Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#1481 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 January 2008 - 05:51 PM

Kasneje bo:
MYPA Shea Karite maska
Lavera pomarančno mleko šampon
  • 0

#1482 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 02 January 2008 - 07:48 PM

Tigi OH šampon
Lavera Plavica
Tigi OH balzam
Tigi Dream Drops
Tigi Curls Rock Amplifier
  • 0

#1483 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 January 2008 - 10:15 PM

Balea berskev šampon in nivea balzam za rjave lase
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1484 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 January 2008 - 04:39 PM

Lavera pomarančno mleko šampon
Tigi O&H balzam
Selective magic serum
Tigi Superstar

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1485 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6805 posts

Posted 03 January 2008 - 06:02 PM

Na suhe: Glis kur Total repair maska
Vichy Dercos
Tigi O&H balzam
...potem pa najbrž penica za skodrane lase od Schwarkopf
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1486 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 03 January 2008 - 08:29 PM

Vichy Decors
Garnier repair and shine maska
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1487 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 03 January 2008 - 08:30 PM

rumen glis kur šampon, balzam, pa krema za špice...zdj pa neverjetno fajn dišijo
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#1488 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 January 2008 - 06:49 PM

Lavera plavica šampon
Lavera mandljevo mleko šampon wub.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1489 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2008 - 10:47 AM

Garnier Ultra Dolce all'Henne e aceto di Mora šampon
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1490 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 January 2008 - 11:01 AM

Kok ma ta tvoj šampon lepo pakungo, Sarah. Res je huda, tak lepa, da bi ga kr mela. laugh.gif Kakšnim lasem je pa namenjen?

P.S. Kakšne barve je pa šampon izven pakunge? Maš masko tudi? Ful sta mi obe pakungi noro lepi. tongue.gif

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1491 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2008 - 11:09 AM

Za rjave-temne lase je. tongue.gif Izven pakunge pa je skoraj prozoren, čisto malo na rdečkasto. Maske pa nimam, nisem je še vidla, sploh nisem vedla da obstaja. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1492 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 January 2008 - 11:10 AM

Jaz mam tudi temno rjave lase. cry.gif Masko bi ubitačno fejst meeeeela, ampak je pri nas v Celju itak ni nikjer za dobit, ker ne držijo teh Ultra Dolce stvari sploh. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1493 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2008 - 11:20 AM

Pri nas v Mullerju imajo, ampak tega Henne nisem nikoli vidla - jaz ga imam iz Italije. Bom pa pogledala danes ko ravno grem v Muller, ma dvomim da bo. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1494 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 January 2008 - 11:56 AM

Hvala, Sarah! Js mam drgač res srečo s temi Ultra Dolce zadevami, že od nekdaj si tudi želim sprobat njihov mlečni balzam za normalne lase (http://www.garnier.i...P42006_pack.jpg) in tistega s kamilico (http://www.garnier.i...P42017_pack.jpg) pa ne pridem do teh zadev, da me kolješ. That's life! laugh.gif Pa vidim, da majo zdej prenovljene pakunge.

Včeraj sem si ščetine oprala z dr. Hauschka šamponom in Oronazolom, potem pa sem dala na bučo še Faith in Nature regenerator z ginkom.
  • 0

#1495 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2008 - 12:31 PM

Lepe pakunge, nisem še vidla tanovih. Hja Dilema, če si tako blazno želiš tale dva balzama, jaz ti ju komot kupim, to ni noben problem, ampak poštnina pa ne vem kolko bi te prišla. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1496 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 January 2008 - 12:33 PM

Jaz bi v bistvu imela onega z mlekom najbolj. Če bi se ti dalo kupit in poslat, mi poštnina sploh ni važna. Tista dva dodatna evra bom pa že prebolela. tongue.gif

Aja, by the way, kakšnim lasem je sploh namenjen ta kamilični balzam?

http://www.garnier.i..._DOUX_CAMOMILLE

• 0

#1497 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2008 - 12:46 PM

Dilema, preseli se v temo šamponi za lase, sem ti vse napisala. Da ne bomo preveč OT tukaj. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1498 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 05 January 2008 - 05:01 PM

punce mi lahko poveste v cem je fora, da dajate na suhe, se neoprane lase balzam,masko??

ker sem jaz to danes naredila, na suhe lase sem dala balzam, pustila 30 min in nato lase oprala se s Faith in nature samponom in potem sem spet morala dat balzam na lase, da so se mi zmehcali...
sem najprej mislila, da ce dam balzam na suhe in sperem s samponom, da balzam kasneje ne bo potreben...vendar temu ni tako (vsaj pri meni ne)
  • 0

#1499 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 January 2008 - 05:07 PM

Exotica, to je tak ful dvorezni meč, če mene vprašaš.

Fora je pa v tem, da suh las ni prepojen z vodo in lahko zato teoretično vsrka več regeneratorja/maske, kot pa moker las, ki je že poln vode - zato nekateri dajejo obloge na suhe lase. Po drugi strani pa je šampon tisti, ki las med umivanjem 'odpre' oziroma privzdigne njegove luske in zato koristne snovi iz regeneratorja/maske bolje in lažje prehajajo v las, kot pa če je las suh in 'zaprt'.

Jaz zato raje dajem regeneratorje/maske na vlažne lase po umivanju, vendar pa vedno poskrbim, da lase po umivanju zelo dobro ožmem in sfrotiram, da niso čisto premočeni, ampak samo nekoliko vlažni (ampak ožemajte in frotirajte nežno, da ne boste poškodovali las, ker so v mokrem stanju še posebej občutljivi). Jaz na suhe lase pred pranjem nanašam samo kakšna naravna olja (olivno, arganovo, itd.) da jih lahko potem sperem s šamponom, da nimam premastnih las.
  • 0

#1500 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4382 posts

Posted 05 January 2008 - 05:20 PM

Lavera šampon s pomarančo
Tigi OH balzam
Klas za konice
  • 0

0 user(s) are reading this topic