Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1481 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 01 November 2015 - 12:54 PM

Hevea, ali morda katera druga, ki ima HTC Desire 820! Ste že nadgradile na Lollipop? Jaz imam zdaj KikKat 4.4.2 in sem dobila obvestilo, da je na voljo posodobitev na Lollipop. Me zanima, če se splača nadgraditi ali ne, če so kakšne težave. Sem prebrala par komentarjev, da naj bi se po nadgradnji zmogljivost baterije zmanjšala kar za 50 %, je to res?

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1482 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 01 November 2015 - 01:37 PM

Jaz sem ravno predvčerajšnjim, ampak težko komentiram glede baterije, ker ga nisem toliko uporabljala. Zaenkrat nimam problemov, samo nekatere spremembe me malo motijo, ker sem drugače navajena. Aja, pa tisti dan, ko sem ga posodobila, mi je potem še cel dan nekaj štekal, pa mi drugače dela lepo hitro, ampak potem se je na srečo vrnil na normalno. Bom videla sproti.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1483 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 01 November 2015 - 01:49 PM

Po drugi strani so pa nekateri pisali, da se jim zdi baterija zdaj boljša, tako da ne vem. :) Saj verjetno si bom tudi jaz posodobila.

• 0

#1484 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 December 2015 - 04:22 PM

HELP. :surrender:

Že skoraj dve leti imam Samsung Galaxy S4 mini, ki je bil okej vse do zadnjih nekaj dni. Ne vem, če ima to kakšno povezavo, ampak ne škodi, če napišem, da dobro leto nisem osvežila nobene aplikacije, ker sem imela zabasan telefon s slikami in drugimi datotekami :lol: in sem ga 'spucala' šele pred kakim tednom in mi je valda tekom teh nekaj dni posodobilo vse aplikacije. Fora je, da sem včeraj opazila, da traja sto let, preden se baterija napolne (prej sploh ni bilo problemov, se je *relativno* hitro praznila, ker imam telefon stalno po rokah, ampak se je isto tako hitro napolnila). Okoli 12h se je spraznila na 6%, potem pa je trajalo dobesedno do 21h, da se je napolnila na 100%. Potem sem pred spanjem in danes popoldan res dolgo srfala in se je ob 14h spraznila baterija na 20%, sem ga dala polniti in je zdaj po dveh urah šele na 29%. A to naj bi blo normalno? Ker je razlika res drastična in me malo skrbi. V garanciji je še manj kot 1 mesec in bi ga potem takem morala v kratkem poslat domov, da ga zrihtajo, če sem to tega sploh upravičena?

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1485 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 06 December 2015 - 07:04 PM

Če imaš problem z baterijo, je uporabna info, da je garancija na baterijo samo eno leto...
  • 0

#1486 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts

Posted 06 December 2015 - 07:47 PM

:OOO
  • 0
Pablo Picasso

#1487 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 06 December 2015 - 08:27 PM

Coco. Jaz imam enak telefon. Čez tri tedne poteče garancija. Sem ga imela pred dvema tedni na servisu, ker mi je baterijo brez razloga požrli v 8 urah. Ko je padlo pod 50% je baterija držala samo še max. Dve uri. So mi ga resetirali in scistili ( seveda so mi vse zbrisali ), ampak sedaj dela kot urica. Normalno baterija ni več brezhibna, ampak telefon normalno drži cel dan. Nova baterija stane okoli 30€. Ker sem v načelu zadovoljna s telefonom in nimam denarja za novega v tem rangu (ali boljsega), držim pesti, da bo še nekaj časa zdržal.
  • 0

#1488 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 06 December 2015 - 08:29 PM

Normalno naj bi se baterija v celoti napolnila nekje v 3h.
  • 0

After all this time?

Always.

#1489 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts

Posted 06 December 2015 - 09:28 PM

Kaj se mi potem takem najbolj splača nardit, ga poslat na sevis? Jih prej kontaktirat in opisat problem? Ali najprej kontaktirat Big Bang (je kupljen pri njih)? Res sem bimbo za te stvari. :butl:

• 0
Pablo Picasso

#1490 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 06 December 2015 - 09:36 PM

Jaz bi ga dala na servis. Mogoče je problem tudi v kakšnem stiku in je treba kaj.menjati. Jaz sem ga sicer nesla na Simobil, ampak mislim, da greš lahko direktno na servis.
  • 0

#1491 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 25 December 2015 - 09:32 PM

Coco, si zrihtala to z baterijo? :)

Jaz tudi za rabljenim s4 mini gledam..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1492 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts

Posted 03 January 2017 - 05:11 PM

Joj, Neytiri, oprosti, jaz tvoj post šele zdaj vidim, dobro leto prepozno. :wacko: Moj Samsung dela bp, v petek bo imel svoj 3. rojstni dan. :)

Podgana, a za tisto dodatno leto garancije za Huawei je dovolj, če se registriraš v hiCare app in je to to ali je potrebno narediti kaj več?

