Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#1481 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 September 2010 - 10:45 AM

ROFL lol1.gif
  • 0

#1482 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 September 2010 - 11:54 AM

Coco, lej ... Ful nočem bit nesramna, al pa kej, mislim, sej te sploh ne poznam, tko da res nimam slabih namenov, sam ... Se bo treba mal v roke vzet. Mal si pretežka no. Mal.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1483 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 September 2010 - 12:15 PM

Ahahahah, jaz sem pa prvo pet minut razmišljala o čem BK govori pa kaj sem pa zdaj nardila huh.gif , pol pa sem poštekala, haha. Ker sem imela odprtih več zavihkov in nisem vedela niti, v kateri temi sem, pa sem mislila, da sem v Šanku in sem kaj jamrala, haha. iLembo. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1484 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 30 September 2010 - 12:23 PM

Ja, Coco, skrajni čas, da se spraviš na kakšno dieto. laugh.gif Meni pa v lekarni vaga še ni zatajila. Vi imate neke čudne lekarne. tongue.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1485 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 February 2011 - 12:17 PM

Eno vprašanje za tiste, ki ste veliko shujšale, Ančka, kdo drug?
Ammm... meni teža stoji. Športam, normalno jem (upam), pa nič ne gre več dol. Že več kot pol leta sem praktično na isti teži. Res si želim shujšati še 10kg, pa ne vem, kako naj se lotim.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1486 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 02 February 2011 - 12:24 PM

Jaz se tudi probam oklestit parih kilogramov, ki sem jih prodobila v Špa, pa mi ne uspeva najbolje. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1487 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 February 2011 - 12:31 PM

jst sem zdele na -14kg.... Dejansko mora teža ostati na določeni meji tko po minimalno 6 mesecev, da telo to sprejme za svojo bazalno težo (in potem ni več takšnih jojo efektov itd - naj ne bi bilo no) smile.gif

Jaz pač delam tako, da vsake 6 mesecev (ali več) naredim en ruker - delno izpeljem 90dnevno dieto (nazadnje 3kg v 1 mesecu) in potem na novi teži zopet vztrajam. That's it. Nobenega posebnega recepta.
  • 0

#1488 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 February 2011 - 12:46 PM

Aha, torej je kul, da sem na -15kg že ene 8 mesecev? Upam, da bo šlo zdej kej dol... te diete mi ne ustrezajo, samo je pa fajn met nek 'načrt' in se po njem ravnat.
  • 0

#1489 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 02 February 2011 - 01:00 PM

Uf, princeska... Razlogov je lahko malo morje (ni pa to nič nenavadnega). Po določenem času se metabolizem enostavno upočasni.
Ješ zdaj isto kot na začetku hujšanja, ko si imela več kg? Telo namreč zdaj ne rabi toliko kalorij.
Si si izračunala dnevni vnos in porabo kalorij? Če nisi v deficitu, ne bo nič s hujšanjem.
Delaš preveč aerobnih vaj? Če ni mišic, ni ničesar kar bi rabilo toliko energije.

Rešitev je lahko sprememba jedilnika. Npr. izračun dnevne porabe kalorij za tvojo starost/težo/dejavnost minus do 300 kalorij; zmanjšati vnos OH (več zdravih maščob in beljakovin); če se ti da, se lahko greš tudi ketozo biggrin.gif (ob minimalni količini oh telo črpa energijo iz maščob)...

Jaz mislim, da ti miganja ne manjka. Očitno je nekaj narobe s prehrano (če na hitro pregledam tvoje jedilnike, je preveč ohjev smile.gif).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1490 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 February 2011 - 01:06 PM

Podgana, a se ti kaj ukvarjaš s tem? Ker jaz bi rabla nekoga, da mi napiše nek jedilnik za čez dan, a bi mi znala napisat jedilnik, en primer za 1 dan? Beljakovin premalo pojem, ker jih ne maram preveč, tako da možno da je tudi to, ja smile.gif sladkarijam se še vedno izogibam, ampak bi tudi tiste PZ kekse lahko ukinila, rada bi tudi ukinila kruh, čeprav jem samo PZ, rženega,... krompirja ne jem, pijem dosti, migam tudi-anaerobno in aerobno, prebavo imam srednje, sem imela med hujšanjem boljšo (npr. lani)...
  • 0

#1491 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 February 2011 - 01:48 PM

Jaz sem pa danes dobesedno "požrla" knjigo o dieti po krvnih skupinah. Pa mi je ful všeč, dejansko sem dobila potrditev za par stvari, ki sem jih že prej slutila. Mislim, da se bom kar probala bolj poglobiti v to.

