Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1481 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 18 August 2007 - 09:14 PM

QUOTE(Cvetka* @ 18. 8. 2007 - 10:53) View Post

Ej sajk, tole z jezo pa res ni nič novega. Najbrž ni glih najbojši način, je pa način how to feel better.

Seveda ni nič novega, saj sem tudi napisal, da je tako tudi bolje, ker se lažje prenaša wink.gif
  • 0

#1482 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 August 2007 - 09:26 PM

QUOTE(Špela @ 18. 8. 2007 - 22:10) View Post
pač ne mislim iti mimo enega mojih temeljnih načel samo zato, da lahko z nekom še vedno hodim na kave.

Jebenti, si to dobro povedala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 18 August 2007 - 10:33 PM

Prijateljice so me včeraj razočarale s svojimi izrazito negativno naravnanimi komentarji. sad.gif
  • 0

#1484 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 August 2007 - 10:43 PM

QUOTE(laLa° @ 18. 8. 2007 - 21:40) View Post

Valda, da ji neboš šel povedat, da je grozna, da jo naredi debelo, ter da se barva majice tepe z barvo njenih las. rolleyes.gif - čeprav naj bi si prijatelji povedali vse.

Zakaj pa ne?? Valda ji zdej ne rečeš tako direktno (kr je že malo nesramno), ampak jst se pri prijateljcah nikoli ne delam, da mi je nekaj všeč, kar mi ni. Drugo je za uno by the way kolegice, ki se jim komot zlažem v obraz, če je treba (ampak sm še vedno rajši tiho). Jst se ne užalim, če mi prijateljca pove, da je nekaj grdo al pa da mi ne paše. Če je meni dovolj všeč, me ponavadi sploh ne briga, pa tudi če me, mam še vedno rajši iskrenost. Druga stvar je, če bi mi to rekla kr ena tipica.

Mogla sm se oglasit. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1485 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 19 August 2007 - 08:34 AM

in zato sva prijateljice ... biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1486 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 19 August 2007 - 11:00 AM

Skupini, s katero se osebno poznamo in smo dobri frendi, nisem čestitala za osmo obletnico oops.gif Sram me je ful, na netu so se mi pa zahvalili za torto. Silly me.
  • 0

#1487 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 August 2007 - 01:25 PM

QUOTE(Nila @ 18. 8. 2007 - 23:33) View Post

Prijateljice so me včeraj razočarale s svojimi izrazito negativno naravnanimi komentarji. sad.gif

ziher so samo fouš, babe blesave. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 19 August 2007 - 01:39 PM

Ja, točno to bo. Ker vse, kar one niso ali nimajo, so spljuvale. rolleyes.gif Vsako stvar, ki sem jo začela razlagat, so v trenutku dale v nič, pa sploh še nisem končala oz. prišla do bistva. Na koncu sem utihnila in so se začele med sabo kregat, katera bo bolje argumentirala svoj negativizem... Mislim, pa kaj je s temi ženskami?! hmm.gif Ena je potem celo dojela (glede na mojo tišino in zgroženost na obrazu), da pa mogoče le ni bilo prav, kar so naredile in je potem skušala nekaj kao popravit itd. Dejstvo pa je, da sem šla domov z zelo slabimi občutki in to je bil njihov cilj očitno. Dajmo jo potlačit, da bomo me izpadle boljše. ermm.gif
Potem se pa čudijo, zakaj imam toliko moških prijateljev. Ja dddd, če so pa babe take kure, no! Saj sem mislila eni mail poslat oz. ji pismo napisat, pa sem si premislila. Ni vredno. Ma prav spovedat sem se morala glede tega, res. Sem prav razočarana. cry.gif Ampak saj bo ...

• 0

#1489 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 19 August 2007 - 01:48 PM

spovedujem se, da sem v ihti šimfanja babjih prijateljic povsem pozabila, da je ena dečva v službi, s katero delim delovno mesto in ime, prav nevarno na meji, da bi postala moja prijateljica. shame on me! oops.gif pa kofe nama tut delam, tko da je skoraj isto, kot če bi kje zunaj sedeli na kofetu, a imam vseeno nek boljši občutek (pa se zasebno, tj. izven delovnega časa, ne druživa) kot recimo pri eni, s katero sem se precej intnzivno družila par let. pa še prereživa se tok, da me včasih že kar čeljusti bolijo - ne pomnim, da bi se še s kom kdaj toliko prerežala. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1490 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 August 2007 - 04:11 PM

Jst se spovem, ker ne morem kar zadrževat... Tok sem vesela, da ne morem...

Trenutno se dogovarjam z Jadranko Juras, ki me je kontaktirala, zato da ji bom napisala tekst za pesem in sem grozno veselaaaaaa biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1491 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 19 August 2007 - 04:15 PM

čestitke princeska!
  • 0

#1492 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 19 August 2007 - 04:16 PM

Princezin, WB in kongrečulejšns! hooray.gif hooray.gif
  • 0

#1493 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 August 2007 - 04:19 PM

Uau, to pa ni kr tak.
Vsekakor čestitke!

thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 19 August 2007 - 04:23 PM

Wau, princess, full sem vesela zate! Go girl! thumbup.gif
  • 0

#1495 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 August 2007 - 04:29 PM

Yaaay, bravo. =) Ful ti privoščim kiss.gif Daj malo povej, kako je prišlo do tega. =)
  • 0

#1496 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 August 2007 - 04:40 PM

Uuu, princeska, to pa res ni kar tako. I'm happy for you, girl! wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1497 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 August 2007 - 04:42 PM

Vse izveste, ko bomo v pripravah. Zdej se komaj dogovarjamo. Moram bit tiho (poslovna skrivnost pa to) biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1498 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 19 August 2007 - 07:36 PM

Princeska, čestitam thumbup.gif U rock smile.gif
  • 0

#1499 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 August 2007 - 07:41 PM

Uuuu frajerka Princeska! Čestitam!!
  • 0

#1500 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 19 August 2007 - 07:58 PM

super! worship.gif teehee.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users