Posted 18 October 2008 - 07:34 PM
Ja, tak je na žalost, če imaš občutljivo lasišče nagnjeno k prhljaju. Jaz imam tudi vedno tri žarišča, kjer je potem grozno in se razpraskam do krvi, da me poleg tega da srbi, še vse obupno peče. Pa seveda ogabno luščenje, ki je vidno že par ur po pranju. Tigi šamponi vse še poslabšajo, čeprav niso slabi, so pa dosti parfumirani. Meni izzove prhljaj VSE, kar ni Lavera plavica, L'Occitane proti prhljaju, Psoren, beli Fitoval proti prhljaju, Harologi šampon s primernimi dodatki ... pol se pa že konča. Vse ostalo trgovinsko in salonsko mi naredi masaker, čeprav se občasno še vedno 'pregrešim'.
Aja, po kuri z Oronazolom lahko vzameš za redno uporabo tudi Psoren, če te noben od naštetih v prejšnjem postu ne mika. Jaz ga obožujem, danes sem si ga spet kupila na zalogo. Dosti naraven, zelo nežni čistilci, proteini, salicilna kislina, aloe vera, eterična olja limone in kapucinke, pantenol in biotin, pa cink (dodatno proti prhljaju) in magnezij (proti prekomernemu maščenju lasišča). Meni naredi krasne lase in še bolj krasno lasišče, pa dovolj nežen se mi zdi za redno uporabo.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.