Ja, imaš prav. Seveda vem, da teh reči nikoli ne bom videl na lastne oči. Sam, če meni te reči govori frendica, ki pravi, da je to slišala od ljudi, za katere trdi, da so tem dobro obveščeni, jaz njej teh reči ne verjamem preveč, ker ni na takem položaju, da bi ji lahko verjel. Če bi to slišal od koga, ki je na položaju, da bi mogel imeti konkreten vpogled v reči, je druga pesem, pa še vedno ne 100%, vsaj kar se mene tiče. Kar poznam ljudi, ki so z JJ v osebnih stikih, česa takega še nisem slišal. Jasno, da teh govoric ne bom "preverjal" pri njih, ker bi jih utegnil spraviti v neroden položaj.

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 23 December 2012 - 10:33 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 December 2012 - 10:37 PM
Kar poznam ljudi, ki so z JJ v osebnih stikih, česa takega še nisem slišal.
Tile si itak ne upajo kaj rečti, halo, bi jih menda kaj hitro 'uzela magla' ali pa bi 'padli po stopnicah', haha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 December 2012 - 11:14 AM
Kaksna aroganca, vedno znova me sokirajo take osnovnosolske finte.
Posted 24 December 2012 - 01:19 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 December 2012 - 02:56 PM
Kaj je to na tleh?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 December 2012 - 03:11 PM
Vložki?
Posted 24 December 2012 - 04:00 PM
Jp.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 December 2012 - 04:10 PM
Omg! No saj se mi je zdelo, a nisem bila sigurna.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 December 2012 - 05:12 PM
Kakšno sporočilo pa bi ta gesta naj imela? Nič mi ne pade na pamet. o_O
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 December 2012 - 06:24 PM
Ja, jaz sem tudi prej gruntala, ne štekam fore.
Pablo Picasso
Posted 24 December 2012 - 08:20 PM
17:17
Skupina deklet, delavk na področju sociale, sporoča svoje zahteve po spremembi sistema in dodelitvi več pravic ženskam. Obrnjene so proti parlamentu in vzklikajo: "Gremo not!" Proti policistom so metale tudi ženske higienske vložke, obarvane z rdečo barvo, in vzklikale: "Ali ni dovolj, da imamo menstruacijo enkrat na mesec? Ali želite, da imamo neprestano krvave roke!?"
vir: http://www.siol.net/...ska_vstaja.aspx
Posted 24 December 2012 - 08:57 PM
:AJEBEŠ:
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 25 December 2012 - 01:49 AM
Sem mislila, da bo kaka zombijevska finta
Posted 25 December 2012 - 10:14 AM
BAJE ima sin JJ, celo hudo obliko DS. Mi je povedal kolega, ki je novinar.
Posted 25 December 2012 - 10:38 AM
Jaz sem iz enega precej zanesljivega vira (poleg seveda se vsesplosnih govoric) slisala, da to o DS (pa marsikaj drugega tudi) drzi. Sem pa zadnjic vidla Ursko z eno zensko in enim otrockom, ustrezajocim Crtomirjevi starosti. Ampak sta ga obe nosili in to, tako da ne vem cigav je bil fantek (sicer zdrav na pogled in zelo luskan).
Urska ima menda tudi tezave, naj bi bila na zaprtem oddelku nekaj casa :/. Ful se mi smili ona, upam, da ni vse to, kar se suslja res, ampak ni dvakrat za rect ...
Posted 02 January 2013 - 11:35 AM
Sama sicer gob nikoli ne nabiram, vseeno se mi pa to zdi bizarno. Ajaaaa, kdo ima že večino gozdov v lasti?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 January 2013 - 11:40 AM
Pa velik bruh glede lova. Fak, kje zivimo.
Posted 02 January 2013 - 02:51 PM
Meni se zdijo te stvari okrog JJ fejst "baba čula, baba rekla". Ne rečem, da ni možno, da je kaj na tem, ampak zaenkrat so to take neoprijemljive čveke, da ...
Lahko pa iz prve roke povem, da sem maja enkrat, ko sta od brata tamala dva imela prvo obhajilo, videla Urško v cerkvi, je sedela poleg fanta in zraven še njena mama, pa je zgledala super!
Posted 02 January 2013 - 04:33 PM
Sama sicer gob nikoli ne nabiram, vseeno se mi pa to zdi bizarno. Ajaaaa, kdo ima že večino gozdov v lasti?
Podoben sistem imajo v Italiji, plačajo, da potem lahko nabirajo gobe.
Posted 02 January 2013 - 06:42 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users