Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5481 replies to this topic

#1481 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87182 posts

Posted 01 September 2022 - 01:00 PM

Spet se moram strinjat. S polno ritjo je lahko srat. Je pa drugace ne poznam/spremljam, vidim da nic ne zamujam.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1482 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12236 posts

Posted 01 September 2022 - 01:00 PM

Joj ja, ta "vse se da, če se hoče". Ali pa če si nekaj želiš, ti bo uspelo.

Pa to, da si vse zmanifestiramo, kar se nam dogaja.
  • 0

#1483 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17191 posts

Posted 01 September 2022 - 01:04 PM

Joj, to meni foodivi njej tudi zmoti ja. Da skozi naročuje kosila/malice na Woltu, ki stanejo nevm koli in so ekstra zdrave in uravnotežene, pa gajbice eko/domače zelenjave, ki ima isto svojo ceno. Ma sori, ampak tega se vsi ne morejo it, na žalost. Meni ona ful control freak deluje, kako ima skozi vse popedenano.  In

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1484 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19562 posts

Posted 01 September 2022 - 01:19 PM

S kobilico se je snemala? 😂
  • 0

#1485 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12236 posts

Posted 01 September 2022 - 01:34 PM

Ja, pocekiri.
  • 0

#1486 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19562 posts

Posted 01 September 2022 - 01:35 PM

Ne hvala, nimam želje videt :)
  • 0

#1487 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts

Posted 01 September 2022 - 01:35 PM

Ooo ja, na organ mi grejo take svetnice, ki se povrh se na vse spoznajo 😁 (finance,prehrano,vadbo,mogoce medicino tudi,...)
  • 0

#1488 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23576 posts

Posted 01 September 2022 - 02:04 PM

To je sicer druga tema, ampak mene pa moti Petra Parovel, ki snema vsak k. Kao spontano, kako je, kako dela v pisarni, med vožnjo z avtom, motorjem, rolerji, wtf. :lol: Kako to sploh izgleda, a imajo kakšna držala za telefon v avtu, ali ga z eno roko držijo, z drugo pa vozijo avto, motor? Si predstavljam, kako debilno mora to zgledat v živo, pa seveda zelo je varno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1489 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27642 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 September 2022 - 02:20 PM

Načeloma imajo v avtih držala, ampak se najdejo tudi biseri, ki z eno roko držijo telefon in se snemajo. Če imaš srečo, je druga roka na volanu. Policijske kontrole na cesti ni nikjer. 🥰 Jaz bi takim pisala kazni za par tisoč € in odvzela vozniško.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1490 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17394 posts

Posted 02 September 2022 - 07:03 AM

Sem sla gledat to s kobilico. Nimam komentarja res.
Jaz sam vidim kak je lajf teh influencerk naporen....
Vidim da spet pametuje o svojih obrokih iskreno rajsi 10 let prej crknem kot jem to kar ona, pa ne mislim da jem ful nezdravo.
Ona ima OCD pa ne samo enega.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1491 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 02 September 2022 - 09:25 AM

Jaz foodivo spremljam, se pa strinjam s tem, da živi v mehurčku. Zmotilo me je oglaševanje "poceni" večerje in proteinov. Pa tudi ne razumem od kje ji toliko energije, ko pa nič ne spijo oz. se oba otroka skos zbujata. Mi imamo to obdobje zdaj cca en mesec (vmes par noči ok in potem spet prebujanje) pa me to ful izčrpa. Ona pa kar dela ne vem koliko korakov in vse se da  :wacko: potem pa vidiš kako si naroči wolt. Pa vsem privoščim to, ampak ob dojenčku si je težko sam pripravljat uravnotežene obroke. Jaz si včasih zvečer narežem sadje in zelenjavo za naslednji dan, večinoma pa se poknem na kavč in uživam s fantom tisto uro, preden me utrujenost ne pokosi. Tudi npr hišo jim nekdo čisti, pač to so vse stvari, ki ti življenje olajšajo, ne moreš pa potem trditi "vse se da".

• 0
Never be embarrassed about something you like.

#1492 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts

Posted 02 September 2022 - 10:30 AM

Ah daj no pa sam tistih 10 tisoc korakov opeva kot da je to nevemkaksen dosezek, se mi zdi da tudi zna vse prezentirat tako da izpade oh in sploh, da v resnici je zelo povprecno aktivna, se zelo povprecno prehranjuje in zelo povprecno prezivlja cas z otrokoma. Zadnje case sem parkrat zaznala edino to, da ima high maintenance tamalega, drugace je pa vse tako popolno, da boli. Pa zadnjic ko je kazala, da nima botoksa se mi je zdela brez vseh filtrov tudi ona zelo navadna, nic kaj zenstvena, ampak pac lusna punca. Koliko je sploh stara?
  • 0

#1493 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12236 posts

Posted 02 September 2022 - 10:38 AM

Kako nima botoksa, saj je pred pol leta komaj premaknila celo, obrvi je imela pa k joker.
Pomoje je mojih let 1980 letnik, ali pa kaksno leto vec... mene pa moti pri ljudeh ta konstanten nasmeh, ko se vidi, da so samo usta v nasmehu, oci pa ne.
  • 0

#1494 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts

Posted 02 September 2022 - 10:46 AM

Ja ne vem nekaj se je mrscila na posnetku 😁 tudi mene ne preprica...ce je bila pred pol leta na frisno ji je verjetno ze kaj popustilo. A botoks dajajo tudi med nosecnostjo in dpjenjem sicer?
  • 0

#1495 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12236 posts

Posted 02 September 2022 - 10:55 AM

Jaz sem se takrat prav zapicila v njeno celo, ker mi je bilo fascinantno. Lahko pa da obstaja tak filter na ig, to je tudi mozno. Ampal vsakic, ko je dvignila obrvi, je bilo celo pri miru... :)
  • 0

#1496 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17191 posts

Posted 02 September 2022 - 10:57 AM

Meni je drugače Saša ful lepa ženska, ful ima lepo kožo in lase itak. PA vedno se čudim, da z tako malo MU (vsaj kar prikazuje) zgleda tako urejeno. Vedno se sprašujem kako je to možno, oz ali so posredi kakšni posegi ali samo sreča. 

Ne vem če je bila že 40 stara, prav dosti pa ji ne manjka. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1497 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12236 posts

Posted 02 September 2022 - 11:25 AM

Ja, je lepa. Zadnjic sem sla mimo nje, ko je prestolonaslednika peljala na sprehod ob Ljubljanici in je res kot ena diva, vsa v belem in dolgi urejeni lasje, strli ven iz mnozice definitivno.
  • 0

#1498 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87182 posts

Posted 02 September 2022 - 12:32 PM

Jaz pa moram priznat, da ne razumem fascinacije nad njo in njenim videzom. V obraz mi je cisto povprecna, polno pigmentnih madezev ima, pa ti rumeni lasje so mi obupni na vseh. Ocitno se zenske nikoli ne bodo nehale mnozicno barvati na blond po celi dolzini, pa ce jim pase ali ne.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1499 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts

Posted 02 September 2022 - 12:44 PM

Ja tudi jaz sem najprej pomislila kaksna lepakoza 😁 vsa flekasta je... Pa v belem vsaka izstopa...ampak ja,tudi jaz bi da mi nekdo pripelje hrani,si lahko privoscim cistilko in se kaj...
  • 0

#1500 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 02 September 2022 - 01:07 PM

Meni je lepa. Pigmentnih madežev ima res veliko, ampak njene lase pa vedno občudujem,predvsem gostoto 🤩 niti ne opazim, da bi ji ekstra izpadali po porodu.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users