• 0
Pablo Picasso

#1493 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 February 2017 - 07:53 AM

Kje kupujete (in kakšne) ovitke za telefon? 

Trenutno imam silikonskega od pure, ki pa se mi ne dopade preveč, gladek je, telefon mi ne sede lepo v roko amapk kar malo zdrsi... imela bi kaj iz plute/natur materiala, pa da zaščiti telefon pred padcem/praskami - da ima ta stranski profil dovolj izražen. Folje čez ekran mi nekako ni za lepit... 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1494 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 22 February 2017 - 08:47 AM

prej sem kupovala preklopne ovitke iz kitajske (preko Amazona), saj so bili do 10€

Ko sem zamenjala telefon, sem zraven dobila original preklopni ovitek in je čisto nekaj drugega. Stane sicer nekaj čez 20 eur (če se ne motim), ampak ga bom sigurno kupila, ko se ta obrabi ... tudi zdrži bistveno dlje.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1495 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 22 February 2017 - 08:48 AM

Aliexpress, preklopni za manj kot 5 €

• 0

#1496 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 February 2017 - 10:21 AM

Kje kupujete (in kakšne) ovitke za telefon? 

Trenutno imam silikonskega od pure, ki pa se mi ne dopade preveč, gladek je, telefon mi ne sede lepo v roko amapk kar malo zdrsi... imela bi kaj iz plute/natur materiala, pa da zaščiti telefon pred padcem/praskami - da ima ta stranski profil dovolj izražen. Folje čez ekran mi nekako ni za lepit... 

Jaz kupujem na www.gizzmo.si :)

Vedno obvezno imam steklo čez ekran (menjam na cca pol leta - ker pazim, fantu menjam na par mesecev). Ovitek imam ta - okoli je trda guma, ki pride čez ekran kot opisuješ, potem navrh pa ta rose kovina.

Jaz sem tudi nekaj časa kupovala cheap ovitke in folije preko ebaya, ampak ni vredno - vsaj zame ne. Če imam telefon za 800eur (ko sem ga kupila je stal toliko), potem mi ni logike na svetu zakaj bi imela zaščito za 1eur.

• 0
Viens, reste ici!

#1497 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86390 posts

Posted 22 February 2017 - 12:39 PM

Jaz kupujem ovitke (sleeve) na Etsy, iz usnja, filca ali kombinacije. Ponavadi rocno narejene in sem zelo zadovoljna.
Cez ekran nimam nic, ker mi ni vsec, prav tako so mi grdi vsi ti klasicni in preklopni etuiji. Ce ze imam lep telefon, mi ga je skoda zakrivati s tem, v ovitku ga imam samo v torbici, na mizi ipd. pa ga samo polozim nanj.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1498 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 February 2017 - 06:18 PM

Jaz sem enkrat kupila na Gizzmo in dala zanj 20€+ in ni vredno. Isto hitro se je uničil kot tisti za $5 iz Ebaya. Tako da zdaj kupujem samo še tam, itak se jih hitro naveličam, pa pogosto menjujem :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1499 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 22 February 2017 - 08:10 PM

Jaz imam tudi preklopnega. Notranji del je silikonski, okrog pa nek umeten material z zapiranjem na magnet. Kupila sem na Ebayu iz Nemčije, bil pa je med 5 in 10 €, se mi zdi. Praktično identičnega sem gledala v Gizzmu in je bil 20 €. Zdaj ga imam približno leto in pol. Robovi tistega zunanjega ovitka so se že malo ogulili, sicer pa je še vedno ok. Mi je parkrat že padel na tla telefon, pa mu ni bilo nič.

Bi pa počasi menjala. Tale preklopni način se mi zdi super za zaščito, ampak je tudi meni, kot Jini, lepše, če telefon ni ves zakrit z ovitki. Pri etuiju se bojim edino, da nudi najmanj zaščite.
  • 0

#1500 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86390 posts

Posted 22 February 2017 - 08:18 PM

Pri etuiju se bojim edino, da nudi najmanj zaščite.

Saj jo. Samo meni res ni jasno, kako ljudem uspe tako spraskati telefone. Meni je prejšnji parkrat padel na tla in se ni niti malo poznalo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users