Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1481 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86378 posts

Posted 06 August 2012 - 06:37 PM

Smz, da je nehala, ali pa namerava.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1482 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 06 August 2012 - 07:03 PM

Frida, čisto nič ni drugačen. Ne po barvi, vonju, teksturi. Jaz ga za cel obraz kar veliko rabim, ker ni nič mazljiv. Haska pa nobenega.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1483 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12014 posts

Posted 06 August 2012 - 07:28 PM

Hvala Podgana, ne bom ga kupila, ker mi tud Diacneal ni pomagal niti 1%.
  • 0

#1484 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 07 August 2012 - 11:14 AM

Z KT neham takoj po maturantskem plesu, torej čez kake pol leta. Se bom pustila presenetit kako bo moje telo na to reagiralo ampak zame bo veliko olajšanje. In če odgovorim na Jinino vprašanje, ne, ne zdi se mi vredno, meni se niti ne zdi da bi KT kaj pomagale, Diane sicer so, Yaz in te z nizko vsebnostjo hormonov pa niti ne.

Če jih nikoli ne bi niti začela jemat se zdaj ne bi rabla obremenjevat s tem, kakšne posledice bodo nastale, ko neham. Moram priznat da malo zamerim mami, da mi niti malo ni svetovala glede tega, ni mi predstavila vseh plati KT, jaz bi zagotovo tako stvar temeljito predelala s svojo hčerko.
  • 0
Memento mori.

#1485 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24722 posts

Posted 07 August 2012 - 11:44 AM

Ja, če se ti zdi vredno.
Drugače pa na hormone vpliva marsikaj; spanje, hrana, stres, tako da se da vplivat nanje.

a je mogoče kje napisano kakšna hrana oz. kaj jest in kaj ne. Meni so nedavno kompletno pregledali kri za vse hormone oz. iskali krivca, pa imam menda vse super-truper.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1486 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 August 2012 - 12:24 PM

V grobem mastna hrana pa mlečni izdelki, najbolje pa je, če sam sebe testiraš in vidiš. Meni npr. večina mlečnih izdelkov nič ne naredi, sem pa imela pred leti po Merkatorjevem čvrstem jogurtu (ki je najboljši na svetu) na obrazu prav bule. Tudi po čokoladi opažam povečanje mozoljev (Merci je SMRT za mojo kožo, odkar sem to ugotovila, se ga ne pritaknem več, Milke ravno tako, da ne govorim o temnih čokoladah z visoko vsebnostjo kakava - grozljivka).
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1487 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 07 August 2012 - 01:04 PM

ja meni so tudi svetovali, naj ne jem mlečnih izdelkov (čeprav malo sira vseeno jem), svinjine in govedine ter seveda sladkarij
  • 0

#1488 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12014 posts

Posted 07 August 2012 - 01:07 PM

Pa je bilo potem kaj boljš?
Jaz mlečnih zadev skoraj ne jem, razen včasih sira, ampak res redko.
Pri sladkarijah mi pa še ni uspelo zdržat več kot 3 dni... Sploh si ne predstavljam bit brez sladkarij. Kako nadomestiš ta sladkor?
  • 0

#1489 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts

Posted 07 August 2012 - 01:12 PM

Kao s sadjem. :D Jaz vem, da ne zdržim in tudi, če mi čokolada dela mozolje, vseeno jem čokoladne sladolede in piškote in podobno.
  • 0
Pablo Picasso

#1490 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24722 posts

Posted 07 August 2012 - 01:16 PM

jaz imam ravno obratni problem. Veliko težje bi zdržala brez mlečnih izdelkov kot sladkarij ... za mleko in sir pa dušo prodam
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1491 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12014 posts

Posted 07 August 2012 - 01:24 PM

Enkrat moram še to preizkusit. Najprej mora it menstra stran, takrat se sam nažiram s sladkim...
  • 0

#1492 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 07 August 2012 - 01:32 PM

Mogoče probaj čokoladice, piškote, sladolede...in take industrijsko pridelane stvari nadomestit s kakšnimi zdravimi sladicami brez dodatnega cukra. :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1493 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 07 August 2012 - 02:01 PM

nekoliko boljše je, ampak itak zdej je stanje grozno, tako da en zunanji opazovalec ne bi opazil razlike :cry:
sladkarijam pa se ne morem čisto upret, sem pa zmanjšala...npr. če sem prej pojedla cel twix v šusu, ga zdej sam pol :P prej sem vsak dan nekaj sladkega pojedla, zdej provam zmanjšat na 3-4x na teden...nadomestit pa skušam s sadjem, svežim ali suhim...
  • 0

#1494 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 August 2012 - 10:54 PM

Mi zna katera kar iz glave priporočat kak dober piling za obraz? Tak, da je proti mozoljem, super bi bila, če bi imel salicilno kislino.
  • 0
Viens, reste ici!

#1495 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86378 posts

Posted 17 August 2012 - 11:01 PM

Meni je še vedno najboljši piling za obraz ta:

Posted Image

Ali pa Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit.
  • 0

― V. Van Gogh

#1496 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 August 2012 - 11:02 PM

Hvala.
Ta prvi se dobi v lekarni?
  • 0
Viens, reste ici!

#1497 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts

Posted 17 August 2012 - 11:11 PM

O, če je že Ana obudila temo, moram napisat, da sem navdušena nad glino. V 10 dneh sem si jo na obraz nanesla že 3X :oops:, in je koža lepša. Jaz si pacam masko in pustim gor 1h, dokler se ne posuši in potem sperem (ko se spet zmoči, postane peskasta, tako da naredim tudi piling obenem), ampak se jo lahko nanese tudi na posamezne mozolje in pusti gor preko noči, ampak jaz razmišljam po sistemu 'če jo že mešam, bom naredila za cel obraz'.
Mozolje pomiri, ogrce pa nekako privleče bolj na površje in se jih z lahkoto stisne. :thumbup:
  • 0
Pablo Picasso

#1498 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86378 posts

Posted 17 August 2012 - 11:20 PM

Hvala.
Ta prvi se dobi v lekarni?

Ja, ok. 12 € stane.
  • 0

― V. Van Gogh

#1499 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 17 August 2012 - 11:42 PM

O, če je že Ana obudila temo, moram napisat, da sem navdušena nad glino. V 10 dneh sem si jo na obraz nanesla že 3X :oops:, in je koža lepša. Jaz si pacam masko in pustim gor 1h, dokler se ne posuši in potem sperem (ko se spet zmoči, postane peskasta, tako da naredim tudi piling obenem), ampak se jo lahko nanese tudi na posamezne mozolje in pusti gor preko noči, ampak jaz razmišljam po sistemu 'če jo že mešam, bom naredila za cel obraz'.
Mozolje pomiri, ogrce pa nekako privleče bolj na površje in se jih z lahkoto stisne. :thumbup:

Hm, ne bodi tako skrivnostna, daj povej kaj več :P Ok, šalo na stran. Kakšna glina, koliko stane, izsuši kaj kožo? Imam že 2 tedna napad mozoljev in zelo suho kožo. My face will kill me.
  • 0

#1500 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 18 August 2012 - 07:49 AM

*missy*, če imaš še zelo suho/izsušeno kožo zraven, glina pomojem ne bo izboljšala stanja, ampak kvečjemu še bolj izsušila.
Razen, če uporabiš masko, ki ima še vlažilce zraven.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users