Pa v roku 2 mesecev (upam), bom začela na Zumbo laugh.gif hodit, sam avto se moram naučit/ponovit vozit, pa eno dobro dušo najt, ki bi z mano hodla.

Zdaj sem trdno odločena, da moram kg oklestit builder.gif

Aja, glede stagnacije,...meni se je isto zgodilo, zdaj sem že skoraj eno leto na cca 60kg (no v zadnjih tednih sem iz 62 prišla na 59). Ko sem pa začela "pazit" na prehrano, pa mislim, da mi je nekje od 70 do 60kg kar zletelo (ne spomnim se dobro, ker sem od sile pozabila, koliko sem jih mela po porodu laugh.gif ).
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1492 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 February 2011 - 01:58 PM

si tole brala?
IPB Image
  • 0

#1493 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 February 2011 - 02:02 PM

Mislim, da. V knjižnici je bilo, in prva stran je bila ful zdelana. Sam mislim, da je, ker sem D`Adamo zapomnila.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1494 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 February 2011 - 02:04 PM

jst sem jo pred kratkim kupila....berem počasi biggrin.gif
  • 0

#1495 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 02 February 2011 - 03:09 PM

QUOTE(Princeska @ 2. 2. 2011 - 12:17) View Post

Ammm... meni teža stoji. Športam, normalno jem (upam), pa nič ne gre več dol. Že več kot pol leta sem praktično na isti teži. Res si želim shujšati še 10kg, pa ne vem, kako naj se lotim.

Pojd na ketonsko dieto, izloči kurih iz jedilnika in ga nadomesti z rižem. Namesto obroka ki vsebuje oh-je si nared proteinski šejk. Jej 4-5x na dan!!!!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1496 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 February 2011 - 03:11 PM

Joj, ne mi spet s temi umetnimi šejki namesto pravih obrokov...
  • 0

#1497 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 02 February 2011 - 03:13 PM

QUOTE(Princeska @ 2. 2. 2011 - 12:17) View Post

Princess, ne pretiravaj, da ne postaneš lizika. Sicer te poznam samo iz slik in če lahko sodim po njih, imaš sedaj super postavo.
  • 0

#1498 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 02 February 2011 - 03:14 PM

Jaz sem tut razmišljaja v tej smeri. krompirja že itak dolgo ne jem, ok razn pireju na vsake tolko se ne morem upret, zdaj delam na tem da kruh omejim, če pa že, da ga jem samo zjutraj, pa testenine bom proskušala omejit, čeprav jih imam takooo rada, isto tak sir smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1499 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 February 2011 - 03:35 PM

Šuša, kaka je ketonska? A ni to za une k delajo na masi in definiciji? Proteinskih šejkov pa ne pijem več, ne upam... včasih si kupim kako proteinsko tablico, ko je res hudo. Sinnaia, a napišeš od presnih šejkov vrednost OH in proteinov, da primerjam malo?

Kalypso, ne, ne pretiravam, niti ne mislim, ampak začela sem se spet ful ne-dobro počutit v svoji koži :S

OK, drugače pa od te ure naprej kenslam kruh, kekse bom pa jedla samo še une medexove bio pa res kake, ki so popolnoma ok. Jogurti le navadni, mleka pa ne pijem, čokolade ne jem.
  • 0

#1500 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 02 February 2011 - 03:47 PM

QUOTE(Šuša @ 2. 2. 2011 - 15:09) View Post

izloči kurih iz jedilnika in ga nadomesti z rižem.

Zakaj je pa to dobro? Če je polnozrnat kruh, je to enako, kot rjav riž. Bel pa sploh ni za nikamor.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users