Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1481 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 17 January 2011 - 08:12 PM

Meni je pa najbolj zanimivo to, da sem jaz načeloma ful proti splavu in sem skos (okej, zadnji dve leti recimo) govorila, da to ne bi bila opcija, ker si ne bi nikoli odpustila. Ampak v takšnih sanjah sem pa vedno znova v tok ogromni dilemi, ki je mnogo mnogo bolj resnična in doživeta od tega mojega "ah ne, to pa ne bi," ki ga ponavljam budna. Tko da na podlagi teh nekaj sanj na to temo, ki sem jih že imela, točno vem, kakšne grozne odločitve bi me čakale v primeru nenačrtovane nosečnosti. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1482 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 January 2011 - 08:18 PM

QUOTE(Hevea @ 17. 1. 2011 - 14:15) View Post

Sanjala sem, da se je Jina hotela prijavit na Slovenski top model in je prišla mene vprašat, kaj naj stori, ker se je še štirikrat prijavila in vedno izpadla v drugem krogu laugh.gif In potem sem jo jaz ekspertno peljala na neko železniško postajo in sem jo učila, kako se gre po stopnicah, da si te žirija zapomni in ji dajala še neke nasvete v stilu "vedno si zapomni, kakšne barve čevlje ima ženska" in podobne traparije.

lol1.gif
  • 0

#1483 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 17 January 2011 - 08:43 PM

Ma jaz sem zadnič sanjala, da kondom počil, in pol sm celo neko paniko gnala zarad jutranje tabletke, naslednji moment pa sem že mogla pecivo na krožnike nalagat za eno zabavo. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1484 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 January 2011 - 08:58 PM

QUOTE(Anouk @ 17. 1. 2011 - 20:09) View Post

Viledo lol1.gif Se mi zdi, da sem že brala to nekoč, ja - there, there ...? ;) Včasih je res nefer od naše podzavesti al česa že, da nam take dela - kot da nimamo že z drugimi stvarmi dovolj posla. Oh well :/.

Cisto mogoce, da sem ze pisala o tem, ja. ;) Sicer se pa strinjam - vsaj ponoci bi lahko imela mir. :|

QUOTE(Nincha @ 17. 1. 2011 - 20:12) View Post

Meni je pa najbolj zanimivo to, da sem jaz načeloma ful proti splavu in sem skos (okej, zadnji dve leti recimo) govorila, da to ne bi bila opcija, ker si ne bi nikoli odpustila. Ampak v takšnih sanjah sem pa vedno znova v tok ogromni dilemi, ki je mnogo mnogo bolj resnična in doživeta od tega mojega "ah ne, to pa ne bi," ki ga ponavljam budna.

Same here. Sicer nisem tako zelo proti splavu, pac, ne ves, v kaksnih stiskah se znajdejo ljudje, vendar si ga pri sebi res nisem nikoli predstavljala, ne vem, zakaj. Ampak v sanjah je to cisto druga zgodba - grozljivka, res! :E
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1485 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 26 January 2011 - 02:33 PM

Danes sem na podlagi knjige Savine A. Ritter, ki jo prebiram pred spanjem (mi je kar simpaticna) in na podlagi Princeskinih jedilnikov : ) v sanjah zmesala Princesko in Savino LOL. V glavnem - Princess je imela prekrasne temne dolge lase, bila je zelo prijazna, urejena, oblecena v lepo svileno haljo s cofki, v svoji princeskasto ;) urejeni hisi je imela eno nadstropje, kjer nas je sprejemala in lajsala vse nase tegobe na taksen in drugacen nacin - s telovadbo, hrano, pogovorom, izleti, krizarjenji.. : ) Meni je izmerila obseg gleznja ter primerjala barvo kože na nogi in na roki, potem je rekla, da barvi nista cisto enaki in naj za zacetek parkrat grem skozi biserne resice, ki so na nekaj mestih visele izpod stropa v stanovanju (nekaj taksnega, kot je v filmu Avatar viselo z dreves v gozdu domorodcev : )). : D Kasneje sem dobila za piti se pozirek nekega eliksirja - bil je v steklenicki od Radenske in tudi po okusu je deloval kot Radenska, vendar ni bil Radenska. : )
  • 0

#1486 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32271 posts

Posted 28 January 2011 - 08:00 PM

res pričakujem en paket Tigi zadev in danes sm sanjala, da je prispel po pošti in je bla lih od sestre prijateljica pr nas in se hotla z mano na mrtvo skregat, da je tisto zanjo, sam da je pač pršlo na napačen naslov, hehe, tongue.gif kr neki
  • 0

#1487 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2011 - 08:56 AM

Dr. Troya! woot.gif
  • 0

#1488 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 29 January 2011 - 08:29 PM

: D

Adijo, jaz pa more spet - na nekem pikniku so mi za hec metali v lase ogabne crknjene kace, na koncu se je ena tako zapletla v cupo, da me je nekdo kar tako malo pocez ostrigel, da jo je dobil ven. Najbolj se spomnim frufruja, ki mi ga je zastrigel na okroglo cisto pod vrh čela.
  • 0

#1489 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 January 2011 - 08:42 AM

Da so v Lj uvedli tramvaje, ki so bili istih barv kot busi, potem sem sezula nogavice sredi ulice in jih hotela nest nazaj v stanovanje in na poti srečala unicorna in potem zavila v neko x trgovino in kupila roza blago za obleko. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1490 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 30 January 2011 - 03:44 PM

^^unicorn laugh.gif

Jaz sem pa sanjala, da je kinky objavila en recept za res hude piškote...taki čokoladni so bli, obliti s ful čokolade....pa tok so ble žive sanje, da ko sem se zbudila sem bla res razočarana, ker sem v sanjah že načrtovala kako bom šla pečt piškote cry.gif laugh.gif . Največja fora pa je, da drugače ful nisem nek fan piškotov, ampak tisti...

