pozabiš,lahko sploh rečemo tuširanje.

Tamara je včeraj damjano spravila v jok med delom,ker je lapala 8 ur vkup in delala zdraho kjer se je dalo. Upam da res leti,ker mi gre pošteno na kurac,pa ne samo meni,ampak vsem podložnikom,ker tolko kreganja še v življenju niso slišali.Damjana mi je pa kul,ima zanimiv smisel za humor,delavna je,ne pritožuje se....Tko da upam da tamara gre veni.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1498 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 March 2008 - 08:00 AM

QUOTE(Sally @ 26. 3. 2008 - 7:32) View Post

Ma marko nič ne dela,samozavestno govori da bo on do konca v luksuzu ostal,damjana mu je službo ponudila pa jo je samo grdo gledal,posmehuje se ljudem,ki so podložniki in se ima nasploh za nekaj več. Da ne govorim da ima jeanine za svojo osebno "odnašalko skodelic".Ne glede na to da je v luksuzu se je mislim da od petka uspel enrkat stuširat,če temu da se z vodo mal poliješ pa po glav počohaš,na tiča in svinjarijo med nogami pa pozabiš,lahko sploh rečemo tuširanje.

Jaz bi take kr nagnala. Pa ti klošarji in brezdelneži se tk vsi isto obnašajo. Upam, da ne bo zmagu, kr pol se bo pokazala slovenska neumnost. Boli me pa to, da take ljudi folk respektira, ko v lajfu niso neč naredl, le da so se lepo naslanjali in se vsem smilili.
  • 0

• Guests

Posted 26 March 2008 - 08:48 AM

Aaaa, potem so jih oni dali cote. Se mi je zdelo nekaj čudno, da so vsi v "puste" barve oblečeni.
Hvala.
  • 0

#1500 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 26 March 2008 - 10:43 AM

Hvala za pojasnilo.

• 0

0 user(s) are reading this topic