• 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

• Guests

Posted 30 January 2011 - 08:06 PM

Meni se je danes sanjalo, da sem bila na slovenskem top modelu (kot tekmovalka, jasno laugh.gif). Še eno znanko sem srečala v sanjah in ji razložila, da sem itak šla samo za foro in sem se takrat prvič zamislila, da bo to po televiziji. laugh.gif Potem so me oblekli v eno živo rdečo svetlečo obleko, dolgo in ozko spodaj, da se praktično nisem mogla premikat, pa z rdečo barvo so me po koži pobarvali. Na žalost sem se zbudila pred fotošutingom. sad.gif
  • 0

#1492 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85870 posts

Posted 01 February 2011 - 06:11 PM

Nekje so nas imeli za talce, 6 mladih, mislim, da po parih, od tega en Piket + jaz. Bili smo na eni plaži,
midva sva skoraj ves čas seksala, na koncu so vse druge pobili (utopili), naju pa spustili.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1493 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 February 2011 - 06:12 PM

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1494 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85870 posts

Posted 01 February 2011 - 07:01 PM

Temu se reče double win. ˆ-ˆ

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1495 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 February 2011 - 07:22 AM

Sanjala sem Fluffy, Kinky, Špelo in mislim, da še eno ali dve forumašici, nisem ziher. Nekam smo se peljale nagužvane v avtu. laugh.gif
  • 0

#1496 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2011 - 09:42 AM

A sem jaz sedela komu v naročju? laugh.gif Jaz vas tudi večkrat sanjam, se pozna, da sem vak dan tukaj. tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1497 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 February 2011 - 09:46 AM

taprave fkup, ja. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1498 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 03 February 2011 - 09:57 AM

danes se mi je sanjalo, da je imela stričeva žena živčni zlom in se je takorekoč čez noč postarala za 30 let (je bla čist siva, zgubana ...). potem so jo sterilizirali, da slučajno ne bi več mogla imet otrok, ker so se bali, da bi mu kaj naredila.

naslednji del je bil pa tak, da sem bila v nekem študentskem stanovanju s sestro, nad nama sta bila pa Jina in Piquet (haha, ko smo že pri sanjanju soforumašev), ampak sta se ravno odpravljala nekam z avtom. s sestro sva imeli v planu še spakirati stvari pa tuširanje, umivanje las ipd., ampak so naši prehitro prišli, in potem sva pozno popoldne (obe še v pižamah) samo zaklenili stanovanje in šli. seveda smo šli direkt na neko družinsko srečanje, še babica (že pokojna) je poklicala - vem, da se mi je kar milo storilo, da jo spet slišim, čeprav si nisva bili tako blizu ... in potem sem šla v njeno hišo (vsaj nekoč je tam živela), ampak je očitno nekdo živel notri, ker je bilo vse razmetano, pa ko sem se hotela zapret v kopalnico, da bi šla pod tuš, sta se kar od nekod pojavili dve mački, in ju nikakor ni bilo za spravit ven. potem sem pa obupala, hiša se je spremenila v neko ameriško (tanke stene in vse), in od zunaj so začeli nekaj streljati ter prerešetali celo steno.

wacko biggrin.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1499 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 08 February 2011 - 11:56 AM

Jaz sm danes sanjala da sm bla v nekem mestu, ki so ga okupirali vampirji, celotno mesto v ruševinah, klicali vse prebivalce po seznamu, in keri še ni bil so ga spremenili v vampirja. Meni pa še nekaj falko je ratalo pobegnit, sm pa ful paniko peljaja, kr sta mi dva zopa izpadla kr iz lepega. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1500 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 February 2011 - 03:45 AM

Danes sem sanjala mnogo Piketa laugh.gif Najprej sem sanjala, da sem bila na nekem smučišču in čakala v vrsti za sedežnico, ampak tista sedežnica je peljala v pekel. Sem imela pa srečo, da je tam, kjer se usedaš na sedežnico, delal Piket, in mi je rekel, da meni ni treba it, ker sem prijazna do njega, in da naj pridem rajši noter, da mi bo dal šalco žitne kave in en dorayaki laugh.gif In sem šla tam v tisto kučico, ki je bla zraven, in sem bila kar naenkrat na carini na Lazaretu, in Piket je bil oblečen v kuharsko opravo, v roki je držal pogrebno ikebano in mi je rekel, da je on v resnici cvetličar, ampak da ne smem povedat njegovemu psu laugh.gif In potem sem ful časa nekam hodla in prispela do Piketove hiše, ki je bila v mojih sanjah Koseški bajer, s tem da je bila sredi borovega gozdička in je ful dišalo po pečenih kostanjih.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users